02 / 05 / 2024

Vadi Kent

Vadi Kent

Kentsel dönüşüm ile birlikte yükselen yerlerden biri de KOMYAPI imzası olan Vadi Kent Ankara projesi. Modern projesi ile dikkat çeken konut ilgi görüyor

Vadi Manzara Evleri 4. Etap'ta lansmana özel yüzde 24 indirim! 2 bin 760 konutluk yeni proje!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Vadi Manzara Evleri projesinin 4. etabı satışa çıkarıldı. Lansman dönemine özel olarak yüzde 24 indirim yapılan projenin teslimleri 18 ay sonra gerçekleştirilecek.

Natura Vadi satışa çıktı! Yüzde 10 + yüzde 10 lansman indirimi!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Natura Vadi projesinde satışlar başladı. Projede lansman dönemine özel olarak yüzde 10 + yüzde 10 lansman indirimi sağlanıyor.

Vadi Mudanya’da oturumlar başladı!

Eşsiz doğası, kusursuz yaşam alanları ve her türlü ulaşım rahatlığı ile 4 mevsim hem sahil hem kent yaşamı sunan Vadi Mudanya'da ayrıcalıklı yaşam zamanı başladı.

Vadi Ortaköy İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Vadi Ortaköy İnşaat Anonim Şirketi, Ahmet Naim Bilginoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Abdulbaki Kent Yönetim Kurulu Başkan Yardımclığı'nda 7 milyon 250 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Zeytinburnu'nda kuruldu.

Vadi İstanbul Park'ta daireler 2017'de teslim!

Vadi İstanbul Park projesinde ofis alanı 100 bin metrekare olarak dizayn edildi. Proje tamamlandığında 30 bin kişinin çalışacağı ve 42 bin kişilik gündüz nüfusuyla yeni bir kent merkezi olacak.

Tokat Niksar Kent Vadi projesinde geri sayım başladı!

Tokat’ın Niksar ilçesinde 2016 yılında yapımına başlanması planlanan “Niksar Kent Vadi” projesinde geri sayım başladı. Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Niksar’a nefes aldıracak proje olan Kent Vadi projesinin yapımına 2016 ilk yarısında yapılacağını

Vadişehir Başakşehir Evleri lokasyon!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir' de yükselen projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.Vadişehir Başakşehir Evleri lokasyon bilgisine göre Kent Meydanı’na yakın yerde yükseliyor.

Beylikdüzü Kale Kent teslimleri bu yıl sonunda!

Beylikdüzü'nde 1 milyon metrekare yeşil vadi olarak bırakılan alan, çevre yolu yönünden denize doğru derin bir nefes alanı olarak bölgeye büyük katkı sağlayacak. Kale Kent bu derin yeşilliğe cepheli arazisi ile oldukça şanslı bir konumda.

Bursa Vadi Mudanya fiyat listesi!

28 adet bahçe dubleksi bulunan projede toplamda 72 adet konut bulunuyor. Proje kent merkezine yürüme mesafesinde bulunuyor. Bursa Vadi Mudanya fiyat listesi kapsamında fiyatları 400 bin TL'den başlıyor.

Başakşehir Vadişehir ev fiyatları!

Başakşehir Vadişehir ev fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. Başakşehir Kent Meydanı’na yakın bir bölgede inşa edilen proje 550 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Vadişehir Bahçeşehir Rezidans ulaşım!

Vadişehir Bahçeşehir Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje Şehir Hastanesi'ne, yapımı devam eden 380 bin metrekarelik Şehir Parkı ve 60 bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük Kent Meydanı’na yakın konumda yükseliyor.

Başakşehir Vadişehir adres bilgileri!

Başakşehir Vadişehir adres bilgilerine göre proje yapımı devam eden 380 bin metrekarelik Şehir Parkı ve 60 bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük Kent Meydanı’na yakın konumda inşa ediliyor.

Vadi Şehir Başakşehir fiyatları!

Vadi Şehir Başakşehir fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı imzası taşıyan proje Kent Meydanı ve Şehir Hastanesi'ne yakın bir bölgede bulunuyor.

Vadi Kent Haberi

Vadi Kent

KISA süre öncesine kadar yapılaşmada gecekonduların hakim olduğu Başkent'te yükselen konutlar, sosyal donatıları ile öne çıkan projeler kentin kimliğini değiştiriyor. 

Bunun başında Yükseltepe'deki Vadi Kent konut projesi geliyor. Projenin gerek lokasyonu, gerekse kullanılan malzeme kalitesi ile büyük ilgi gördüğünü belirten KOMYAPI Ankara Satış Müdür Aslı Akpınar, "Çevreci, enerji tasarrufu sağlayan, kullanışlı, depreme karşı güvenli, kaliteli malzemenin estetikle buluştuğu ve geleceğe dönük yatırım amaçlı en güzel tercihi Vadi Kent Ankaradır" dedi. 


FORUM AVM YE ÇOK YAKIN 


Vadi Kent konutları, havaalanına 20 kım, Kızılay'a 10 km., Ulus'a 8 km., GATA'ya 5 km. ve Forum Ankara AVM'ye 2 km mesafedede. Akpınar, "Toplam 4 blok ve her blokta 3 giriş olmak üzere zemin+15-16-17 katlardan oluşan 41 bin 154 metrekare arsa üzerine inşa edilen sitemizde toplam 388...