02 / 05 / 2024

Vadişehir ödemeleri

Vadişehir ödemeleri

615 daire, 60 dükkandan oluşan projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Vadişehir Başakşehir ödeme koşulları kapsamında 48 aya varan vade sağlanıyor.

Başakşehir Vadişehir satış ofisi iletişim!

Başakşehir Vadişehir satış ofisi iletişim için 0212 415 41 41 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ödemeleri 48 ay vade farksız taksit şeklinde yapılabilen proje 50 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Eskişehir Vadişehir Mahallesi’ne 11 bin 850 metrekarelik park yapıyor!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi tarafından Vadişehir Mahallesi’ne 11 bin 850 metrekarelik park yapıyor. Odunpazarı Belediyesi’nin, ilçenin birçok mahallesindeki mevcut parkların yenilenmesi ve yenilerinin yapılması için çalışmalarına devam ettiği bildiril

Vadişehir'de peşin alımlarda 48 ay vadeli ödeme imkanı!

Vadişehir'de vade farksız 48 ay vadeli avantajlı ödeme planları da sunulurken, peşin alımlarda da yüzde 10 indirim var.

Vadişehir'de bayram kampanyası başladı!

Irmak Grup, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı’nın yatırımlarıyla hayata geçirilen Vadişehir’de vade farksız 48 ay vadeli avantajlı ödeme planları da sunulurken, peşin alımlarda da yüzde 10 indirim var.

Vadişehir'de bayrama özel konut fırsatı!

İstanbul’un en hızlı gelişen bölgeleri arasında öne çıkan Başakşehir’in en yeni projesi Vadişehir’de ‘‘Vade farksız’’ 48 ay vadeli, peşin alımlarla yüzde 10 avantajlı Bayram Kampanyası başladı.

Vadişehir'de bahar kampanyası!

Irmak Grup, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı'nın yatırımlarıyla Başakşehir'de hayata geçirilen Vadişehir'de, bayrama özel kampanya başlatıldı. Peşin alımlarla yüzde 10'a varan indirim sunuluyor.

Vadişehir Başakşehir Kurban Bayramı kampanyası 2015!

İstanbul’un en hızlı gelişen bölgeleri arasında öne çıkan Başakşehir’in en yeni projesi Vadişehir’de ‘‘Vade farksız’’ 48 ay vadeli, peşin alımlarla yüzde 10 avantajlı Bayram Kampanyası başladı.

Beylikdüzü Papatya Vadi Konakları ödemeleri!

Düzlem Yapı imzası ile hayata geçirilen proje toplam 130 adet daire yer alıyor. Beylikdüzü Papatya Vadi Konakları ödemeleri kapsamında 24 aya kadar taksit imkanı sağlanıyor.

Vadişehir yatırımcısına yüzde 42 kazandırdı!

Başakşehir'de yer alan Vadişehir'in Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, lansmanın ardından 3 aylık sürede projenin yatırımcısına yüzde 42 kazandırdığını söyledi.

Papatya Vadi Konakları ödemeleri!

Dairelerin 2+1' den 4+1 dublekse kadar değişiklik gösterdiği proje Düzlem Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Papatya Vadi Konakları ödemeleri kapsamında 24 aya kadar vade sağlanıyor.

TOKİ Eskişehir Vadişehir 1. Etap başvuruları bugün başlıyor!

Aylık taksitlerin 523 TL'den başlangıç gösterdiği TOKİ Eskişehir Vadişehir'de 1 konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Eskişehir Vadişehir 1. Etap başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Eskişehir Vadişehir 2. etap başvuruları bugün başladı!

TOKİ Eskişehir Vadişehir 2. etap başvuruları bugün başladı. Taksit ödemelerin 422,17 TL ile yapıldığı TOKİ Eskişehir Vadişehir 2. etap Konutları'nda 1 adet daire satılıyor.

TOKİ Eskişehir Vadişehir 3. etap başvuruları başladı!

TOKİ Eskişehir Vadişehir 3. etap başvuruları başladı. Başvuruların 30 Eylül 2015 tarihine kadar devam edeceği TOKİ Eskişehir Vadişehir 3. etap Evleri'nde 2+1 daireler bulunuyor.

Vadişehir ödemeleri Haberi

Vadişehir ödemeleri

Daire seçeneklerinin 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde farklılık gösterdiği proje toplam 550 milyon TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.


Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükselen Vadişehir projesi İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa ediliyor. Proje toplam 615 daire, 60 dükkandan meydana geliyor.


Ortak kullanım alanlarına göre yüzme havuzu, spor alanları, fitness, sauna, kreş gibi ortak olanakları bulunan proje de daire teslimleri Nisan 2017'nin ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.


Ulaşım bilgisine göre Vadişehir projesi Şehir Parkı ve 60 bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük Kent Meydanı’na, Şehir Hastanesi'ne yakın mesafede yer alıyor.


Vadişehir Başakşehir ödeme koşulları kapsamında yüzde 30 peşin ödeme ödendiğinde, kalan yüzde 70'lik bedel için 48 ay 0 faiz ile taksitlendiriliyor. Projede...