15 / 05 / 2024

Vadikent Konutları Komyapı

Vadikent Konutları Komyapı

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından başlatılan Enflasyon ile Topyekün Mücadele Programı'na destek verdiğini açıklayan Komyapı, 30 Kasım tarihine kadar Vadikent Konutları'nda yüzde 25 indirim uygulayacağını ifade etti.

Vadikent Konutları’nda yüzde 25 indirim fırsatı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından başlatılan Enflasyon ile Topyekün Mücadele Programı'na destek verdiğini açıklayan Komyapı, 30 Kasım tarihine kadar Vadikent Konutları'nda yüzde 25 indirim uygulayacağını ifade etti.

Konya Göztepe Konutları'nın inşaatında sona gelindi!

Komyapı Sille’de bin 500 konutluk yeni bir yaşam alanı hayata geçiriliyor. Bera Holding’in inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketi Komyapı’nın yeni projesi Göztepe Konutları'nda inşaat tüm hızıyla devam ediyor.

Komyapı Vadikent ile Keçiören'de konut anlayışını değiştiriyor!

Komyapı Genel Müdür Yardımcısı Mensuri Seher, başta İstanbul ve bir çok şehirde binlerce konut, inşa ettiklerini belirtti. Yurtdışında da bir çok bölgede ülkemiz adına prestijli projelere imza atıklarını ifade eden Seher, Ankara'ya da Keçiören'deki Vadikent projesiyle giriş yaptıklarını söyledi

Komyapı Tepekent Konutları 264 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Toplam 570 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Komyapı Tepekent Konutları 264 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Sivas Komyapı Toki konutlarının anahtar teslimi yapıldı!

Komyapı tarafından Sivas'ta tamamlanan, 902 TOKİ konutunun anahtar teslim töreni, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Törende 90 gün gibi kısa bir sürede Mevlana Kültür Merkezi inşaatının da tamamlanacağı da belirtildi.

Vadikent Ankara güncel fiyatlar!

Teslimlerin bu yıl Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan Vadikent Ankara'da banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Projede 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen konutlar bulunuyor. İşte Vadikent Ankara güncel fiyatlar...

Ankara Vadikent Konutları'nda 250 bin TL'den başlıyor!

Kombassan Holding'in inşaat alanındaki faaliyetlerini yürütmek amacıyla kurulan Komyapı AŞ tarafından Keçiören'de yapılan Vadikent Konutları, 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor..

Keçiören Vadikent Konutları 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kombassan Holding'in inşaat alanındaki faaliyetlerini yürütmek amacıyla kurulan Komyapı AŞY tarafından Keçiören'de yapılan Vadikent Konutları, 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Vadikent Ankara 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Vadikent Konutları, Ankaralılara modern konforlu güvenli ve keyifli bir yaşam alanı sunuyor. Vadikent Konutları 250 bin TL' den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor.

Vadikent Ankaralılara modern yaşam alanı sunuyor!

KOMYAPI AŞ tarafından Keçiören'de hayata geçirilen Vadikent Konutları, Ankaralılara hayat modern, konforlu, güvenli ve keyifli bir yaşam alanı sunuyor. Vadikent Konutları'nda daireler düşük faiz oranlarıyla ve 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çı

Ankara Keçiören Vadikent adres!

Konutların 2015 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanan Ankara Keçiören Vadikent adres bilgileri şu şekilde: Yükseltepe Mh. Keçiören Altındağ/Ankara. 9 bloktan oluşan projede satışlar devam ediyor...

Ankara Keçiören Vadikent projesi!

Ankara Keçiören Vadikent projesi içerisinde yer alan konutların alanları; 135 metrekare ile 165 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Ankara Keçiören'de yükselen proje, Kom Yapı imzası taşıyor...

Vadikent Ankara ulaşım!

Başkent Ankara'da inşa edilen ve Kom Yapı imzası ile konumlandırılan Vadikent Ankara ulaşım bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.Projedeki konutlar 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Vadikent Konutları Komyapı Haberi

Vadikent Konutları Komyapı

Komyapı, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından başlatılan Enflasyon ile Topyekün Mücadele Programı'na destek verdiğini açıkladı. 30 Kasım tarihine kadar Vadikent Konutları'na yüzde 25 indirim uyguluyor.

Kent estetiğine uygun yapılar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Enflasyon ile Topyekün Mücadele Programı’na çok önem verdiklerini söyleyen Komyapı AŞ. Genel Müdürü Mensuri Seher, ‘’Arsa üretilebilir bir ürün değil. Bu nedenle sürdürülebilir arazi yöntemi yani ‘’kentsel dönüşüm’’ verimli kullanıldığı takdirde hem şehir planlaması açısından hem de tüketici açısından memnun edici sonuçlar ortaya koyabilir. Kentsel dönüşümde asıl hedef zamanla eskimiş , yıpranmış , kullananlar ve çevre için hayati tehdit oluşturan, ayrıca şehrin yeni yapılaşmasına görsel olarak uyum sağlayamayan yapıları kent estetiğine ve kalite standartlarına uygun hale getirerek bu tehditleri ortadan kaldırmak olsa da yanlış imar planlarının...