29 / 04 / 2024

Vadikent Ankaralılara modern yaşam alanı sunuyor

Vadikent Ankaralılara modern yaşam alanı sunuyor

KOMYAPI AŞ tarafından Keçiören'de hayata geçirilen Vadikent Konutları, Ankaralılara hayat modern, konforlu, güvenli ve keyifli bir yaşam alanı sunuyor. Vadikent Konutları'nda daireler düşük faiz oranlarıyla ve 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çı

Ankaralılara çifte müjde! Ankara'daki konut ve kira fiyatları 2024 yılının ilk 6 ayında düşebilir! 

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Ankara'daki konut ve kira fiyatlarının 2024 yılının ilk 6 ayında düşebileceğini açıkladı.

Ankaralılara son dakika müjdesi! Ücretsiz Nostaljik Tramvay seferlere başladı! İşte nostaljik tramvay geçiş güzergahları

Ankaralılara resmen son dakika müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre başkentteki Nostaljik Tramvay seferlere başladı. Peki, Gölbaşı nostaljik tramvay güzergahı neresi? Ankara'daki nostaljik tramvay hangi duraklardan geçecek? İşte nostaljik tramvay geçiş güzergahları...

TOKİ'den Ankaralılara bir yeni proje daha! Tam 142 konut ve 28 dükkanlık bu projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'daki yeni projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Projede 142 konut ve 28 dükkan yer alacak.

TOKİ'den Ankaralılara büyük müjde! 199 konutluk iki yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. İşte TOKİ Ankara projeleri ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den Ankaralılara büyük müjde! O ilçeye 208 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara projesi için beklenen gün geldi. İşte TOKİ Ankara projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den Ankaralılara 142 yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara projesinin ihalesini yarın gerçekleştiriyor. 

TOKİ'den Ankaralılara son dakika ucuz konut müjdesi! Bu tarihi sakın kaçırmayın! Tam 635 konut geliyor!

Çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Ankara projesinin ihalesini 20 Eylül tarihinde gerçekleştirecek. 

TOKİ Ankara projesi için beklenen tarih belli oldu! Ankaralılara 503 yeni ve ucuz konut müjdesi!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. TOKİ yeni projeleri kapsamında başkent Ankara'da da yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ'den Ankaralılara müjde! Resmen açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Pursaklar Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Ankaralılara müjde! Yeni metro projesi Ulaştırma Bakanlığı’nın onayına sunuldu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 7.4 kilometre uzunluğunda 8 istasyondan oluşması hedeflenen yeni metro hattı projesini Ulaştırma Bakanlığı’nın onayına sunulduğunu duyurdu.

Ankara Bisiklet Yolu projesi için ilk adım atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, Ankaralılara  söz verdiği Bisiklet Yolu Projesi'nin inşaat çalışmaları başladı. 

Ankapark iptal edilmeyecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, hakkında merak edilen soruları yanıtladı. Ankaralılara müjdeler veren Özhaseki, ''Ankapark iptal edilmeyecek'' diye konuştu.

TOKİ'den Ankaralılara ucuz konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan Saraycık projesinde yer alan 598 konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

Vadikent Ankaralılara modern yaşam alanı sunuyor Haberi

Vadikent Ankaralılara modern yaşam alanı sunuyor

Şehrin merkezinde, modern, konforlu, güvenli, keyifli bir yaşam alanının herkesin hakkı olduğuna inanan KOMYAPI AS, bu anlayışla yola çıkarak, Keçiören'in en kazandıran yatırımı olan Vadikent Konutları'nı hayata geçirdi. 2 adet 4+1 ve 2 adet 3+1, toplamda 4 daire tipiyle ayrıcalıkları herkes için ulaşılabilir kılan Vadikent Konutları'nda düşük faiz oranlarıyla ve 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. 


LÜKS DAİRELER

Vadikent Konutları'nın havaalanına kilometre, Kızılay'a 10 kilometre, Ulus'a 8 kilometre,GATA'ya 5 kilometre ve Forum Ankara AVM'ye 2 kilometre mesafede olup oldukça merkezi bir  konumda yer aldığını vurgulayan Proje Satış Müdürü Aslı Akpınar, "Toplam 4 blok ve her blokta 3 giriş olmak üzere zemin+15-16-17 katlardan oluşan 41 bin üzerinde yer alan sitemizde toplam 388 adet 3+1 ve 182 adet 4+1 olmak üzere 570...