24 / 07 / 2024

Vadişehir satış son durum

Vadişehir satış son durum

Irmak Group, Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı'nın ortaklığında Başakşehir'de 550 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Vadişehir, satışa sunuldu. Projede metrekare fiyatı 2 bin 850 TL'den başlıyor..

Asmalı Bahçe Şehir'in son etabı satışa çıktı!

Dekar Yapı imzalı Asmalı Bahçe Şehir projesinin son etabı satışa çıktı. Projede 15 yıla kadar yüzde 0,64 kredi faiziyle ev sahibi olunabiliyor.

Asmalı Bahçeşehir'de son etap satışları başladı!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markası olan Dekar Yapı, Bahçeşehir’deki projesi Asmalı Bahçe Şehir’in son etap satışlarını gerçekleştiriyor. 

3. İstanbul Başakşehir'in son etabı yarın satışta!

Alzamil Gayrimenkul, Seha Yapı, Adese Alışveriş Merkezleri ve Fuzul Yapı ortaklığı ile kurulan ASAF İş Ortaklığı'nın projesi olan 3. İstanbul Başakşehir'in son etabı yarın satışta...

3. İstanbul Başakşehir’in son etabı 30 Ekim’de satışta!

3. İstanbul Başakşehir’in son etabı 30 Ekim’de satışa çıkıyor. Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal ve Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık projenin yeni etabını basın toplantısı ile tanıtacak...

Vadişehir cadde dükkanlarının yüzde 70'i satıldı!

Başakşehir’in iddialı projesi Vadişehir’in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkarıldı. Vadişehir cadde dükkanları ihalesi dün yapıldı.

Vadişehir'in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkıyor!

İstanbul’un en hızlı ve düzenli büyüyen merkezi Başakşehir’de hayata geçirilen Vadişehir projesindeki cadde dükkanları 23 Eylül’de yapılacak ihale ile satışa sunuluyor.

Vadişehir’in cadde dükkanları 23 Eylül'de satışta!

Başakşehir’in iddialı projesi Vadişehir’in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkıyor.Vadişehir Cadde dükkanlarında peşin indirimi yüzde 22 olarak uygulanarak yatırımcısına kazanç vadediyor.

Vadişehir'de yılın son kampanyası!

İstanbul'un sürekli değer kazanan bölgesi Başakşehir'in merkezinde hayata geçirilen Vadişehir'de konut blokları yükselmeye başladı.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Evleri son başvuru günü!

89 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 216 aya kadar vade sağlanıyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Evleri son başvuru günü...

Kristal Şehir'de son 50 daire!

İhlas İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta 2011 yılında hayata geçirdiği 4 bin 737 adet bağımız birimden oluşan Kristal Şehir projesinde son 50 daire için satışlar devam ediyor.

Başakşehir Vadi Şehir satış fiyatları listesi!

Başakşehir Vadi Şehir satış fiyatları listesi 545 bin TL'den başlıyor. Başakşehir Vadi Şehir Evleri projesinde konutların teslimleri Nisan 2017 yılında gerçekleştiriliyor...

Vadi Şehir Evleri satış fiyatları!

Vadi Şehir Evleri satış fiyatları 545 bin TL'den başlayarak değişiyor. 550 milyon TL yatırımla yükselen Vadi Şehir Başakşehir projesi Nisan 2017 yılında teslim ediliyor...

Vadişehir Başakşehir'de sınırlı sayıdaki daireler cazip fiyatlarla satışta!

Başakşehir’in yeni yüzünü oluşturan Vadişehir’de sınırlı sayıdaki az ve çok katlı daireler avantajlı fiyatlarla yatırımcılara sunuluyor. Proje, mimari ve donatı özellikleriyle de konut alıcılarına avantaj sağlıyor.

Vadişehir satış son durum Haberi

Vadişehir satış son durum
Irmak Group, Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı'nın ortaklığında Başakşehir'de 550 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Vadişehir, satışa sunuldu. İnşa çalışmalarının başladığı projede teslimler ise 2017 yılının ilk çeyreğinde başlayacak. Başakşehir'in geleceğine inandıklarını dile getiren Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül,"Ön talep toplama sürecinde konut alıcılarının da bakış açısının bizimle aynı olduğunu gördük. Tüketici bölgenin geleceğine inanıyor" dedi. Başakşehir'de arazi stokunun az olduğunu söyleyen Vadişehir Yönetim Kurulu Eş Başkanı Akif Çolak ise "Bölgede arsa azaldığı için fiyatlar arttı. Metrekaresi 2 bin 850 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyoruz. Fakat proje bittiğinde bu rakam 6 bine çıkacak" diye konuştu. Gaziosmanpaşa'da 110 dönümlük arsa üzerinde dönüşüm çalışmaları olduğunu söyleyen Yüksel Akgül, "2 yıldır çalışıyoruz. Şu an planlar bakanlıkta. Nisanda onaylanması bekleniyor....