28 / 04 / 2024

Başakşehir Vadişehir adres bilgileri!

Başakşehir Vadişehir adres bilgileri!

Firma: Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı

Proje: Vadişehir

Başakşehir Vadişehir adres bilgilerine göre proje yapımı devam eden 380 bin metrekarelik Şehir Parkı ve 60 bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük Kent Meydanı’na yakın konumda inşa ediliyor.



Başakşehir Vadişehir projesinde daireler 127 metrekareden başlayan büyüklüklere sahip. Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı tarafından hayata geçirilen proje 50 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Başakşehir Vadişehir projesinde koşu ve yürüyüş yolları,hobi odası, fitness salonu, Türk hamamı, kreş, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve sauna gibi sosyal yaşam alanları yer alıyor.


Başakşehir Vadişehir projesi 550 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Toplam 650 adet konut ve 60 adet ticari ünite bulunan projede dairelerin tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.


Başakşehir Vadişehir projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 850 TL'den başlıyor. Yüzde 75'i yeşil alandan oluşan projede daire teslimleri 2017 yılında gerçekleşecek.


Başakşehir Vadişehir adres bilgilerine göre proje Avrupa'nın en büyük sağlık kenti olacak olan Şehir Hastanesi'ne, yapımı devam eden 380 bin metrekarelik Şehir Parkı ve 60 bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük Kent Meydanı’na yakın konumda inşa ediliyor. Proje İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yer alıyor.


Başakşehir Vadişehir adres bilgileri!

Başakşehir 1. Kısım Sabahattin Zaim Caddesi 810/1 - Başakşehir


Başakşehir Vadişehir iletişim

Telefon: 444 80 66

Web: http://www.vadisehir.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


Geri Dön