04 / 05 / 2024

vadistanbul bulvara özel metro

vadistanbul bulvara özel metro

Proje dahilinde Türkiye'nin ilk özel metrosuna ev sahipliği yapacak Vadistanbul, kendi içinde bir metropol merkezi haline geliyor. Vadistanbul'un Bulvar etabı yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu.

Vadistanbul AVM açıldı!

Açılıştan önceki gün perakende sektörünün önde gelen isimlerini Fatih Erkoç ve orkestrasının katıldığı özel davette buluşturan Vadistanbul AVM, Türkiye’de alışverişin standartlarını yükseltiyor.

Vadistanbul Park Residence fiyat!

Vadistanbul Park Residence fiyat listesi kapsamında lansmana özel avantajlar sunuluyor. Konut ve ticari ünitelerden oluşan projede yüzme havuzu, basketbol sahibi gibi sosyal imkanlar yer alıyor.

Vadistanbul'un Bulvar etabına özel havaray geliyor!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul ile Türkiye’nin ilk özel havarayı geliyor. Vadistanbul’un ‘Bulvar’ etabından, Seyrantepe Metro hattına bağlanacak havaray hattının maliyeti ise 14 milyon Euro.

İlk özel havaray Vadistanbul'a geliyor!

Türkiye'nin ilk özel havarayı, Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat'ın girişimleriyle Vadistanbul projesinde hayata geçiriliyor.

Vadistanbul'a ‘Vadi-Ray’ geliyor!

Türkiye’nin ilk özel havaray sistemi, Vadistanbul projesi çerçevesinde Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat’ın girişimleriyle hayata geçiriliyor. Havaray sistemi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) devredilecek.

İlk özel havaray Vadistanbul ile geliyor!

Vadistanbul ile Türkiye’nin ilk özel havarayı geliyor. Vadistanbul projesini hayata geçiren Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığının yatırımlarıyla inşa edilen havaray, tamamlandığında İBB’ye devredilecek.

Vadistanbul Bulvar'a özel metro yapılıyor!

Proje dahilinde Türkiye'nin ilk özel metrosuna ev sahipliği yapacak Vadistanbul, kendi içinde bir metropol merkezi haline geliyor. Vadistanbul'un Bulvar etabı yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu.

Vadistanbul'un özel metrosu olacak!

İSTANBUL Ayazağa'da Artaş T İnşaat, Aydınlı Grup ve Alnvest İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul'un, 17 ayda tamamlanan 250 bin metrekarelik "Teras" etabında yaşam başladı..

Vadistanbul Evleri Seyrantepe metrosuna bağlanacak!

Türk Telekom Arena ve yeni yapılacak olan Şişli Etfal Hastanesi'nin yakınında yer alan Vadistanbul projesine özel Seyrantepe metrosuna bağlantı oluşturulacak.

Giresun İl Özel İdaresi sosyal tesis satıyor

Giresun İl Özel İdaresi 507 metrekare büyüklükte yüzölçümü olan sosyal tesisi satışa çıkardı

Van İl Özel İdaresi kat karşılığı inşaat yaptıracak

Van İl Özel İdaresi 4 bin 662 metrekare alana sahip taşınmazı kat katşılığı inşaat yaptıracak

Didim Güzel Duygu Sitesi'nde 29 bin TL'ye yazlık!

Güzel Duygu Sitesi'nde evler, bir oda içinde banyosu, tuvaleti ve mutfağı olan yaşam alanlarını barındırıyor

Malatya İl Özel İdaresi, 8 derslikli ilköğretim okulu yaptıracak

Malatya İl Özel İdaresi, İnönü Üniversitesi Kampüsü içerisinde 8 derslikli ilköğretim okulu yaptıracak

vadistanbul bulvara özel metro Haberi

vadistanbul bulvara özel metro

İstanbul Ayazağa'da inşa edilen I Vadistanbul'un dikkatleri üzerine çeken Bulvar etabı, yatırımcıların gözdesi oldu. Vadistanbul Bulvar, lanse edildiği günden bugüne kadar yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu. Kısa sürede uluslararası alanda faaliyet gösteren firmaların yatırımlarını yönlendirdiği bir proje haline gelen etap, İstanbul'un en hareketli iş ve alışveriş merkezlerinden biri haline gelecek. Projenin ofis, AVM, alışveriş caddesi ve 5 yıldızlı otelden oluşan Bulvar etabına, uluslararası faaliyet gösteren firmalardan yoğun talep geliyor. 


MAYIS 2016'DA BİTİYOR 


Satışların hızla devam ettiği Vadistanbul Bulvar'da ofislerin metrekaresi ortalama 4 bin dolardan alıcı buluyor. Etabın teslim tarihi Mayıs 2016 olarak planlanıyor. Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul, 3 parselde toplam 424 bin metrekarelik alanda geliştirildi. 

Vadistanbul'da; 3 bin konut, 96 bin 500 metrekarelik...