10 / 05 / 2024

Vadistanbul Bulvar Rezidans

Vadistanbul Bulvar Rezidans

Vadistanbul projesi kapsamında 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar bir çok konut alternatifi bulunuyor. Vadistanbul projesinde fiyatlar 507 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Vadistanbul'un ortaklık yapısı değişti!

İstanbul’un en değerli kompleks projelerinden biri olan Vadistanbul’da lnvest İnşaat’ın dört şirketteki (Radisson Blu Hotel, Radisson Rezidans, Teknopark, Hastane) ortaklığı sonlandırıldı. Bundan sonraki süreçte Ortaklık yapısı Artaş - Evyap  Ortak Girişimi ile devam ediyor.

TAV Havalimanları Holding olağan genel kurul toplantısı 23 Mart'ta!

TAV Havalimanları Holding'in 2019 yılına ait pay sahipleri olağan genel kurul toplantısı, 23 Mart 2020 tarihinde Vadistanbul Bulvar'da yapılacak...

Ankara'da rezidans inşaatında çalışan 3 işçi eylem yaptı!

Ankara'da Söğütözü Mahallesi Anadolu Bulvarı’nda yeni biten bir rezidansın yapımında çalışan 3 inşaat işçisi paralarını alamadıklarını iddia ederek eylem yaptı.

Vadistanbul AVM Mart'ta açılacak!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projelerinden Vadistanbul'un ofis, alışveriş caddesi, yeme - içme alanları, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında sona gelindi.

Vadistanbul 2017’de tamamlanıyor!

Artaş İnşaat, İnvest İnşaat ortak yatırımıyla Ayazağa'da Evyap Holding'e ait 424 bin metrekare alan üzerinde geliştirilen Vadistanbul'un ofis, alışveriş caddesi, AVM, otelden oluşan Bulvar etabında ağustos ayında ofis teslimleri başlıyor.

Vadistanbul Bulvar 2017'de tamamlanacak!

Vadistanbul projesinde AVM, ofis ve otel gibi komplekslerden oluşan Bulvar etabında 2017 içinde teslimler başlıyor. Son etap Vadistanbul Park da 2017 Aralık ayında hazır olacak.

Vadistanbul projesi 2017'de tamam!

Vadistanbul projesinde AVM, ofis, alışveriş caddesi ve otel komplekslerinden oluşan ‘Bulvar’ etabında 2017 içinde teslimler başlıyor. Son etap Vadistanbul Park da 2017 Aralık’ta hazır olacak.

Vadistanbul Bulvar AVM Ekim'de açılacak!

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul’un Bulvar etabında sona yaklaşıldı. Bulvar’da Ekim ayında açılacak AVM’de dev markalar yer alacak.

Tarkan, Vadistanbul Bulvar'dan ofis katı satın aldı!

Megastar Tarkan ofis yatırımı için Türkiye’nin uluslararası alandaki gayrimenkul projesi Vadistanbul’un Bulvar etabını tercih etti. Vadistanbul’un ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabından Tarkan bir ofis katı satın aldı.

Vadistanbul'da 45 milyon dolar + KDV'ye ofis blok satışı!

Vadistanbul Bulvar etabında 45 milyon dolar + KDV'ye ofis blok satışı yapıldı. Artaş, Aydınlı ve Invest'in projesi Vadistanbul Park, Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nda yerini aldı.

Vadistanbul Park Rezidans Ayazağa fiyatlar!

Vadistanbul Park Rezidans Ayazağa fiyatları 748 bin 320 TL'den başlayarak değişiyor. Vadistanbul Park projesinde yüzde 1,13 faizle 120 aya kadar konut kredisi kullanılıyor...

Vadistanbul Park Rezidans fiyatları!

Vadistanbul Park Rezidans fiyatları 748 bin 320 TL'den başlangıç gösteriliyor. İstanbul Ayazağa'da yükselen Vadistanbul Park projesinde daire teslimlerinin 2017 yılı sonunda yapılması hedefleniyor...

Ayazağa Vadistanbul Park nerede?

Vadistanbul Park Rezidans'ta daire fiyatları 730 bin TL'den başlıyor. Konut, dükkan ve ofislerden oluşan projede çeşitli sosyal alanlar da bulunuyor. Peki Ayazağa Vadistanbul Park nerede?

Vadistanbul Bulvar Rezidans Haberi

Vadistanbul Bulvar Rezidans


Vadistanbul projesi Artaş İnşaat, Keleşoğlu İnşaat ve Aydınlı Grup ortaklığı ile inşa ediliyor.


İstanbul Avrupa yakası Ayazağa'da yaşama geçirilen Vadistanbul Bulvar Rezidans projesinde 1.111 adet daire yer alıyor. 


1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar bir çok konut seçeneğinin bulunduğu Vadistanbul projesi 8 blok halinde yükseliyor.


Vadistanbul fiyatları:

1+1 daireler 507 bin liradan,

2+1 daireler 772 bin liradan,

3+1 daireler 933 bin liradan,

4+1 daireler 1 milyon 256 bin liradan,

5+1 dubleks daireler 2 milyon 265 bin liradan başlangıç gösteriyor. 


3 etap halinde inşa edilen Vadistanbul'dan konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor ya da firma bünyesinde tasarlanan ödeme planından yararlanabiliyor.


Vadistanbul Bulvar Rezidans adres; Ayazağa Mah. Kemerburgaz Cad. No:1 Şişli – İstanbul


Vadistanbul iletişim:

Telefon: 0212 444 53 35

Web Adresi: