28 / 07 / 2024

v eryaman

v eryaman

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Eryaman Mahallesi'nde bulunan bir gayrimenkul aldı.

Ankara Eryaman Concept ne zaman teslim?

İçinde kapalı otopark, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, spor alanları ve dinlenme alanları ve daha bir çok sosyal olanak seçeneklerinin bulunduğu Ankara Eryaman Concept ne zaman teslim?

Deniz Gayrimenkul Eryaman'da Metrokent Konsept Mağaza'yı aldı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Eryaman'da Metrokent Konsept Mağaza'yı aldı.

Vezüv Konakları Bakırköy satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy'de Dimar Yapı tarafından inşa edilen Vezüv Konakları Bakırköy satılık daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3 oda 2 salon olarak tasarlandı.

Eryaman Concept Ankara ne zaman teslim?

3 etap şeklinde Ankara ' da inşa edilen Eryaman Concept Ankara ne zaman teslim? sorusunun yanıtını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Projede 1+1 ve 2+1 daireler mevcut...

Bakırköy Vezüv Konakları satılık!

Bakırköy Vezüv Konakları satılık daire seçenekleri 3 farklı şekilde tasarlandı. Daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve de 3 oda 2 salon şeklinde müşterilere sunuluyor...

Ankara Eryaman Concept projesi!

Ankara Eryaman Concept projesi toplamda 150 adet daireden meydana geliyor. İçerisinde 3 etap bulunan projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri mevcut...

Gedore’den kıvılcım çıkartmaz el aletleri!

Gedore’nin her türlü patlayıcı ve yanıcı gaz, sıvı ve katı maddeler içeren ortamlarda güvenliği sağlayan kıvılcım çıkartmaz ürünleri, ATEX direktifleri kapsamında, bronz, bakır-berilyum ve diğer kıvılcım çıkartmaz elementlerden alaşım yapılarak üretiliyor

Vıaland'de gnctrkcll'lilere ikinci bilet bedava!

Türkiye'nin dünya standartlarındaki ilk ve tek tema parkı VIALAND, Turkcell’le yaptığı işbirliği çerçevesinde gnctrkcll’liler için rüya gibi bir kampanya başlattı. Vıaland'de gnctrkcll'lilere ikinci bilet bedava.

Milli Emlak Eryaman'da arsa satıyor: 1 milyon 653 bin liraya!

Milli Emlak Ankara Etimesgut Eryaman mahallesinde yer alan 2 bin 500 metrekare alana sahip ticaret alanı arsayı satışa çıkardı. İhale 23 Temmuz 2014 tarihinde saat 13:50'de gerçekleştirilecek...

Deniz Gayrimenkul Eryaman'dan gayrimenkul aldı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Eryaman Mahallesi'nde bulunan bir gayrimenkul aldı.

Kocaeli'deki köy yollarına V kanal uygulaması yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki yenileme çalışması yaptığı tüm köy yollarına V kanal uygulaması gerçekleştiriyor. V kanallar ile asfalt altı malzemelerinin aşınmasının da önüne geçiyor.

Endora Eryaman satılık daire!

Endora Eryaman satılık daire tipleri kapsamında 4 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Endora Eryaman Konutları'nın sosyal olanakları arasında oyun alanları, yüzme havuzu ve fitness center mevcut.

Vezüv Konakları satılık!

Vezüv Konakları satılık 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3 oda 2 salon dairelerden oluşuyor. Vezüv Konakları projesi İstanbul Avrupa yakası Bakırköy bölgesinde 4 blok olarak inşa ediliyor...

v eryaman Haberi

v eryaman

Deniz Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;



Şirketimiz 25/06/2014 tarih ve 2014/20 no.lu Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda; Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Eryaman Mahallesi, 46480 Ada,  1 parsel, C Blok, Zemin Kat, 4 numaralı bağımsız bölümünün peşin olarak 357.000,-TL bedelle satın alınarak Şirketimiz portföyüne dahil edilmiştir.


İşbu maddi duran varlık alımı, SPK'nun III-48.1 no.lu Tebliği'nin 37.maddesi gereğince yapılacak olan ilk Genel Kurul toplantısının gündemine alınarak ortaklarımıza bilgi verilecektir.


Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.


Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı...