17 / 05 / 2024

Vadi Yaka lansmanı ne zaman

Vadi Yaka lansmanı ne zaman

Fuzul Yapı'nın Başakşehir projesi olarak yükselecek olan Vadi Yaka projesi, 15 Eylül 2015 tarihinde düzenlenecek etkinlikle lanse edilecek.

Vadi Manzara Evleri 4. Etap'ta lansmana özel yüzde 24 indirim! 2 bin 760 konutluk yeni proje!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Vadi Manzara Evleri projesinin 4. etabı satışa çıkarıldı. Lansman dönemine özel olarak yüzde 24 indirim yapılan projenin teslimleri 18 ay sonra gerçekleştirilecek.

Natura Vadi satışa çıktı! Yüzde 10 + yüzde 10 lansman indirimi!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Natura Vadi projesinde satışlar başladı. Projede lansman dönemine özel olarak yüzde 10 + yüzde 10 lansman indirimi sağlanıyor.

Ege Yapı Modern Yaka'nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Ege Yapı tarafından Ispartakule bölgesinde geliştirilen ModernYaka projesinin lansmanı gerçekleştirildi. Projede 462 konut ve 53 ticari ünite yer alıyor.

Sinpaş Yalı Vadi Evleri'nde ön talep başladı!

Marina Ankara’nın “Yalı Vadi Evleri” lansman fırsatlarıyla ön satışa çıktı. Suya sıfır konumu, sayısız sosyal donatıları ve geniş balkonlu yaşamıyla öne çıkan Sinpaş Yalı Vadi Evleri sınırlı sayıda üniteleriyle Ankara’da yalı keyfini sürmek isteyenleri bekliyor.

Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi'de ön satış dönemi başladı!

Sinpaş Marina Ankara'nın yeni etabı olan Yalı Vadi'de ön satış dönemi başladı. Projeden konut sahibi olmak isteyenler lansman avantajlarından yararlanabiliyor.

ÇamlıYaka Konakları'nın lansmanı yapıldı!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından Ege Yapı, Anadolu Yakası’nın gözde yaşam bölgesi Çekmeköy’deki yeni projesi ÇamlıYaka Konakları'nı tanıttı. Projede yer alan konutların metrekare fiyatları 12 bin TL'den başlıyor.

ÇamlıYaka Konakları basın lansmanı 27 Eylül'de!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından Ege Yapı, Anadolu Yakası’nın gözde yaşam bölgesi Çekmeköy’de, çam ormanlarının yanı başındaki yeni projesi ÇamlıYaka Konakları’nın detaylarını kamuoyu ile paylaşıyor.

ÇamlıYaka Konakları'nda lansman öncesi ön satışlar başladı!

ÇamlıYaka Konakları projesinde lansman öncesine özel ön satışlar başladı.  3+1, 4+1, 5+1 müstakil bahçeli ve teraslı evlerin yer alacağı proje 2 yılda teslim edilecek...

Porta Vadi'nin lansmanı yapıldı! 0 peşinat 0 faiz!

2005 yılında Zekeriyaköy’de Doğa Evleri projesini ve 2011 yılında ise Hasdal’da yer alan Finanskent projesini hayata geçiren Tümyapı, İstanbul’un yeni gözdelerinden olan Kağıthane Cendere Caddesi’ndki Porta Vadi projesini görücüye çıkardı.

Porta Vadi basın lansmanı 4 Ocak'ta! 

İstanbul Kağıthane-Cendere bölgesinde Tüm Yapı tarafından hayata geçirilen Porta Vadi projesi basına lanse edilecek. 

Vadi İzmit projesi tanıtıldı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın girişimleriyle başlatılan Vadi İzmit Projesinin lansman toplantısı yapıldı.

Porta Vadi Kağıthane Projesi geliyor! Aralık 2018 teslim!

Porta Vadi Evleri projesi Tüm Yapı tarafından hayata geçiriliyor. İstanbul Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde yükselecek olan Porta Vadi projesinde lansman fırsatlarını kaçırmayın...

Vadi Yaka Başakşehir ev fiyatları 2017!

İstanbul Başakşehir'de yer alan Vadi Yaka Başakşehir projesi 361 daire ve 56 dükkandan meydana geliyor. İşte Vadi Yaka Başakşehir ev fiyatları 2017...

Vadi Yaka lansmanı ne zaman Haberi

Vadi Yaka lansmanı ne zaman

Başakşehir'de 17 bin 609 metrekare arsa üzerinde 361 daire olarak yükselecek olan Vadi Yaka projesi, Fuzul Yapı tarafından hayata geçirilecek. 15 Eylül 2015 tarihinde  saat 10.00'da  Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilecek olan etkinlik ile  lanse edilecek olan Vadi Yaka projesi 5 blok olarak gerçekleştirilecek.

Dairelerin yanı sıra zengin sosyal donatı ve aktivite alanlarının da yer alacağı Vadi Yaka projesinin tüm detayları lansman toplantısında açıklanacak.


Star