08 / 05 / 2024

Vadiistanbul Konutları teras

Vadiistanbul Konutları teras

İstanbul Ayazağa'da hayata getirilen Vadiistanbul'un, konutlardan oluşan Teras etabında yaşam başlarken. Bulvar etabıyla İstanbul'un yeni iş ve yaşam merkezi olunması hedefleniyor.

Natura Teras Evleri satışta! Yeni proje! 

Natura Teras Evleri projesinde konut satışları başladı. Projede 2+1 ve 3+1 konutlar yer alıyor. Peki Natura Teras Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? İşte Natura Teras Evleri ile ilgili merak edilenler... 

Teras Kule Konutları Dapyapı fiyatları!

Teras Kule Konutları İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da iki kule olarak yükseliyor. Projede teslimler 30 ay sonra yapılacak...

Kartal Teras Kule Konutları teslim tarihi!

Dap Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Teras Kule projesi konut, ofis ve ticari alanlardan oluşuyor. Projede fiyatlar 375 bin TL'den başlıyor...

Kartal Dap Teras Kule fiyat ve ödeme bilgisi!

Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajı sunulan Teras Kule projesinde yüzde 5 peşinat fırsatı sizleri bekliyor. Projede konutların yanı sıra, ofis ve mağazalara yer veriliyor...

Atakent Avrupa Konutları 4 fiyat listesi!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Atakent Avrupa Konutları 4 projesinin satış fiyatları 431 bin TL'den başlayarak değişiyor. 4 blok halinde yükselen projede teras ve balkonlu daireler yer alıyor.

Dap Yapı Teras Kule Konutları nerede?

Toplam 16 bin metrekare arsa alana yayılan proje 2 blok halinde bulunuyor. Proje Dap Yapı imzası ile yükseliyor. Peki Dap Yapı Teras Kule Konutları nerede?

Dap Teras Kule nerede?

Teras Kule Konutları 1+0'dan 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Yakın zamanda satışa çıkacak proje 16 bin metrekare arsa alanına sahip. Peki Dap Teras Kule nerede?

İnanlar Teras Koru Alemdağ satılık!

İnanlar Teras Koru Alemdağ satılık konutların fiyatları 302 bin TL'den başlayarak değişiyor. Terrace Koru Evleri projesi 2017 yılının sonunda sahiplerine teslim ediliyor...

İzmir 35. Teras satılık!

İzmir 35. Teras satılık daire fiyatları 425 bin TL'den başlıyor. Toplam arsa alanı 50 bin metrekare olarak belirlenen projede 3+1 şeklinde tasarlanan konutlar bulunuyor.

Akşan Yapı 35. Teras Projesi!

Akşan Yapı 35. Teras Projesi Bornova Ege Üniversitesi’ne 25 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor. Teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanan projede tek katlı konutlar bulunuyor.

Vadiistanbul Konutları'nın Teras etabında yaşam başladı!

İstanbul Ayazağa'da hayata getirilen Vadiistanbul'un, konutlardan oluşan Teras etabında yaşam başlarken. Bulvar etabıyla İstanbul'un yeni iş ve yaşam merkezi olunması hedefleniyor.

1997 yılında Teras Konutları'nda 4 milyar liradan başlayan fiyatlarla daire!

1997 yılında Beylikdüzü'nde Ekinciler İnşaat'ın yapımına başladığı 361 konutluk Teras Konutları'nda bulunan dairelerin fiyatları, tipine ve büyüklüğüne göre 4 milyar ile 16 milyar lira arasında değişiyormuş.

Teras Antakya Konutları fiyat listesi!

Teras Antakya Konutları fiyat listesine göre dairelerin fiyatları 185 bin TL'den başlıyor. Toplam 180 adet daireden oluşan projede daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Vadiistanbul Konutları teras Haberi

Vadiistanbul Konutları teras

İstanbul Ayazağa'da hayata getirilen Vadiistanbul'un, konutlardan oluşan Teras etabında yaşam başlarken. Bulvar etabıyla İstanbul'un yeni iş ve yaşam merkezi olunması hedefleniyor. 1 milyon 320 blıı metrekarelik inşaat alanına sahip Vadistanbul'un Bulvar etabında; ofis. alışveriş caddesi, AVM ve otel yer alacak. Toplam 42-3 bin metrekarelik alanda geliştirilen Vadiistanbul'da; 2 bin 500 konut, 108 bin metrekarelik alışveriş merkezi ve 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan cadde mağazaları, restoranlar, 300 bin metrekare ofis alanı ile 24 bin metrekare toplam alana sahip 5 yıldızlı otel bulunuyor. Projenin yürürlükteki afet bölgelerinde yapılacak binalar hakkındaki yönetmelik kurallarına uyularak inşa edildiğini belitten şirket yetkilileri. "Deprem sırasında bir izolator gibi çalışacak olan kazıklarla çok güçlü bit kayaç olan rrıavı kalker tabakasına kadaı inildikten soıua kazıklatın üzerine...