07 / 05 / 2024

Vadistanbul bulvar nerede yükseliyor

Vadistanbul bulvar nerede yükseliyor

VADİSTANBUL'UN dikkatleri üzerine çeken Bulvar etabı, kısa sürede uluslararası alanda faaliyet gösteren firmaların yatırımlarını yönlendirdiği bir proje haline geldi...

Vadistanbul ofisleri Maslak ve Levent ofislerinden daha uygun!

Artan ofis maliyetleri ve yeni ortaya çıkan ofis vadileri büyük şirketleri metroya yakın ama daha ucuz merkezlere taşımaya başladı. Kale, Polimeks, Evyap ve Socar'ın, merkezlerini Vadistanbul'a taşıdı..

Bulvar 9 Sanayi 10 soruda tüm detaylarıyla! 

Volis ve Güldallar ortaklığının imzasıyla hayata geçirilen Bulvar 9 Sanayi'nin tüm detayları belli oldu. Peki Bulvar 9 Sanayi nerede? Bulvar 9 Sanayi'de kaç ünite bulunuyor? İşte Bulvar 9 Sanayi 10 soruda tüm detaylarıyla! 

Bulvar 9 Sanayi nerede? Bulvar 9 Sanayi fiyat listesi!

Bulvar 9 Sanayi nerede sorusunun yanıtı Bulvar 9 Sanayi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Söz konusu projede toplam 113 ünite bulunuyor.

TAV Havalimanları Holding olağan genel kurul toplantısı 23 Mart'ta!

TAV Havalimanları Holding'in 2019 yılına ait pay sahipleri olağan genel kurul toplantısı, 23 Mart 2020 tarihinde Vadistanbul Bulvar'da yapılacak...

Prestij Park Bulvar nerede?

Bakyapı tarafından inşa edilen Prestij Park Bulvar, 110 milyon TL'lik arsa yatırımına sahip. Prestij Park Bulvar için çalışmalar Haziran ayından sonra başlayacak...

Bulvar Atakent nerede? İşte Lokasyon!

Toplam 391 daire ve 26 ticari birimden meydana gelen Bulvar Atakent projesi MAKSEM ve OĞUZKAĞAN ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Peki Bulvar Atakent nerede? İşte Lokasyon!

Bulvar Atakent Maksem nerede?

Satışların yakın zamanda başlayacağı Bulvar Atakent Maksem projesi 5 blok şeklinde 394 konut ve 31 ticari birimden meydana geliyor. Peki Bulvar Atakent Maksem nerede?

Vadistanbul AVM Mart'ta açılacak!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projelerinden Vadistanbul'un ofis, alışveriş caddesi, yeme - içme alanları, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında sona gelindi.

Bulvar Life nerede?

2017 yılının sonunda tamamlanması planlanan Bulvar Life projesi Bulvar Life İnşaat imzasını taşıyor. Peki Bulvar Life nerede?

Bulvar Life nerede?

Bulvar Life projesi 5 bin metrekare alan üzerinde 260 daire ve ticari dükkanlardan meydana geliyor. Peki, Bulvar Life nerede? İşte, Bulvar Life lokasyon bilgileri...

Vadistanbul 2017’de tamamlanıyor!

Artaş İnşaat, İnvest İnşaat ortak yatırımıyla Ayazağa'da Evyap Holding'e ait 424 bin metrekare alan üzerinde geliştirilen Vadistanbul'un ofis, alışveriş caddesi, AVM, otelden oluşan Bulvar etabında ağustos ayında ofis teslimleri başlıyor.

Vadistanbul Bulvar 2017'de tamamlanacak!

Vadistanbul projesinde AVM, ofis ve otel gibi komplekslerden oluşan Bulvar etabında 2017 içinde teslimler başlıyor. Son etap Vadistanbul Park da 2017 Aralık ayında hazır olacak.

Vadistanbul projesi 2017'de tamam!

Vadistanbul projesinde AVM, ofis, alışveriş caddesi ve otel komplekslerinden oluşan ‘Bulvar’ etabında 2017 içinde teslimler başlıyor. Son etap Vadistanbul Park da 2017 Aralık’ta hazır olacak.

Vadistanbul Bulvar AVM Ekim'de açılacak!

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul’un Bulvar etabında sona yaklaşıldı. Bulvar’da Ekim ayında açılacak AVM’de dev markalar yer alacak.

Vadistanbul bulvar nerede yükseliyor Haberi

Vadistanbul bulvar nerede yükseliyor

 VADİSTANBUL'UN dikkatleri üzerine çeken Bulvar etabı, kısa sürede uluslararası alanda faaliyet gösteren firmaların yatırımlarını yönlendirdiği bir proje haline geldi. Vadistanbul Bulvar, İstanbul'un en hareketli iş ve alışveriş merkezlerinden biri olacak. 

3 parselde toplam 424 bin metrekarelik alanda geliştirilen Vadistanbul'da; 3 bin konut. 96 bin 500 metrekarelik alışveriş merkezi ve 760 metre uzunluğunda cadde üzerinde yer alan cadde mağazaları, restoranlar, 275 bin metre- ; kare ofis alanı ile 32 bin metrekare alana sahip 5 yıldızlı otel bulunacak. 

Bulvar etabının teslim tarihi Mayıs 2016 olarak planlanıyor. Hemen teslim olarak satışa sunulan son daireler 610 bin TL'den başlıyor. 1+1'den 5+1 dublekse kadar değişen daire tipleri 80 - 90 metrekare ile 305 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Projede ofislerin metrekaresi ise ortalama 4 bin dolardan...