15 / 05 / 2024

Vadi Mudanya kat planları

Vadi Mudanya kat planları

Daire teslimlerinin 2015 yılı sonunda yapılması planlanan Vadi Mudanya Evleri Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde hayata geçiriliyor. Peki satış süreci devam eden Vadi Mudanya fiyatları ne kadar?

Acar Vadi projesinde bahçe kat villalar satışta!

İstanbul Acarkent'te konumlanan Acar Vadi projesinde bahçe kat villa ve daire alternatifleri satışa sunuldu. 

Kağıthane Porta Vadi Gurme CarrefourSA açıldı!

Porta Vadi Gurme CarrefourSA, CarrefourSA Genel Müdürü Kutay Kartallıoğlu ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Şenol Arpacı'nın katılımıyla açıldı.

Vadi İzmit Projesi’ndeki 115 konut satışa çıkıyor!

İzmit Belediye Encümeni’nde Gültepe’de kat karşılığında inşa edilmekte olan Vadi İzmit Projesi’nde İzmit Belediyesi’ne ait konutların satışı için de karar alındı.

Akiş Beykoz projesi kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı!

Akiş Mudanya Adi Ortaklığı'nca Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi'nde geliştirilmesi planlanan yatırımlar kapsamında 1893 ada 27 parselde arsa sahipleri ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı... 

Akiş Beykoz projesinde kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı!

Akiş Mudanya Adi Ortaklığı İstanbul Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi'nde hayata geçireği projesinde arsa sahipleri ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı.

Vadi Mudanya'da son fırsat!

Mudanya Yapı İnşaat imzası ile hayata geçirilen Vadi Mudanya Evleri’nin 2’nci etabının satışları devam ediyor.

Vadi Yaka Başakşehir ödeme seçenekleri!

Emlak Konut GYO 20 yıl vade kampanyasına katılan Vadi Yaka Başakşehir projesi Fuzul İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte Vadi Yaka Başakşehir ödeme seçenekleri...

Vadi Mudanya'da teslimler ilk çeyrekte başlayacak!

Vadi Mudanya projeleri ile ailelere dört mevsim tatil köyü konsepti sunmayı hedeflediklerini kaydeden Mudanya Yapı İnşaat Genel Koordinatörü Kenan Sülün, dairelerin 575 bin ila 725 bin TL aralığında satıldığını bildirdi.

Vadi Mudanya’da oturumlar başladı!

Eşsiz doğası, kusursuz yaşam alanları ve her türlü ulaşım rahatlığı ile 4 mevsim hem sahil hem kent yaşamı sunan Vadi Mudanya'da ayrıcalıklı yaşam zamanı başladı.

Mudanya'da turizm tesisleri 3 katına çıkarılacak!

Kurtuluş Savaşı'nın sonunda imzalanan ateşkes ile adını tarihe yazdıran Mudanya, 2016-2023 yıllarını kapsayan Turizm Master Planı ile turizm işletme belgeli konaklama tesisi sayısını 3 katına, yeme içme tesisi sayısını da 5 katına çıkarmayı planlıyor.

Vadi Mudanya Evleri'nde teslimler başladı!

Ege tarzı villa konseptli olarak inşa edilen Vadi Mudanya Evleri'nde 1. Etapta teslimatlar başladı. Vadi Mudanya Evleri'nde yaşam çok yakında başlıyor.

Mudanya sahil projesi ihalesi iptal edildi!

Mudanya'da bir türlü bitirilemeyen sahil projesi vatandaşların atıkları yüzünden çöplüğe döndü. Mudanya sahil projesi ihaleye katılan iki firmanın arasındaki hukuki ihtilaflar dolayısıyla bir türlü bitirilemedi.

Mudanya sahil projesi yeniden ihale edilecek!

Mudanya sahil projesi için ihaleye katılan iki firmanın uzun bir süredir hukuki anlaşmazlıkları dolayısıyla işi gerçekleştirmeyeceği kanaatine vararak ihale sürecini yeniden başlattı.

Vadi Mudanya kat planları Haberi

Vadi Mudanya kat planları

Yapı İnşaat imzası taşıyan Vadi Mudanya Rezidans 28 adet bahçe dubleksi, 28 adet teras dubleksi ve 16 adet daireden oluşuyor. Projede yüzde 50 peşin ödemelerde kalan bedel için banka kredisi kullanılabiliyor.


Toplamda 10 bin 257 metrekare alan üzerine yayılan Bursa Vadi Mudanya Evleri Bademli'ye 7 dakika, hızlı tren garına 10 dakika, Organize Sanayi Bölgesi'ne 12 dakika, Bursa'ya ise 15 dakika mesafede yükseliyor.


Yüzde 70'i yeşil alana ayrılan Vadi Mudanya Residence'in ortak yaşam alanları içerisinde restoran, kreş, fitness merkezi, otopark, 7/24 güvenlik, yüzme havuzu, açık kapalı çocuk oyun alanı, sauna ve kafe yer alıyor. 


Satış süreci devam eden 3 adet normal kat dairesi bulunan Vadi Mudanya fiyatları 387 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Dubleks dairelerin fiyatları ise 585 bin TL'den başlıyor. 


Vadi Mudanya satış ofisi:...