29 / 04 / 2024

Vadişehir bahçeşehir satış ofisi

Vadişehir bahçeşehir satış ofisi

Vadişehir Bahçeşehir satışları başladı; dairelerin metrekare birim fiyatları lansmana özel olarak 2 bin 850 TL'den başlıyor. Proje Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığıyla yükseliyor.

Vadişehir'de dairelerin ön talep süreci devam ediyor!

ğlu Yapı, Bordo Yapı, Dalkılıç Yapı ve İntes Yapı'nın yatırımlarıyla inşa edilen Vadişehir projesi için ön talep süreci başladı. Başakşehir'de yükselen sitede 650 konut ve 60 ticari ünite bulunuyor.

Bahçeşehir Vadişehir ne zaman satışa çıkacak?

Toplam 650 tane konut ve 50 tane cadde mağazasının yer aldığı Vadişehir projesi Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı imzası taşıyor. Peki Bahçeşehir Vadişehir ne zaman satışa çıkacak?

Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı 2 Aralık'ta!

AKYAPI tarafından hayata geçirilecek olan Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı 2 Aralık Perşembe günü saat 14:00'te Limonlu Bahçe Konakları Satış Ofisi'nde gerçekleştirilecek.

Sinpaş Marina Ankara bahçe katı satılık!

Sinpaş Marina Ankara projesinde yer alan bahçe katları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte  Sinpaş Marina Ankara bahçe katı detayları...

Marina Ankara'nın bahçe katları satışa çıktı!

Marina Ankara projesinde yer alan bahçe katları 0.99 faiz oranı ve 84 ay taksitle satışa çıktı.

Acar Vadi projesinde bahçe kat villalar satışta!

İstanbul Acarkent'te konumlanan Acar Vadi projesinde bahçe kat villa ve daire alternatifleri satışa sunuldu. 

TOKİ Osmaniye Bahçe projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe projesi satışa çıktı.

Dekar Kıyıbahçe fiyat listesi!

Dekar Kıyıbahçe'de satışlar başladı. Projede alanları 141 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki fiyatlar ne kadardan başlıyor? İşte Dekar Kıyıbahçe fiyat listesi....

Tema Bahçe Atakent satılık daire!

Tema Bahçe Atakent satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Proje İstanbul Atakent'te Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur ortaklığı tarafından inşa ediliyor...

Tema Bahçe Atakent satış ofisi numarası!

1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Atakent Tema Bahçe projesinde 2020 yılında faaliyete geçecek Tema World eğlence parkı için çalışmalar devam ediyor...

Tema İstanbul Bahçe fiyat listesi!

Halkalı'da yer alan Tema İstanbul Bahçe projesinde satş süreci başladı. 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tiplerinin yer aldığı projede fiyatlar metrekare birimi üzerinden hesaplanıyor. Peki Tema İstanbul Bahçe fiyat listesi ne kadardan başlıyor?

Saklı Bahçe Bornova satış fiyatları!

Saklı Bahçe Bornova satış fiyatları 325 bin TL'den başlıyor. Proje İzmir Bornova'da Ramsa tarafından hayata geçirildi...

Çekmeköy Narlı Bahçe Evleri satış ofisi!

EYG Grup tarafından hayata geçirilen Çekmeköy Narlı Bahçe projesi 5 blok şeklinde yükseliyor. Narlı Bahçe Evleri "Her adımda bin mutluluk" sloganıyla basına tanıtılıyor. 

Lal Bahçe Kiptaş satılık daire!

Lal Bahçe Kiptaş satılık daire tipleri 4+1 şeklinde tasarlanıyor. Lal Bahçe Evleri İstanbul Başakşehir'de hayata geçirildi...

KİPTAŞ Yeşilce Aydos ve Lal Bahçe projeleri yolda! Yeni proje!

Yeni projelerde gaza basan KİPTAŞ, Pendik'te Yeşilce Aydos, Başakşehir'de de Lal Bahçe projesine hazırlanıyor. Lal Bahçe projesinde satışlar başlarken, Yeşilce Aydos projesi çok yakında satışa çıkacak..

Vadişehir bahçeşehir satış ofisi Haberi

Vadişehir bahçeşehir satış ofisi

Vadişehir Bahçeşehir projesinde dairelerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Toplam 650 adet daireden oluşan proje 50 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Vadişehir Bahçeşehir projesinde daireler 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değişen alanlara sahip. İnşaat çalışmalarının başladığı projede 380 bin metrekarelik şehir parkının yanında bulunuyor.  


Vadişehir Bahçeşehir projesinde yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kreş, hobi odası, Türk hamamı, sauna, koşu ve yürüyüş yolları ve fitness salonu gibi sosyal seçenekler bulunuyor. Proje 50 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.


Vadişehir Bahçeşehir projesinde metro, şehir parkı, şehir hastanesi, okullar ve kamu alanlarına yakın bir bölgede bulunuyor. Toplam 60 adet ticari ünitenin bulunduğu projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor. 


Vadişehir Bahçeşehir satışları başladı....