08 / 05 / 2024

vadistanbul bulvar dükkan fiyatları

vadistanbul bulvar dükkan fiyatları

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul'un ofisler, restoranlar, otel, alışveriş caddesi ve alışveriş merkezinden oluşan 2. etabı Vadistanbul Bulvar 19 Şubat'ta düzenlenen lansmanda tanıtıldı...

Gökhan Töre Beşiktaş'taki dükkanını yeniledi!

Beşiktaş’ın eski futbolcusu Gökhan Töre’nin Barbaros Bulvarı’nın başında yer alan Sampi Beşiktaş şubesini devraldı. Gökhan Töre Beşiktaş'taki dükkanını yeniledi.

Bulvar İstanbul Kayaşehir dükkan fiyatları!

Bulvar İstanbul Kayaşehir dükkan fiyatları konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Ticari alanları açık artırma ile satışa çıkarılan projede başvurular 28 Kasım 2015 tarihine kadar devam edecek.

Bulvar İstanbul Cadde satılık dükkan!

Bulvar İstanbul Cadde satılık dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Açık artırma ile satışa çıkarılan projede başvurular www.bulvaristanbul.com.tr adresi üzerinden kabul ediliyor.

Bulvar İstanbul Cadde dükkan fiyatları!

Bulvar İstanbul Cadde dükkan fiyatları 850 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde projesinde 24 mağaza, 1 cafe ve 1 kreş yer alıyor...

Avrupa'nın en iyi AVM ve ofis projesi Vadistanbul Bulvar seçildi!

Vadistanbul Bulvar, “EPA” Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nin Perakende ve Ofis Mimarisi Kategorilerinde Ödüller aldı. Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul’un Bulvar etabına uluslararası alanda bir ödül daha geldi.

Vadistanbul Bulvar'a Avrupa'dan ödül!

Vadistanbul Bulvar, “EPA” Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nin Perakende ve Ofis Mimarisi Kategorilerinde ödüller aldı.

Vadistanbul Bulvar, Avrupa'nın En İyi AVM ve Ofis Projesi seçildi!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul’un Bulvar etabına uluslararası alanda bir ödül daha geldi. Vadistanbul Bulvar, “EPA” Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nin Perakende ve Ofis Mimarisi Kategorilerinde Ödüller Aldı

Aydın Efeler'de dükkan kiralarını güneşin yönü belirliyor!

Aydın'ın Efeler ilçesinde yaya trafiğinin en yoğun yaşandığı Adnan Menderes Bulvarı'nda yer alan aynı genişlikteki doğu ve batı cepheli iki dükkan arasındaki aylık kira farkı duyanları şaşırtıyor.

Vadistanbul Bulvar Socar basın toplantısı 6 Ocak'ta!

Türk İnşaat sektörünün en büyük gayrimenkul projelerinden Vadistanbul Bulvar’dan dev bir yatırımla blok alımı yapan Socar Grup, merkezini “Bulvar”a taşıyor. Socar 6 Ocak'ta Çırağan Sarayı'nda basın toplantısı düzenliyor..

Concepta Plaza'da icradan 1.3 milyon TL'ye satılık 2 dükkan!

Büyükçekmece 3. İcra Dairesi, İstanbul İli, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı'ndaki Concepta Plaza'da yer alan 2 dükkanı 1 milyon 340 bin TL'den satışa çıkarıyor.

Vadi İstanbul Bulvar dükkan!

İstanbul Avrupa yakası Maslak Ayazağa bölgesinde hayata geçirilen Vadi İstanbul Bulvar dükkan satışları Jones Lang LaSalle firması tarafından gerçekleştiriliyor. Projede yer alan dükkanların satış sürecine devam ediliyor...

Vadi İstanbul Bulvar dükkan fiyatları!

İstanbul Ayazağa'da Eski Evyap Fabrikası arazisi üzerinde inşa edilen Vadi İstanbul Bulvar dükkan fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizi okuyabilirsiniz. Projede yer alan ofislerin satışlarına devam ediliyor...

Vadistanbul Bulvar Maslak Ayazağa dükkan fiyatları!

Vadistanbul Bulvar Maslak Ayazağa dükkan fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. 11 blok halinde inşa edilen Maslak Vadistanbul Bulvar etabında teslimlerinde 2016 yılının başlarında gerçekleşmesi öngörülüyor.

vadistanbul bulvar dükkan fiyatları Haberi

vadistanbul bulvar dükkan fiyatları


Türk inşaat sektörünün öncü isimlerinden Artaş Grubu, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat’ın ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul’un “Bulvar” etabı lanse edildi. 19 Şubat Çarşamba akşamı Çırağan Sarayı’nda düzenlenen lansmanda görücüye çıkan Vadistanbul Bulvar, yerli ve yabancı yatırımcıların yakın ilgisiyle satışa sunuldu.


Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul’un; ofisler, restoranlar, otel, alışveriş caddesi ve alışveriş merkezinden oluşan 2. etabı Vadistanbul Bulvar 19 Şubat’ta düzenlenen lansmanda tanıtıldı.


İnşa edildiği Ayazağa bölgesinin yeniden yapılandırılmasında büyük rol üstlenen Vadistanbul, İstanbul’un cazibe merkezlerinden Büyükdere Caddesi, İstiklal Caddesi, Nişantaşı gibi bölgelerinin alternatifi konumunda yükseliyor.


DÜNYA MARKALARINI İSTANBUL’A TAŞIYOR


İnşaat sektörünün devlerini bir araya getiren Vadistanbul’un Bulvar etabı, 24 saat yaşayan konseptiyle geleceğin İstanbul’unu bugüne taşıyor. Alışveriş merkeziyle, ofisleriyle ve oteliyle dünya markalarını İstanbul’a getiren Vadistanbul Bulvar, Türkiye’nin...