06 / 05 / 2024

v afrika

v afrika

İnşaat malzemeleri ihracatındaki daralmayı aşmak üzere çalışan ve yeni pazar arayışlarına giren Türkiye İMSAD’ın çabaları ilk meyvesini verdi. Türkiye’ye gelen Kamerun Ticaret Heyeti, yakın gelecekte yapılabilecek işbirliklerinin temellerini attı.

Vıp Land Rezidans Hatay daire fiyatları!

Hatay İli'nde yükselen Vıp Land Rezidans projesi toplam 87 adet daireden oluşuyor. 3 blok şeklinde yükselen proje 7 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor. Vıp Land Rezidans Hatay daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Hatay Vıp Land Rezidans' ta fiyatlar 300 bin TL' den başlıyor!

Öz Burak İnşaat tarafından hayata geçirilen Hatay Vıp Land Rezidans projesinde daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı. Hatay Vıp Land Rezidans' ta fiyatlar 300 bin TL' den başlıyor.

Özçete Karo 2015'te Rusya ve Afrika'ya ihracat yapacak!

Zemin kaplama ve yapı elamanları alanında faaliyet gösteren Özçete Karo, 2015 yılında ihracat atağına geçmeyi hedefliyor. Firma, 2015 yılında Rusya ve Afrika'ya ihracat yapacak..

Mahmut Övür: İpek Demiryolu Hattı bittiğinde ticaret devrimi olacak!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Mahmut Övür bugün ki köşe yazısında Kars'ta değişimi, Kars'ta gelişimi ve eksiklikleri ele aldı. İşte Mahmut Övür'ün bugün ki köşe yazısı;

Afrika'nın en yüksek binası Fas'ta inşa ediliyor!

Suudi Arabistanlı işadamı Şeyh Tarık Binladen, Afrika'nın en büyük kule rezidansını yapıyor. Kur'an'ın 114 suresinden esinlenilerek 114 katlı yapılması planlanan Al-Noor Kulesi (Işık) 800 milyon euroya mal olacak.

Türkiye Afrika'nın altyapı projelerine imkan tanıyacak!

Afrika'daki büyükelçilik sayısını 39'a çıkaran ve de bölgeyle yakın ilişkiler kuran Türkiye, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin ziyareti ile altyapı projelerine imkan tanıyacak anlaşmalara imza attı.

Bodrum Sentido Bellazure Hotel LG Multi V VRF sistemini tercih etti!

Bodrum Sentido Bellazure HotelLG Multi V VRF sistemini tercih etti. Geniş ürün yelpazesi ile yüksek kaliteli ve profesyonel mühendislik desteğini buluşturarak ısıtmadan, soğutma ve havalandırma ürünlerine kadar tam bir sistem çözümü sunuyor.

Türkiye Afrika'da petrol arayacak!

TPAO Genel Müdür Vekili Şişman, yurt içi ve yurt dışında arama yapan bir şirket olarak Afrika’da fırsatlar olduğunu, Orta Afrika’da çalışacaklarını söyledi. Edinilen bilgiye göre de TPAO Mozambik ve Angola’da petrol ve gaz arayacak.

Afrika’nın doğu kapısına ‘Mini Türkiye’ kurulacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi beraberindeki 100 kişilik iş adamı heyetiyle Doğu Afrika’nın giriş kapısı Cibuti’ye bir iş seyahati düzenledi. Cibuti’ye bir Özel Ekonomik Bölge kurulması için iki ülke ekonomi bakanları arasında bir anlaşma imzalandı.

İnşaatta yeni hedef Afrika!

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) tarafından düzenlenen 6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'nde, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Türkiye'de gayrimenkul pastası artık bize yetmeyecek. Afrika'ya, Amerika'ya, dışarı açılmak lazım"

Türkiye'nin inşaatta hedefi Afrika olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “Türkiye’de gayrimenkul pastası artık bize yetmeyecek. Afrika’ya, Amerika’ya, dışarı açılmak lazım” dedi. Güllüce, kentsel dönüşüm hakkında da açıklamalarda bulundu.

Arçelik Afrika pazarındaki ülke sayısını 39’a çıkardı!

Afrika’da ürün sattığı ülke sayısını 19’dan 39’a, kıtada Arçelik’in ihracattaki payını da yüzde 3.5’ten yüzde 14.5’e yükselten Koç Topluluğu, yeni hedefini Güneydoğu Asya olarak belirledi

Mardin Kalesi Afrika'daki Masa Dağı gibi turizm merkezi olacak!

Mardin'de, Afrika'daki Masa Dağı gibi turizmin gözde mekanı olmaya aday görülen tarihi Mardin Kalesi'nde, restorasyon ve arkeolojik kazı yapılıyor. Kalede Müze Müdürlüğü'nce de arkeolojik kazı çalışması yürütülüyor..

v afrika Haberi

v afrika

İnşaat ve inşaat malzemeleri ihracatı ve iş ilişkileri konusunda bir süredir dış pazar arayışlarını sürdüren Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemeleri Sanayicileri Derneği), bu çerçevede 1 Eylül 2015 tarihinde Kamerun Temsilciliğini açarak, ilk somut adımı atmıştı. O tarihten bu yana çalışmalarını sürdüren Türkiye İMSAD 8 ay gibi kısa bir sürede ilk heyeti ağırladı. 7 Mayıs’ta ilk Türkiye ziyaretini gerçekleştiren, tüccar, malzeme tedarikçileri ve proje geliştiricilerden oluşan Kamerun Ticaret Heyeti, 14 Mayıs’a kadar Türkiye İMSAD üyelerinden oluşan çok sayıda sanayici ve iş adamı ile bir araya gelerek, Afrika’da gerçekleştirilmesi planlanan çeşitli projelere ilişkin işbirliği, proje ve malzeme desteği konusunda ön görüşmelerde bulundu.


Üyeleriyle birlikte kendi standıyla da 39. Yapı Fuarı’na katılan Türkiye İMSAD, Kamerun heyetini de fuarla eş zamanlı olarak ağırladı. Fuarda...