06 / 07 / 2024

v hangileri

v hangileri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, su ve de enerji giderlerinin azaltılması amacıyla kamuda yeşil binaların artırılmasına yönelik çalışma başlattı.

V Mall İstanbul AVM 2024'te açılıyor!

Başakşehir'de Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan alınan arsada İsra Holding tarafından inşa edilen V Mall İstanbul AVM, 2024 yılının ilk çeyreğinde kapılarını açıyor.

Honda CR-V'nin fiyatları yenilendi! İşte Mart 2022 Fiyat Lİstesi...

Ülkemizde en çok sevilen SUV modeli otomobillerden biri olan Honda CR-V'nin yenilenen fiyat listesi açıklandı! Otomobil severler tarafından merakla beklenen CR-V modelinin özellikleri ve fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Honda HR-V Türkiye'de! Resmen belli oldu! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Türkiye'de büyük bir pazar payına sahip olan Honda, otomobil pazarına yeni üyesini ekledi. Honda'nın Yeni H-RV modeli sonunda Türkiye'de satışa çıktı. Peki Yeni HR V modelinin güncel fiyat listesi ve özellikleri nasıl? Ayrıntılar haberimizde...

Mart ayında ödenecek vergiler hangileri? İşte 2022 mali takvimi

Mart ayı vergi mükellefleri için oldukça önem taşıyor, çünkü birçok vergi türünün ödemesi bu ay içerisinde gerçekleşiyor. Peki, mart ayında ödenecek vergiler hangileri? İşte 2022 mali takvimi ve beyanname ve vergi ödeme tarihleri…

Adana’nın konutta en çok tercih edilen ilçeleri hangileri?

Ülkemizde yüksek enflasyon, döviz kurlarındaki artış ve tüm dünyayı etkisi altına alan pandeminin de etkisiyle pek çok alanda bazı fiyat artışları yaşandı. Peki Adana’nın konutta en çok tercih edilen ilçeleri hangileri...

En çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom'un açıkladığı verilere göre, En çok satılık konut ve arsa aranan iller belli oldu. Peki en çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Prıvılege Turizm Seyahat Acentesi İnşaat Emlak Limited Şirketi merkez nakli yapıldı!

Prıvılege Turizm Seyahat Acentesi İnşaat Emlak Limited Şirketi merkez nakli yapıldı. Prıvılege Turizm Seyahat Acentesi İnşaat Emlak Limited Şirketi merkez nakli  Kağıthane’de yapıldı!

Startlıvıng Group İnşaat Metal Ve İnsan Kaynakları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Startlıvıng Group İnşaat Metal Ve İnsan Kaynakları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Sanı Baysal, Eyüp Alataş, Johannes Ercan tarafından kuruldu.

Türkiye'de en çok Bitcoin aranan şehirler hangileri oldu?

Google Trends, kelimelerin toplam aramalar içindeki oranına göre il il arama yoğunluğu verilerini açıklıyor. Peki Türkiye'de en çok Bitcoin aranan şehirler hangileri oldu? İşte Türkiye'nin en yoğun şekilde Bitcoin arayan 20 kenti...

V Mall İstanbul AVM 2023'te açılıyor!

İsra Group İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan V Mall İstanbul AVM 2023'te kapılarını açacak. 1.2 milyar TL'lik yatırımla inşa edilen Başakşehir V Mall AVM'nin 40 bin metrekare kiralanabilir alanı olacak.

İsra Holding'in 'V' markalı projelerine yoğun ilgi!

Yemenli İş İnsanları, İsra Holding’in İsra Holding'in 'V' markarlı projelerine yoğun ilgi gösterdi...

V Mall İstanbul için ilk kazma vuruldu!

1 milyar 200 milyon TL değerindeki ‘V Mall İstanbul’ Alışveriş Merkezi için ilk kazma vuruldu...

Vınstoss Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Vınstoss Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 120 bin TL sermaye bedeli ile Ibrahım Khalıl tarafından kuruldu.

v hangileri Haberi

v hangileri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Yapı İşleri Genel Müdürlüğü kamu sektöründe yeşil binalar inşa edilmesi için çalışmalar yürüttü. İncelemelerin ardından Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Küresel Çevre Fonu (GEF) desteğiyle Sincan Etimesgut Tapu ve Kadastro Müdürlüğü hizmet binası örnek proje seçildi. Sincan Etimesgut Tapu ve Kadastro Müdürlüğü hizmet binası, Türkiye'nin ilk yeşil kamu binalarından biri olacak. Maliyet işlemlerinin sonuçlandırılmasının ardından binanın inşasına başlanacak. Açıklamada görüşlerine yer verilen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, yeşil binalarla enerji tasarrufu, doğanın korunması ve konforlu bir yaşam ortamı sağlanmasının hedeflendiğini belirtti. Binaların, dünyada enerjinin yaklaşık üçte birini kullandığına işaret eden Güllüce, "Enerjigiderlerinin azaltımı ve çevre hassasiyeti içinyeşilbinalanyaygınlaştırmamız gerek" ifadesini kullandı. 

Güneş ve rüzgara göre konumlandırıldı 


Sincan Etimesgut Tapu ve Kadastro Müdürlüğü hizmet binası,...