10 / 05 / 2024

Vadistanbul Gayrimenkul

Vadistanbul Gayrimenkul

Vadistanbul Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi, Bekir Kılıç, Mehmed Evyap tarafından 44 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül 2013 tarihinde Şişli, Ayazağa Mahallesi'nde kuruldu

Vadistanbul AVM Mart'ta açılacak!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projelerinden Vadistanbul'un ofis, alışveriş caddesi, yeme - içme alanları, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında sona gelindi.

Tarkan, Vadistanbul Bulvar'dan ofis katı satın aldı!

Megastar Tarkan ofis yatırımı için Türkiye’nin uluslararası alandaki gayrimenkul projesi Vadistanbul’un Bulvar etabını tercih etti. Vadistanbul’un ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabından Tarkan bir ofis katı satın aldı.

Vadistanbul Park lansmanı 9 Şubat'ta!

Türk inşaat sektörünün en büyük gayrimenkul projelerinden Vadistanbul’un merakla beklenen son etabı “Vadistanbul Park” 9 Şubat 2016 tarihinde lanse ediliyor. Lansman Çırağan Sarayı Mabeyn Salonu'nda gerçekleşecek.

Vadistanbul Bulvar'da sona yaklaşıldı!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul’un, ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında sona yaklaşıldı. Vadistanbul Bulvar’ın ofis blokları 2016’nın Haziran ayında teslim edilecek.

Vadistanbul Avrupa'nın en iyisi seçildi!

Vadistanbul Bulvar, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde (European Properties Awards EPA) perakende ve ofis mimarisi kategorilerinde ödüle layık görüldü. Projede 760 metrelik cadde dikkat çekiyor. İşte ayrıntılar...

Vadistanbul'a Avrupa'dan ödül!

Vadistanbul Bulvar, "EPA" Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nin Perakende ve Ofis Mimarisi Kategorilerinde ödüller aldı.

Vadistanbul'un Bulvar etabına uluslararası alanda ödül!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul’un Bulvar etabına uluslararası alanda bir ödül daha geldi.

Avrupa'nın en iyi AVM ve ofis projesi Vadistanbul Bulvar seçildi!

Vadistanbul Bulvar, “EPA” Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nin Perakende ve Ofis Mimarisi Kategorilerinde Ödüller aldı. Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul’un Bulvar etabına uluslararası alanda bir ödül daha geldi.

Vadistanbul Bulvar'a Avrupa'dan ödül!

Vadistanbul Bulvar, “EPA” Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nin Perakende ve Ofis Mimarisi Kategorilerinde ödüller aldı.

Vadistanbul Bulvar, Avrupa'nın En İyi AVM ve Ofis Projesi seçildi!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul’un Bulvar etabına uluslararası alanda bir ödül daha geldi. Vadistanbul Bulvar, “EPA” Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nin Perakende ve Ofis Mimarisi Kategorilerinde Ödüller Aldı

Vadistanbul Bulvar Oteli'ne 3 firmadan teklif geldi!

Türk inşaat sektörünün sembol projeleri arasında gösterilen Vadistanbul projesi, dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul fuarı, Dubai Cityscape Fuarı'nda boy gösterdi.

Vadistanbul'un Bulvar etabına özel havaray geliyor!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul ile Türkiye’nin ilk özel havarayı geliyor. Vadistanbul’un ‘Bulvar’ etabından, Seyrantepe Metro hattına bağlanacak havaray hattının maliyeti ise 14 milyon Euro.

Vadistanbul Cannes’a gidiyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olarak nitelendirilen Fransa’nın Cannes şehrindeki MIPIM Fuarı, 10-13 Mart arasında kapılarını açacak. Fuarda Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projelerinden Vadistanbul da yerini alacak.

Vadistanbul Gayrimenkul Haberi

Vadistanbul Gayrimenkul

Vadistanbul Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi, Bekir Kılıç, Mehmed Evyap tarafından 44 milyon TL'lik sermaye ile 3 Eylül'de kuruldu. Vadistanbul Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı (B Grubu imza) Mehmed Evyap ve Yönetim Kurulu Üyesi ise Bekir Kılıç olarak belirlendi. 


Vadistanbul Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkul yönetim ve geliştirme faaliyetlerin de bulunmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Vadistanbul Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi adres: Şişli, Ayazağa Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi,...