11 / 05 / 2024

Vadişehir emlak fuarında

Vadişehir emlak fuarında

Emlak 2015 fuarında mega projelere komşu Vadişehir, yabancı yatırımcıdan tam not aldı. 2017'de teslim edilmesi planlanan projeye blok satış talepleri geliyor.

THY Emlak Konut GYO kura çekilişi 2023 ne zaman? Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kuralarında son dakika! Hemen bakın!

THY Emlak Konut GYO kura çekilişi 2023 ne zaman? Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kuralarında son dakika... Hemen bakın...

THY Emlak Konut GYO 2023 kura çekimi ne zaman? Arnavutköy Yenişehir Evleri kuralarında son dakika!

THY Emlak Konut GYO 2023 kura çekimi ne zaman 2023? İşte Arnavutköy Yenişehir Evleri kuralarında son dakika... 

Kar Group, MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katılacak!

Kar Group, Almanya’da düzenlenecek olan MÜSİA Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'nda gurbetçilerin karşısına çıkacak. Grup, 'Edonia Garden' projesini ve Kar Group bünyesinde yer alan diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıtacak.

Şahinbey Belediyesi konutlarıyla emlak fuarında ilgi gördü!

Şahinbey Belediyesinin, konut projeleriyle kentte düzenlenen Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı’nda yoğun ilgi gördüğü bildirildi.

Nevşehir Emlak Konutları'nda peşinde yüzde 20 indirim!

Nevşehir Emlak Konutları'nda peşinde yüzde 20 indirim yapılıyor.  İnşaat çalışmaları yüzde 58,05 oranında tamamlanan projede 1+1 ile 4+1 arasında daire tipleri sunuluyor. 

By Oktayöz İnşaat Emlak Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

By Oktayöz İnşaat, Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projeleri olan Essenora ve GOP Plevne ile 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşen CNR Emlak Fuarı’nda stant açtı.

Florida’da 90 bin dolara ev imkanı CNR Emlak Fuarı'nda!

Bu yıl 5’incisi düzenlenen CNR Emlak Fuarı 26 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek. CNR Emlak Fuar’ında 90 bin USD’ye kira garantili ev bulunabiliyor...

Palm City Modern CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Antalya'da Palm City markasıyla konut üreten Gençer Grup, İstanbul'da dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na 3 projesiyle katıldı..

BALTOK Konutları'nda CNR Emlak Fuarı'na özel kampanya!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut A.Ş.'nin (BALTOK) tarafından hayata geçirilen BALTOK Konutları, dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na katıldı..

Serdar Ortaç Breeze Demar'ın temelini CNR Emlak Fuarı'nda attı!

Serdar Ortaç, İstanbul'deki Emlak Fuarında, Breeze Demar Emlak Projesi'nin temel atma törenini Amerika'ya 4G ile bağlanarak gerçekleştirdi..

Essenora son 80 dairesiyle CNR Emlak Fuarı’nda!

Dairelerin hemen teslim edildiği 785 konutluk Essenora, kalan 80 dairesiyle CNR Emlak Fuarında stant açtı..

CRM Medya, CNR Emlak Fuarı'nda!

CRM Medya, CNR Emlak Fuarı'nda yerini aldı. CRM Medya, 8. Hall D -02’de yer alan standında ziyaretçilerini bekliyor.

Nevşehir Emlak Konut kampanyalı ödeme planı 2017!

Toplam 346 konut ve 74 ticari birimden meydana gelen Nevşehir Emlak Konutları'nda fiyatlar 397 bin TL'den başlıyor. İşte Nevşehir Emlak Konut kampanyalı ödeme planı 2017...

Vadişehir emlak fuarında Haberi

Vadişehir emlak fuarında

Türkiye'nin en büyük konut projelerinin sergilendiği 'Emlak 2015' fuarında Irmak Grup, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı'nın yatırımlarıyla hayata geçirilen Vadişehir Projesi Körfezli yatırımcılardan tam not aldı. Fuarda yatırımcı ile buluşan Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül; "Vadişehir projemizle bölgeye değer kazandırıyor olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Projemize Körfez ülkelerinden büyük talep var. Blok satış taleplerini geri çevirdik. Bireysel satış yapıyoruz. Beş katlı Osmanlı Konaklarımız büyük rağbet gördü ve şuan o bloklarımızda daire kalmadı. Projemizde aile konseptli mahalle kültürünü yaşatıyoruz. O yüzden projemize 1+1 koymadık. Yaşam vadeden Vadişehir projemize yatırım yapanlar çok şanslı" dedi. 


Dev projelere komşu 

50 bin metrekarelik alan üzerinde 550 milyon TL'lik yatırım ile yükselen Vadişehir projesi, toplam değeri 100 milyar doları bulan; 3'üncü köprü ve havalimanı, Kuzey...