29 / 04 / 2024

v toplantısı

v toplantısı

“Türkiye’nin Deniz ve Kıyı Koruma Alanları Sisteminin Güçlendirilmesi Projesi” kapanış konferansı Ankara' da yapıldı. Toplantıda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk konuştu.

Türk Hava Yolları 27 Mart genel kurul toplantısını tescilledi!

Türk Hava Yolları tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Türk Hava Yolları 27 Mart 2014 tarihinde yapılan 2013 yılı genel kurul toplantısını tescilledi.

İsra Holding'in basın toplantısı 22 Mart'ta!

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla çeyrek asırdır gayrimenkul geliştirme, taahhüt-inşaat ve enerji sektöründe faaliyet gösteren İsra Holding'in V markalı projelerini tanıtacağı basın toplantısı 22 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

Coşkun Bayraktar, VİA GYO adına yarın basın toplantısı yapacak!

VİA GYO bugün basında yer alan haberlere ilişkin Coşkun Bayraktar'ın açıklama metnini yayınladı. VIA GYO yarın saat 10:30'da Swissôtel Ceneve Salonu'nda basın toplantısı gerçekleştirilecek.

VİA GYO genel kurul toplantısı 11 Ağustos'ta!

VİA Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Olağan Genel Kurul Toplantısı, gündem maddelerini görüşmek ve karara bağlamak üzere, 11 Ağustos 2016 günü saat 10:30'da Crowne Plaza-Asia'da gerçekleştirilecek.

MIMARSIV Selection 2016'nın toplantısı 2 Haziran'da!

Sektördeki seçkin malzeme firmalarının yenilikçi ürünlerini, mimarlar ve iç mimarlarla buluşturacak olan "MIMARSIV Selection 2016" etkinliğimizin basın toplantısı 2 Haziran günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Via GYO basın toplantısı 2 Mayıs'ta!

Vıaport Asıa, Houses & Suites, Vıaport Venezia, Vıaland ve Vıaport Marina projelerinde imzası olan Via GYO basın toplantısı 2 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Açık Deniz Boru Hattı projesi için halkın katılımı toplantısı yapılacak!

South Stream Transport B.V tarafından; Rusya Federasyonu'ndan Türkiye Cumhuriyeti'ne Karadeniz üzerinden geçen Açık Deniz Boru Hattı projesi için halkın katılımı toplantısı yapılacak.

Vital Fulya'nın basın toplantısı 13 Kasım'da!

Türkiye’nin doktorlara özel ilk ve tek binası olan VİTAL FULYA, Topoğlu İnşaat’ın yıllara dayanan tecrübesiyle ‘Türkiye’nin en sağlıklı binası’ olarak yükseldi. Vital Fulya'nın basın toplantısı 13 Kasım'da düzenlenecek...

Viko ve Panasonic Yatırım Hedefleri Paylaşım Toplantısı 4 Haziran'da!

Viko ve Panasonic Yatırım Hedefleri Paylaşım Toplantısı VİKO CEO’su Nusret Kayhan Apaydın ve VİKO Yönetim Kurulu Başkanı Toshihide Arii’nin de katılımları ile 4 Haziran'da yapılacak. Toplantı, saat 10:00'da Grand Hyatt Otel'de gerçekleştirilecek.

İBB Park Bahçeler Daire Başkanlığı'nda değerlendirme toplantısı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı'na bağlı müdürlüklerin yönetici personellerinin katıldığı 2012 yılı değerlendirme toplantısı Haliç Bölge Şefliği'nde yapıldı.

Ata GYO Genel Kurul Toplantısı 29 Mart'ta yapılıyor!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Olağan Genel Kurul Toplantısı 29 Mart 2013 tarihinde saat 10.00'da gerçekleştiriliyor...

Atakule GYO Genel Kurul Toplantısı 27 Mart'ta yapılacak!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı 27 Mart 2013 saat 14.00'te yapılacak...

Kalekim, Isparta'da ısı-su yalıtımı eğitim toplantısı düzenledi!

Yapı kimyasalları sektörünün öncü markası Kalekim, "ısı ve su yalıtımı" alanındaki bilgi ve tecrübelerini, sektörde rol alan isimlere aktarmak için Isparta'da eğitim toplantısı düzenledi

İş GYO Genel Kurul Toplantısı 26 Mart'ta yapılacak!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Olağan Genel Kurul Toplantısı 26 Mart 2013 Salı günü yapılacak...

v toplantısı Haberi

v toplantısı

“Türkiye’nin Deniz ve Kıyı Koruma Alanları Sisteminin Güçlendirilmesi Projesi” kapanış konferansında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk, tamamlanan projenin başarısına dikkat çekerek, “Bu çalışmaların, bundan sonraki çalışmalara rehberlik etmesini temenni ediyoruz” diye konuştu. Öztürk, yeni projelere açık olduklarını belirterek, ilgili sivil toplum kuruluşları ve tüm tarafları proje sunmaya davet etti.


T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü (TVKGM) ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Türkiye (UNDP Türkiye) tarafından Küresel Çevre Fonu (GEF) finansal desteğiyle yürütülen Türkiye’nin Deniz ve Kıyı Koruma Alanları Sisteminin Güçlendirilmesi Projesi kapanış toplantısı Ankara’da yapıldı. Yaklaşık 160 kişinin katıldığı toplantıda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk, tamamlanan projenin başarısına dikkat çekerek, yeni projelere açık olduklarını belirtti. Öztürk ayrıca...