03 / 05 / 2024

Büyükdere Caddesi'nin yeni alternatifi: Vadistanbul Bulvar!

Büyükdere Caddesi'nin yeni alternatifi: Vadistanbul Bulvar!

Firma: Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat

Proje: Vadistanbul Bulvar

Artaş İnşaat, Keleşoğlu İnşaat ve Aydınlı Grup ortak projesi olarak yaşama geçirilen Vadistanbul projesinin etabı olarak yükselen Vadistanbul Bulvar, eski Evyap Fabrikası arazisinde konumlanıyor...



İstanbul Avrupa yakası Ayazağa bölgesinde inşa edilen Vadistanbul Teras projesi, 1.111 adet konuttan meydana geliyor. Projede yer alan etaplar Vadistanbul Teras,  Vadistanbul Bulvar  ve Vadistanbul Bahçe olarak adlandırıldı. 


Dairelerin 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar değişiklik gösterdiği Vadistanbul projesi içerisinde yer alan Vadi İstanbul Bulvar etabı ticari etap olarak tasarlandı. Projede 9 blok yer alıyor.


86 bin metrekare alan üzerinde konumlanan Vadİstanbul Bulvar, Artaş İnşaat, Keleşoğlu İnşaat ve Aydınlı Grup ortaklığıyla yükseliyor. Projede, ofis ve AVM alanları mevcut. 


Büyükdere Caddesi nin yeni alternatifi: Vadistanbul Bulvar!


Ayazağa Vadistanbul Bulvar projesinde 760 metrelik alışveriş caddesi ve 70 bin metrekarelik alana sahip bir AVM yer alıyor. Projenin 180 bin metrekarelik kısmı ofis alanları için ayrıldı. 


"Büyükdere Caddesi'nin yeni alternatifi" sloganıyla satışlarına devam edilen Vadistanbul Bulvar Ayazağa projesi içerisinde yer alan ofislerin fiyatları metrekare bazında 3 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor.


Vadi İstanbul Bulvar projesi iletişim:

Telefon: 0212 444 53 35

Web Adresi: www.vadistanbul.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön