01 / 05 / 2024

Vadistanbul Bulvar ödülleri

Vadistanbul Bulvar ödülleri

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul’un Bulvar etabına uluslararası alanda bir ödül daha geldi. Vadistanbul Bulvar, “EPA” Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nin Perakende ve Ofis Mimarisi Kategorilerinde Ödüller Aldı

TESKİ Hizmet Binası Proje Yarışması ödülleri verildi!

Tekirdağ Su Kanalizasyon Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Hizmet Binası proje Yarışması ödülleri sahiplerini buldu. 39 proje arasından jüri tarafından belirlenen 6 proje ödül kazandı.

Shining Star Awards ödülleri sahiplerini buldu!

Eğlence ve rekreasyon alanlarına yönelik farkındalık yaratmak ve sektörün daha nitelikli hizmetler sunmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Shining Star Awards Eğlence Ödülleri Gala Gecesi düzenlendi.

Akasya Acıbadem Marcom 2015 Ödülleri'nde 15 ödül aldı!

AKASYA Acıbadem, Dünyanın en büyük şirketlerinin, reklam ve halkla ilişkiler ajansları ile sivil toplum kuruluşlarının başvurduğu Marcom Ödülleri'nde 5 Platin, 5 Gold, 5 Honarable Mention olmak üzere toplam 15 ödüle layık görüldü.

Sıng Of The Cıty Awards ödülleri sahiplerini buldu!

Merakla beklenen Türkiye'nin en prestijli gayrimenkul ödülleri görkemli bir törenli sahiplerini buldu. Firmalar birçok dalla ödül aldı. Tören Four Seasons Hotel İstanbul at The Bosphorus’da gerçekleşti.

Vadistanbul Bulvar'da ofislerin yüzde 65'i satıldı!

İstanbul Ayazağa'da yükselen Vadistanbul projesinin Bulvar etabında ofislerin yüzde 65'i satıldı. Maslak-Levent hattının alternatifi olarak gösterilen Vadistanbul Bulvar'da 300 bin metrekare ofis yer alıyor.

Kale'ye Altın Örümcek Web Ödülleri’nden üç ödül geldi!

Kale, bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ‘Altın Örümcek Web Ödülleri’nde, her kullanıcının kendi banyosunu tasarlayabildiği ‘Kale360.com’ ve ‘Kale.com.tr’ web sitesi ile üç ödül birden kazandı.

İstmarina ve Burgu Kule, Dünya Gayrimenkul Ödülleri'ne aday gösterildi!

Türkiye’nin öncü gayrimenkul şirketleri arasında yer alan DAP Yapı, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen “European Property Awards” tarafından 9 ödüle layık görüldü.

Avrupa'nın en iyi AVM ve ofis projesi Vadistanbul Bulvar seçildi!

Vadistanbul Bulvar, “EPA” Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nin Perakende ve Ofis Mimarisi Kategorilerinde Ödüller aldı. Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul’un Bulvar etabına uluslararası alanda bir ödül daha geldi.

Vadistanbul Bulvar'a Avrupa'dan ödül!

Vadistanbul Bulvar, “EPA” Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nin Perakende ve Ofis Mimarisi Kategorilerinde ödüller aldı.

Vadistanbul Bulvar, Avrupa'nın En İyi AVM ve Ofis Projesi seçildi!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul’un Bulvar etabına uluslararası alanda bir ödül daha geldi. Vadistanbul Bulvar, “EPA” Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nin Perakende ve Ofis Mimarisi Kategorilerinde Ödüller Aldı

Sancaktepe Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'ne layık görüldü!

Sancaktepe Belediyesi, Avrupa'daki rakiplerini geride bırakarak gayrimenkul ödüllerini evine taşıdı Sancaktepe Belediyesi, Londra'da düzenlenen "Avrupa Gayrimenkul Ödülleri"nde iki ödüle birden layık görüldü.

İki Design Group'a Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nden 9 ödül!

Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde 2015-2016 Avrupa ayağının sonuçları belli oldu. iki design group yönetici ortağı Murat Kader, altına imza attıkları ve başarı getiren 6 projeye ait 7 ödülü ulusal, 2 ödülü de uluslararası kategoride alarak ödül sayısı

Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri sahiplerini buldu!

Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri, dün düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende 10 proje "Awards of Merit" ödüllerini, 3 proje de "Awards of Excellence" ödüllerini almaya hak kazandı.

Vadistanbul Bulvar ödülleri Haberi

Vadistanbul Bulvar ödülleri

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul’un Bulvar etabına uluslararası alanda bir ödül daha geldi. Vadistanbul Bulvar, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde (European Properties Awards - EPA) AVM’si ve ofis bloklarıyla ayrı ödüllere  layık görüldü.


Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul projesinin, otel, AVM, alışveriş caddesi ve ofislerden oluşan “Bulvar” etabı uluslararası arenada bir ödül daha kazandı.


Türk inşaat sektörünün sembol projeleri arasında gösterilen Vadistanbul’un Bulvar etabı, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde; “Best Retail Architecture in Turkey, “5 star Retail Architecture in Europe” ve “Highly Commended Office Architecture” kategorilerinde AVM ve ofis alanlarıyla ödüllere layık görüldü.


AVRUPA KITASINI TEMSİL EDECEK


Mimarisinde İki Design Mimarlık’ın imzası bulunan Vadistanbul Bulvar, kıtalararası alanda düzenlenecek “International Properties Awards” zirvesinde de Avrupa kıtasını temsil...