06 / 05 / 2024

vadişehir Yüksel Akgül

vadişehir Yüksel Akgül

Irmak Group ve Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü ile ilgili açıklama yaptı.

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy projesine nasıl başvurulur? Yenişehir Evleri başvuru ekranı 2023!

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy projesine nasıl başvurulur sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Yenişehir Evleri başvuru ekranı 2023...

Yüksel Mansur Kılınç'tan Emlak Konut GYO'nun ihalelerine ilişkin soru önergesi!

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Emlak Konut GYO'nun ihalelerini gündeme taşıdı. Kılınç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un cevaplaması istemi ile soru önergesi sundu. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi'nde çalışmalar son aşamaya geldi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek çalışmaları yerinde inceledi. 

Başakşehir Avrasya Konutları'nda taksit ödemeleri 3. yılda başlıyor!

Başakşehir Avrasya Konutları'nda yüzde 5 peşinat, yüzde 10 indirim fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor. Satın alınan konutların ödemeleri ise 3'üncü yılda başlıyor...

Gökhan Yüksel: Deprem toplanma merkezlerinin sayısını artırıyoruz!

Kartal Belediyesi tarafından bu yıl 125'ncisi düzenlenen Muhtarlar Toplantısı Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel öncülüğünde gerçekleşti. Yüksel, deprem merkezlerinin artırılacağını söyledi…

Yüksel Proje kamu ihalelerinden 2 yıl men edilebilir!

Marmaray, Kanal İstanbul gibi dev projelerin etüd işlerini yasaya aykırı şekilde alan Yüksel Proje kamu ihalelerinden 2 yıl men edilebilir.

Avrupa Konutları Başakşehir yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrupa Konutları Başakşehir yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Vadişehir'in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkıyor!

İstanbul’un en hızlı ve düzenli büyüyen merkezi Başakşehir’de hayata geçirilen Vadişehir projesindeki cadde dükkanları 23 Eylül’de yapılacak ihale ile satışa sunuluyor.

Vadişehir’in cadde dükkanları 23 Eylül'de satışta!

Başakşehir’in iddialı projesi Vadişehir’in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkıyor.Vadişehir Cadde dükkanlarında peşin indirimi yüzde 22 olarak uygulanarak yatırımcısına kazanç vadediyor.

Yüksel Akgül'den 15 Temmuz mesajı!

Irmak Group ve Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü ile ilgili açıklama yaptı.

Irmak Invest İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Irmak Invest İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Yüksel Akgül tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Vadişehir'de yılın son kampanyası!

İstanbul'un sürekli değer kazanan bölgesi Başakşehir'in merkezinde hayata geçirilen Vadişehir'de konut blokları yükselmeye başladı.

Başakşehir Vadişehir'de 644 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Vadişehir’in “Tek Yürek, Tek Millet” sloganıyla lanse edilen kampanyası kapsamında 36 aya vade farksız, 60 aya ise yüzde 0,50 kar oranıyla proje bünyesinde taksitlendirme yapılıyor. 644 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcı bulan projede, 120 aya kadar vade oranıyla kredi kullanılabiliyor.

vadişehir Yüksel Akgül Haberi

vadişehir Yüksel Akgül

O hain darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesinin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen bugün dönüp o geceye baktığımızda hala ihtimal veremediğimiz bir sahneyle karşılaşıyoruz. Kardeşi kardeşe vurdurmak isteyenlere karşı tek yürek olan milletimizin inancı ve devletimizin güçlü duruşuyla bugüne geldik. Ülkemizin istikrarına, milletimizin özgürlüğüne yapılan taaruzlara karşı halkımız hep dik durdu. Bu bir yıl içinde ekonomik sarsıntılara karşı alınan tedbirler ve halkımıza yapılan destek çağrıları son derece olumlu sonuçlar verdi. Bizi yakından takip eden dünya ekonomistlerinin beklediğinin ve dile getirdiğinin aksine ülkemiz güçlü duruşunu korudu. Bu bir yıl içine yaşadığımız yalnızca bir 15 Temmuz gecesi olmadı. Devamında gelen saldıralar bir çok alanda etki gösterdi. Fakat tüm yaşatılmak istenenlerin aksine ekonomimiz ve ülkemizin lokomotifi konumundaki inşaat sektörü istikrarını sürdürdü. Bu...