04 / 05 / 2024

Vadi İç ve Dış Ticaret Yatırım ve Turizm Limited Şirketi Bakırköy Şubesi

Vadi İç ve Dış Ticaret Yatırım ve Turizm Limited Şirketi Bakırköy Şubesi

Vadi İç ve Dış Ticaret Yatırım ve Turizm Limited Şirketi Bakırköy Şubesi, Abdullah Kaptan tarafından 800 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da Zeytinlik Mahallesi'nde kuruldu.

Dmr Vadi Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Vadi Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Demir tarafından kuruldu.

Hrn Vadi Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hrn Vadi Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun Fırat tarafından kuruldu. 

Kuzenler Vadi Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzenler Vadi Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa;'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Ceylan ve İsmail Ceylan ortaklığında kuruldu.

Mövenpick Living, Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'ye geliyor!

Accor, Türkiye'de 62. İstanbul'da ise 29. ve 30. otellerini Mövenpick Living konsepti ile Artaş Grubu'nun yeni projeleri Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'de hayata geçirecek.

Gk Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gk Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Onur Kör tarafından kuruldu.

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Basel Aydın,  Kenan Şahin ve  Metehan Öztürk tarafından kuruldu.

Avrupa Konutları projelerinde 0.97 faiz fırsatı!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Atakent 4, Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Yamanevler projelerinde yeni yıl fırsatları başladı. Kampanyalı vadelerle konut sahibi olma imkanı sunuluyor...

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç Çubuklu Vadi Evleri’ne taşınıyor!

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç, berababer yaşamak için uzun zamandır aradıkları evi sonunda Çubuklu Vadi Evleri’nde buldu. 

Vadi Engin Turizm ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Engin Turizm ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Bulut tarafından kuruldu.

Murat Ünalmış Kapadokya'da restoran açtı! 

Murat Ünalmış Kapadokya’da Dream Spot adlı bir mekan açtı. Uçhisar Kalesi’nden Göreme, Kızıl Vadi ve Avanos’a kadar geniş bir panoramaya sahip olan mekanın açılışı önceki gün görkemli bir törenle yapıldı.

Vadi Group Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Vadi Group Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Salihoğlu tarafından kuruldu.

Gümüşvadi Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşvadi Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Demir tarafından kuruldu.

Sinpaş Yalı Vadi konum ve ulaşım detayları!

Sinpaş Yalı Vadi konum ve ulaşım detayları haberimizde yer alıyor. Projede 100 adet konut bulunuyor.

Vadi İç ve Dış Ticaret Yatırım ve Turizm Limited Şirketi Bakırköy Şubesi Haberi

Vadi İç ve Dış Ticaret Yatırım ve Turizm Limited Şirketi Bakırköy Şubesi

Vadi İç ve Dış Ticaret Yatırım ve Turizm Limited Şirketi Bakırköy Şubesi, Abdullah Kaptan tarafından 800 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu. 


Vadi İç ve Dış Ticaret Yatırım ve Turizm Limited Şirketi Bakırköy Şubesi iş konusu; Otel vb. konaklama yerlerinin faaliyetleri (günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan yerlerin faaliyetleri) (kendi müşterilerine restoran hizmeti vermeyenler ile devre mülkler hariç) 


Vadi İç ve Dış Ticaret Yatırım ve Turizm Limited Şirketi Bakırköy Şubesi adres: Bakırköy, Zeytinlik Mahallesi, Fişekhane Caddesi, Cumhuriyetçi Sokak,...