17 / 05 / 2024

Vadistanbul Bulvar nerede inşa ediliyor

Vadistanbul Bulvar nerede inşa ediliyor

Artaş İnşaat, Keleşoğlu İnşaat ve Aydınlı Grup ortak projesi olarak yaşama geçirilen Vadistanbul projesinin etabı olarak yükselen Vadistanbul Bulvar, eski Evyap Fabrikası arazisinde konumlanıyor...

Bulvar 9 Sanayi 10 soruda tüm detaylarıyla! 

Volis ve Güldallar ortaklığının imzasıyla hayata geçirilen Bulvar 9 Sanayi'nin tüm detayları belli oldu. Peki Bulvar 9 Sanayi nerede? Bulvar 9 Sanayi'de kaç ünite bulunuyor? İşte Bulvar 9 Sanayi 10 soruda tüm detaylarıyla! 

Bulvar 9 Sanayi nerede? Bulvar 9 Sanayi fiyat listesi!

Bulvar 9 Sanayi nerede sorusunun yanıtı Bulvar 9 Sanayi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Söz konusu projede toplam 113 ünite bulunuyor.

TAV Havalimanları Holding olağan genel kurul toplantısı 23 Mart'ta!

TAV Havalimanları Holding'in 2019 yılına ait pay sahipleri olağan genel kurul toplantısı, 23 Mart 2020 tarihinde Vadistanbul Bulvar'da yapılacak...

Prestij Park Bulvar nerede?

Bakyapı tarafından inşa edilen Prestij Park Bulvar, 110 milyon TL'lik arsa yatırımına sahip. Prestij Park Bulvar için çalışmalar Haziran ayından sonra başlayacak...

Bulvar Atakent nerede? İşte Lokasyon!

Toplam 391 daire ve 26 ticari birimden meydana gelen Bulvar Atakent projesi MAKSEM ve OĞUZKAĞAN ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Peki Bulvar Atakent nerede? İşte Lokasyon!

Bulvar Atakent Maksem nerede?

Satışların yakın zamanda başlayacağı Bulvar Atakent Maksem projesi 5 blok şeklinde 394 konut ve 31 ticari birimden meydana geliyor. Peki Bulvar Atakent Maksem nerede?

Vadistanbul AVM Mart'ta açılacak!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projelerinden Vadistanbul'un ofis, alışveriş caddesi, yeme - içme alanları, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında sona gelindi.

Bulvar Life nerede?

2017 yılının sonunda tamamlanması planlanan Bulvar Life projesi Bulvar Life İnşaat imzasını taşıyor. Peki Bulvar Life nerede?

Bulvar Life nerede?

Bulvar Life projesi 5 bin metrekare alan üzerinde 260 daire ve ticari dükkanlardan meydana geliyor. Peki, Bulvar Life nerede? İşte, Bulvar Life lokasyon bilgileri...

Vadistanbul 2017’de tamamlanıyor!

Artaş İnşaat, İnvest İnşaat ortak yatırımıyla Ayazağa'da Evyap Holding'e ait 424 bin metrekare alan üzerinde geliştirilen Vadistanbul'un ofis, alışveriş caddesi, AVM, otelden oluşan Bulvar etabında ağustos ayında ofis teslimleri başlıyor.

Vadistanbul Bulvar 2017'de tamamlanacak!

Vadistanbul projesinde AVM, ofis ve otel gibi komplekslerden oluşan Bulvar etabında 2017 içinde teslimler başlıyor. Son etap Vadistanbul Park da 2017 Aralık ayında hazır olacak.

Vadistanbul projesi 2017'de tamam!

Vadistanbul projesinde AVM, ofis, alışveriş caddesi ve otel komplekslerinden oluşan ‘Bulvar’ etabında 2017 içinde teslimler başlıyor. Son etap Vadistanbul Park da 2017 Aralık’ta hazır olacak.

Vadistanbul Bulvar AVM Ekim'de açılacak!

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul’un Bulvar etabında sona yaklaşıldı. Bulvar’da Ekim ayında açılacak AVM’de dev markalar yer alacak.

Vadistanbul Bulvar nerede inşa ediliyor Haberi

Vadistanbul Bulvar nerede inşa ediliyor

İstanbul Avrupa yakası Ayazağa bölgesinde inşa edilen Vadistanbul Teras projesi, 1.111 adet konuttan meydana geliyor. Projede yer alan etaplar Vadistanbul Teras, Vadistanbul Bulvar ve Vadistanbul Bahçe olarak adlandırıldı. 


Dairelerin 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar değişiklik gösterdiği Vadistanbul projesi içerisinde yer alan Vadi İstanbul Bulvar etabı ticari etap olarak tasarlandı. Projede 9 blok yer alıyor.


86 bin metrekare alan üzerinde konumlanan Vadİstanbul Bulvar, Artaş İnşaat, Keleşoğlu İnşaat ve Aydınlı Grup ortaklığıyla yükseliyor. Projede, ofis ve AVM alanları mevcut. 



Ayazağa Vadistanbul Bulvar projesinde 760 metrelik alışveriş caddesi ve 70 bin metrekarelik alana sahip bir AVM yer alıyor. Projenin 180 bin metrekarelik kısmı ofis alanları için ayrıldı. 


"Büyükdere Caddesi'nin yeni alternatifi" sloganıyla satışlarına devam edilen Vadistanbul Bulvar Ayazağa projesi içerisinde yer...