07 / 05 / 2024

vadi koru projesinin aldığı ödüller

vadi koru projesinin aldığı ödüller

İstanbul Ayazağa’da Invest İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Vadikoru’nun ofis blokları dünyanın en saygın ödülleri arasında yer alan International Property Awards 2017-2018’nin Avrupa ayağı olan European Property Awards’da ödüle layık görüldü.

Envoy Beykoz'un ilk etabı Envoy Vadi yakında satışta! Yeni proje!

10 yılı aşan gayrimenkul tecrübesiyle dikkatleri çeken Envoy Gayrimenkul, Beykoz projesinin ilk etabı olan Envoy Vadi'yi yakında satışa sunuyor. İşte proje ile ilgili detaylar... 

Nişantaşı Koru'nun değeri 7 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Nişantaşı Koru projesinin değeri açıklandı. Peki projenin değeri ne kadar oldu? İşte dev projenin değeri...

Vadi Manzara Evleri 4. Etap'ta lansmana özel yüzde 24 indirim! 2 bin 760 konutluk yeni proje!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Vadi Manzara Evleri projesinin 4. etabı satışa çıkarıldı. Lansman dönemine özel olarak yüzde 24 indirim yapılan projenin teslimleri 18 ay sonra gerçekleştirilecek.

Boutique Vadi Residence'ta peşin ödemelere özel indirim! Teslimler 2 ay sonra!

Antalya'da hayata geçirilen Boutique Vadi Residence projesinin teslimleri 2 ay sonra gerçekleştirilecek. Projeden konut sahibi olmak isteyenler peşin ödemelere özel indirimden yararlanabiliyor. 

KİPTAŞ Maslak Koru'da yüzde 15 indirim! Aralık 2025'te teslim!

Maslak Koru projesinden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 25 indirim imkanından yararlanabiliyor. Maslak Koru projesinin teslimlerinin 2025 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor...

Lotus Koru'da yüzde 15 indirim fırsatı! 2024 Mayıs'ta teslim!

İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Lotus Koru projesinde yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Lotus Koru projesinin teslimlerinin 2024 yılının Mayıs ayında yapılması planlanıyor.

Sinpaş Koru Aura projesinin 2022 değeri açıklandı! İşte o rakam...

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye'de yer alan Koru Aura projesinin 2022 değeri açıklandı. Peki Sinpaş Koru Aura projesinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Nişantaşı Koru projesinin değeri belli oldu! Bu rakam dudak uçuklattı! 

Emlak Konut GYO güvencesi ve DAP Yapı imzasıyla hayata geçirilen Nişantaşı Koru projesinin 2022 yıl sonu değerleme raporu açıklandı. Nişantaşı Koru projesinin 2022 yıl sonu değeri belli oldu. İşte o rakam...

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 2. Etap projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO projelerinden Vadi Evleri 2. Etap projesinin yer teslimi 23 Mayıs 2022 Pazartesi günü yüklenici Yıldızlar İnşaat'a gerçekleştirildi. 

Sinpaş Ege Vadisi'nin yeni etabı Vadi Apartments ön satışta! Yeni proje!

Sinpaş tarafından Ankara'nın merkezinde Çankaya Oran'da hayata geçirilen Ege Vadisi projesinin yeni etabı Vadi Apartments ön satışa çıktı. İşte projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

Koru Aura'nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye’de Finans Merkezi’ne komşu şekilde yükselen Sinpaş Koru Aura projesinin lansmanı yapıldı.

Sinpaş GYO Koru Aura'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Koru Aura projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Koru Aura'nın değeri ne kadar oldu? 

Nişantaşı Koru projesinin değeri dudak uçuklattı!

Emlak Konut GYO güvencesi ve DAP Yapı imzasıyla inşa edilen Nişantaşı Koru projesinin değeri belli oldu. 2021'in hasılat şampiyonu olan projenin değerleme raporu yayınlandı. Peki Nişantaşı Koru projesinin değeri ne kadar?

vadi koru projesinin aldığı ödüller Haberi

vadi koru projesinin aldığı ödüller

Ayazağa bölgesinin en değerli arazilerinin birinin üzerinde Invest İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Vadikoru, dünyanın en saygın ödülleri arasında yer alan ve kamuoyunda gayrimenkul sektörünün ‘oscarları’ olarak tabir edilen International Property Awards’unAvrupa ayağı olan European Property Awards’dan  ödülle döndü. 

Dünyanın en saygın gayrimenkul ve mimarlık ödüllerinden biri olan ve 26 yıldır düzenlenen International Property Awards 2017-2018’in Avrupa ayağı olan European Property Awards’ın gala gecesi Londra’da yapıldı. Uluslararası üst düzey gayrimenkul proje geliştiricilerini bir araya getiren ödül töreninde Vadikoru karma kullanım projesi, En İyi Ofis Mimarisi kategorisinde ödüle layık görüldü. Törende Vadikoru’nun ödülü projenin mimarı ve İkidesign’ın da kurucusu olan Murat Kader’e takdim edildi. Vadikoru projesinde 242 daire, 84 adet bağımsız ofis ve 12 ticari ünite bulunuyor.

UÇAR; “BU ÖDÜL İŞİMİZİ İYİ YAPTIĞIMIZIN...