06 / 05 / 2024

V4 Akademi Mühendislik Mimarlık adres

V4 Akademi Mühendislik Mimarlık adres

V4 Akademi Mühendislik Mimarlık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Vakıf Yüksel tarafından kuruldu.

Statik İstanbul Akademi Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Statik İstanbul Akademi Mühendislik Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Bilen tarafından kuruldu.

V4 Akademi Mühendislik Mimarlık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

V4 Akademi Mühendislik Mimarlık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Vakıf Yüksel tarafından kuruldu.

Cn Akademi Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Cn Akademi Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Nalbantoğlu ve Cenk Nalbantoğlu ortaklığında kuruldu.

Akademi Şehir Planlama Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Akademi Şehir Planlama Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi, Metin Güven Şahin tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Aralık'ta Beykoz, Anadolu Hisarı, Göztepe Mahallesi'nde kuruldu.

Uzmaniş Akademi Mühendislik Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzmaniş Akademi Mühendislik Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Özkan, Mehmet Tunç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım'da Esenler, Tekstilkent Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

14 üniversitenin mühendislik öğrencileri Uyumsoft Akademi’de buluştu!

14 üniversitenin mühendislik öğrencileri Uyumsoft Akademi’de buluştu. Uyumsoft Akademi Yaz Stajı Okulu projesine; Türkiye’nin üniversitelerinden, bilgisayar, bilişim, yazılım, matematik ve endüstri mühendisliği bölümlerinde okuyan öğrenciler katıldı.

FC Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

FC Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi, Ceyhun Çaplık, Fatih Çelik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu

Geosis Makina Mühendislik ihalelere katılma yasağı kararı!

Milli Savunma Bakanlığı Geosis Makina Mühendislik için ihalelere katılma yasağı kararı aldı...

YDG Mühendislik İnşaat hakkında ihalelere katılmaktan yasaklama kararı!

Et ve Süt Kamu Genel Müdürlüğü YDG Mühendislik İnşaat hakkında ihalelere katılmaktan yasaklama kararı aldı...

Simetrik Mühendislik 3 yıl içerisinde 4 milyonluk yatırım hedefliyor!

5 bin metrekarelik yeni bir tesis kuracak Simetrik Mühendislik, 3 yıl içerisinde 4 milyonluk yatırım hedefliyor...

Hilal Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Hilal Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi, Adnan Nejat Saraçoğlu, Ahmet Saraçoğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Dursun Akın tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İdris Aytek Şahin ve Ayhan Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu

V4 Akademi Mühendislik Mimarlık adres Haberi

V4 Akademi Mühendislik Mimarlık adres

V4 Akademi Mühendislik Mimarlık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Vakıf Yüksel tarafından kuruldu.

V4 Akademi Mühendislik Mimarlık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
MÜHENDİSLİK MİMARLIK VE İNŞAAT İŞLERİ a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatları yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların...