30 / 04 / 2024

v sefer

v sefer

Kamil Koç Otobüsleri Genel Müdürü Erdoğan, Kurban Bayramı döneminin her zamanki gibi çok yoğun geçeceğini ve de yaklaşık 8 milyon kişinin otobüsle seyahat edeceğini söyledi.

V Orman lansman öncesi Körfezli yatırımcılara tanıtıldı!

Dubai Cityscape fuarına katılan İsra Holding, V Orman’ı lansman öncesi Körfezli yatırımcılara tanıttı. Yabancı alıcılar V Orman’a büyük ilgi gösterdi...

Vıctorıa Turizm Taşımacılık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vıctorıa Turizm Taşımacılık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Anamohammad Gharehdashlı, Ehsan Zandı, İbrahim Halil Satıcı ve Yaşar Özbey ortaklığında kuruldu.

Strukton Immersion Projects B.V. Merkezi Hollanda İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Strukton Immersion Projects B.V. Merkezi Hollanda İstanbul Merkez Şubesi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Grand Vıp Suite Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Grand Vıp Suite Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Alper Aykut ve Emel Aslan ortaklığıyla kuruldu.

Kıvılcım Otel Kuyumculuk ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıvılcım Otel Kuyumculuk ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özen tarafından kuruldu... 

Sefer Durak: Korsan emlakçılarla mücadele şart!

Son dönemde kayıt dışı çalışan emlakçı sayısının hızla arttığını söyleyen Tuse Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Durak, ''Korsan emlakçılarla mücadele şart'' diye konuştu.

Boğaziçi'nin yeni Reina'sı Oligark, Kıvılcım Kocabıyık'a ait!

Boğaziçi'nde yeni mekanlar açıldı ve açılmaya devam ediyor. Kıvılcım Pınar Kocabıyık'a ait 5 bin metrekarelik yeni mekanda onlardan biri.

Sefer Mühendislik Proje Taahhüt Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefer Mühendislik Proje Taahhüt Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Furkan Temür ve Sıddık Diyarbakırlı ortaklığında kuruldu. 

Vısco Global Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vısco Global Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kıarash    Hamıdı ve Seyed Ghasem Ahoo Ghalandar ortaklığında kuruldu. 

V Orman fiyat!

V Orman fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Bolu Mudurnu'da hayata geçirilen V Orman detayları...

V Orman Mudurnu!

Bolu Mudurnu'da hayata geçirilen V Orman projesi Turkey Expo by Qatar fuarında tanıtıldı. İşte V Orman Mudurnu detayları....

Süleyman Soylu, Turkey Expo by Qatar'da V Orman standını ziyaret etti!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Turkey Expo by Qatar'a katılan V Orman projesi hakkında İsra Group A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı A. Rahim Tavlı’dan bilgiler aldı...

İsra Group V Orman projesini Körfezli yatırımcılara tanıttı!

Körfez bölgesinin önemli fuarları arasında yer alan Turkey Expo by Qatar fuarına katılan İsra Group A.Ş, Türkiye’nin en yeşil ve en yüksek yatırım potansiyeline sahip projelerinden ‘V ORMAN’ı Körfezli yatırımcılara tanıttı.

v sefer Haberi

v sefer

Ulaştırma sektörünün öncü firmalarından Kamil Koç, ülkenin pek çok bölgesinde hızla artan yeni hatları, güvenilir ve konforlu otobüsleri ve bayrama özel ek seferleriyle Türkiye’nin en yoğun seyahat dönemlerinden biri olan Kurban Bayramı’na hazır.


Kamil Koç Otobüsleri Genel Müdürü Kemal Erdoğan, Kurban Bayramı döneminin her zamanki gibi çok yoğun geçeceğini ve yaklaşık 8 milyon kişinin otobüsle seyahat edeceğini söyledi. Kurban Bayramı öncesinde hareketliliğin 1 Ekim tarihi itibariyle başladığını ve 13 Ekim tarihine kadar devam edeceğini belirten Erdoğan, “13 gün boyunca ciddi bir hareketlilik olacak. Kamil Koç bu dönemde toplamda 20 bin sefer düzenleyecek. Bayram nedeniyle yaklaşık 5 bin ek sefer yapılacak. Planlamaya göre Kamil Koç bayram döneminde 900 bin yolcuya hizmet verecek” dedi. Erdoğan, bu hareketliliğin ana başlangıç noktalarının ise bu...