29 / 04 / 2024

Vadikent Ankara kentsel dönüşüm

Vadikent Ankara kentsel dönüşüm

Birçok il kentsel dönüşüm kapsamında yenilenirken, Ankara da dönüşüm rüzgarından nasibini alıyor. Bu dönüşümün başında da KOMYAPI'nın imzası olan 'Vadi Kent Ankara' konut projesi geliyor.

Ankara kentsel dönüşüm planlarında yeni gelişme! 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ulus'taki Atıfbey-Hıdırlıktepe-İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı için yapılan imar değişikliklerinin iptali için açtığı davayı kazandı.

Ankara kentsel dönüşümle güzelleşiyor!

10 yıldır Akyurt'un gündeminde yer alan kentsel dönüşüm projeleri hakkında konuşan Ayık, Beyazıt mahallesinin 192 dönüm arazisinde modern ve yeni bir Akyurt'u ortaya çıkaracaklarını söyledi.

Aura Design imzalı Söğütözü İş Merkezi’nin inşaatı tamam!

Ankara kentsel tasarım projesinin merkezinde bulunan Söğütözü İş Merkezi’nin inşaatı tamamlandı. Söğütözü İş Merkezi’nin tasarımı ise Aura Design Studio’ya ait…

Ankara kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşümünde kira yardımının 2019'da ne kadar olacağını açıkladı. Peki Ankara kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

Kuzey Ankara Dönüşüm Projesi'nde kura heyecanı!

Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yer alan Keçiören ve Altındağ’daki toplam 230 konutun kura çekilişi yapıldı.

Ankara markalı konutlarla yeni bir çehreye kavuşuyor!

Türkiye'de başlayan kentsel dönüşüm atağı Ankara'ya da sıçradı. Ankara kentsel dönüşüm ve markalı konut projeleriyle yeni bir çehreye kavuşuyor.

Ankara kentsel dönüşüm çalışmaları Türkiye'ye örnek olacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, "Bugüne kadar yürüttüğümüz 5 büyük proje kapsamında, 16 milyon 680 bin metrekarelik alanda, 20 binin üzerinde gecekondu yıktık, binlerce konutu da teslim ettik" dedi.

Ankara'da kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, şehirlerin gelişimi için gerçekleştirilen kentsel dönüşüm sürecini masaya yatırdı. Kentsel Dönüşüm ve Ankara Çalıştayı, Gençlik Parkı Kabul Salonu'nda gerçekleşti.

Kentsel Dönüşüm ve Ankara Çalıştayı yarın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, şehirlerin gelişiminin en doğru şekilde sağlamak amacıyla kentsel dönüşüm sürecini karar alıcılar ve uzmanların katılımıyla yarın masaya yatırıyor.

Ankara Süvari Mahallesi'ne kentsel dönüşüm müjdesi!

Ankara Etimesgut ilçesi Süvari Mahallesi'nde gecekondu bölgesi Balkanlar kurulu kararıyla kentsel dönüşüm ve proje alanı ilan edildi.

Ankara Çaldağ Kentsel Dönüşüm projesine durdurma kararı!

Ankara’nın en büyük bakı noktası olan Çaldağ (Keklikpınarı) pınarının Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılaşmaya açılması üzerine dava açan Mimarlar Odası Ankara Şubesi davayı kazandı. Çaldağ Kentsel Projesine 11. Ankara İdare Mahkemesi tarafından durdurulma kararı verildi.

Ankara Kahramankazan'dan kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara’nın en hızlı gelişen dış ilçesi olan Kahramankazan’ın çehresini değiştirecek olan Satıkadın Kentsel Dönüşüm Projesi, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Ankara Etimesgut'ta bazı alanlarda kentsel dönüşüm kararı!

Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Süvari Mahallesinde Bulunan Bazı Alanların Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı İlan Edilmesi Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Vadikent Ankara kentsel dönüşüm Haberi

Vadikent Ankara kentsel dönüşüm

Birçok il kentsel dönüşüm kapsamında yenilenirken, Ankara da dönüşüm rüzgarından nasibini alıyor. Bu dönüşümün başında da KOMYAPI'nın imzası olan 'Vadi Kent Ankara' konut projesi geliyor. 

Satış Müdürü Aslı Akpınar kısa süre öncesine kadar kentteki yapılaşmada gecekonduların hakim olduğu Başkent'te birbiri ardına yükselen kule konutlar, sosyal donatıları ile öne çıkan projeler kentin kimliğini değiştirdiğini söyledi. Bunun başında da Yükseltepe' de ki Vadi Kent konut projesi geldiğini belirtti. 


En güzel yatırım 

Projenin gerek lokasyonu, gerekse kullanılan malzeme kalitesi ile büyük ilgi gördüğünü belirten KOMYAPI Ankara Satış Müdür Aslı Akpınar, "Çevreci, enerji tasarrufu sağlayan, kullanışlı, depreme karşı güvenli, kaliteli malzemenin estetikle buluştuğu ve geleceğe dönük yatırım amaçlı en güzel yatırım Vadi Kent Ankara'dır. Aynı zamanda Keçiören Belediyemizin Kentsel Dönüşüm Projesinde olması da projemize artı kazançtır"...