29 / 04 / 2024

Vadistanbul Bulvar kiralık ofis

Vadistanbul Bulvar kiralık ofis

Ofis, AVM, alışveriş caddesi ve 5 yıldızlı otelden oluşan Vadistanbul'un Bulvar etabında ofislerin metrekaresi 4 bin dolardan satılıyor. Proje önünden geçen metrosuyla dikkat çekiyor.

Vadistanbul Bulvar'da sona yaklaşıldı!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul’un, ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında sona yaklaşıldı. Vadistanbul Bulvar’ın ofis blokları 2016’nın Haziran ayında teslim edilecek.

Avrupa'nın en iyi AVM ve ofis projesi Vadistanbul Bulvar seçildi!

Vadistanbul Bulvar, “EPA” Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nin Perakende ve Ofis Mimarisi Kategorilerinde Ödüller aldı. Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul’un Bulvar etabına uluslararası alanda bir ödül daha geldi.

Vadistanbul Bulvar, Avrupa'nın En İyi AVM ve Ofis Projesi seçildi!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul’un Bulvar etabına uluslararası alanda bir ödül daha geldi. Vadistanbul Bulvar, “EPA” Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nin Perakende ve Ofis Mimarisi Kategorilerinde Ödüller Aldı

Vadistanbul Bulvar Cityscape Fuarı’nda basın karşısına çıkacak!

Artaş İnşaat - Aydınlı Grup - İnvest İnşaat işbirliği ile hayata geçirilen Vadistanbul Bulvar, 8 Eylül'de Cityscape Fuarı’nda basın karşısına çıkıyor

SOCAR, Vadistanbul Bulvar'a taşınıyor!

Azerbaycan Cumhuriyeti devlet petrol ve doğalgaz şirketi SOCAR, Türk inşaat sektörünün en büyük gayrimenkul projelerinden sayılan Vadistanbul Bulvar'a taşınıyor. Taşınma haberi bir basın toplantısıyla açıklanacak.

Vadistanbul Bulvar Socar basın toplantısı 6 Ocak'ta!

Türk İnşaat sektörünün en büyük gayrimenkul projelerinden Vadistanbul Bulvar’dan dev bir yatırımla blok alımı yapan Socar Grup, merkezini “Bulvar”a taşıyor. Socar 6 Ocak'ta Çırağan Sarayı'nda basın toplantısı düzenliyor..

Salim Taşçı: Kiralık ev bulmak neredeyse imkansızlaştı!

Emlak Müşaviri Salim Taşçı, "Kentsel dönüşüm çerçevesinde evleri yıkılanların kiraya çıkmaları, nufus artışı, göçler ve yabancılar nedeniyle başta Ankara olmak üzere kiralık ev bulmak neredeyse imkansızlaştı" dedi

Nidakule Göztepe A sınıfı kiralık ofis alanları Leed Gold sertifikalı!

İstanbul Anadolu Yakası’nda, şehrin iki ana otoyolundan biri olan D-100 üzerinde yer alan Nidakule Göztepe projesi Leed Gold sertifikalı A sınıfı kiralık ofis alanlarını müşterilerine sunuyor.

Vadistanbul Bulvar iletişim!

Vadistanbul Bulvar iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 180 bin metrekarelik kısmı ofis alanları için ayrılan Vadistanbul Bulvar projesinde; 760 metrelik alışveriş caddesi ve 70 bin metrekarelik alana sahip bir AVM de bulunuyor.

Eskişehir kiralık konut sorunu yaşıyor!

Konut sıkıntısının hat safhada olduğu yollarda kiralık ev bulmanın adeta mucize olduğu dönemlerde kira fiyatlan da fırlamış, kirada oturan pek çok vatandaş ise sıkıntılı günler yaşamıştı.

İstanbul Anadolu yakasında kiralık ev bulmak zorlaştı!

Okulların tatil olması, evlilik sezonunun başlamasına bir de kentsel dönüşüm eklenince İstanbul'da özellikle Anadolu yakasında kiralık ev bulmak güçleşti. Emlak ofisleri müşterilerine sıklıkla 'Kiralık evimiz kalmadı' yanıtını veriyor...

Ahmet Kayhan: İstanbul'da kiralık ev fiyatları artacak!

REIDIN CEO'su Ahmet Kayhan,' Kentsel dönüşüme uğrayan bölgelerden dışarıya doğru olan göç; hem kiralık konut arzında hem de kiralık konut değerleri üzerinde etkili oluyor. Kira değerlerinde hızlı bir artış olacağı öngörülebilir' dedi.

1930 Düyunu Umumiye karşısında kiralık büyük konak!

5 Ocak 1930 Cumhuriyet Gazetesinde Düyunu Umumiye'nin karşından olan büyük konağın kiralık olduğu ilan olmuş. Konağın yirmi odasının bulunduğu ve içinde dört ailenin ikamet ettiği aynı zamanda fanila ve çorap fabirkası olarak kullanılıyormuş

Vadistanbul Bulvar kiralık ofis Haberi

Vadistanbul Bulvar kiralık ofis

Ofis, AVM, alışveriş caddesi ve 5 yıldızlı otelden oluşan Vadistanbul'un Bulvar etabında ofislerin metrekaresi 4 bin dolardan satılıyor. Proje önünden geçen metrosuyla dikkat çekiyor. 


Ofis, AVM, alışveriş caddesi ve 5 yıldızlı otelden oluşan Vadistanbul'un Bulvar etabı uluslararası alanda faaliyet gösteren firmalardan talep alıyor. Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığıyla Ayazağa'da inşa edilen karma proje Vadistanbul Bulvar'da ofisler ortalama 4 bin dolardan alıcı buluyor. 

Türkiye'nin ilk özel metrosuna ev sahipliği yapacak olan proje, Vadistanbul ortaklığı tarafından projeye özel olarak inşa edilecek olan metro ile şehrin metro ağma bağlanacak. İstanbul'un üç çevreyolunun kesiştiği noktada konumlanan Vadistanbul, şehrin en hızlı gelişen noktasında yer alıyor. 


Vadistanbul'un dikkatleri üzerine çeken Bulvar etabının, lanse edildiği şubat ayından bugüne dek ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi odağı olduğu...