30 / 04 / 2024

vadistanbul havaray son durum

vadistanbul havaray son durum

Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu - Türk Telekom Arena Stadyumu arasına yapılması planlanan Vadistanbul Havaray projesi bakanlık tarafından onaylandı. Proje Seyrantepe Metrosu'na entegre olacak...

Vadistanbul AVM’nin mimarları İstanbul’a müze tasarlamak istiyor!

Özgenler Kardeşler, yurtdışındaki deneyimlerini İstanbul’a taşıdı. En son Vadistanbul AVM’ye imza atan mimarların hayali bir İstanbul Kent Müzesi tasarlamak.

Vadistanbul Park'ta yeni ödeme kampanyası!

İstanbul Ayazağa'da yer alan Vadistanbul projesinin son etabı olarak inşa edilen Vadistanbul Park projesi Artaş Grup-Invest İnşaat ortaklığının imzasını taşıyor. Projede 36 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Vadistanbul Park güncel fiyatları!

Vadistanbul'un son etabı olarak hayata geçirilen Vadistanbul Park'ta toplam 762 adet daire bulunuyor. Projede 36 vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor..

Vadistanbul Park'ta yeni kampanya!

Artaş ve Invest İnşaat ortak girişimi imzasıyla İstanbul Ayazağa'da hayata geçirilen  Vadistanbul’un son etabı Vadistanbul Park’ta yeni kampanya başlatıldı. 

Vadistanbul Havaray hattı açılıyor!

Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasında hayata geçirilen Havaray hattı açılış için gün sayıyor.

Vadistanbul Park 2017 son güncel fiyatları!

Vadistanbul Park projesinde 762 konut, 22 bin metrekare mağaza ve 20 bin metrekare home ofis alanı bulunuyor. Projede fiyatlar 846 bin TL'den başlıyor...

Artaş Vadistanbul Park ödeme seçenekleri!

Vadistanbul Park projesi Vadistanbul projesinin son etabı olarak hayata geçirildi. Projede 1+1'den 5+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor...

Ayazağa Vadistanbul Park ev fiyatları!

Artaş İnşaat ve Invest Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Vadistanbul Park projesinde teslimler bir yıl sonra gerçekleşecek. Fiyatların 846 bin 370 TL'den başladığı projede son etap satışları devam ediyor...

Vadistanbul Havaray projesinin imar planı askıda!

Cendere Vadisi-Seyrantepe arasına yapacağı 750 metrelik Vadistanbul Havaray projesinin imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Vadistanbul Bulvar 2017'de tamamlanacak!

Vadistanbul projesinde AVM, ofis ve otel gibi komplekslerden oluşan Bulvar etabında 2017 içinde teslimler başlıyor. Son etap Vadistanbul Park da 2017 Aralık ayında hazır olacak.

Vadistanbul projesi 2017'de tamam!

Vadistanbul projesinde AVM, ofis, alışveriş caddesi ve otel komplekslerinden oluşan ‘Bulvar’ etabında 2017 içinde teslimler başlıyor. Son etap Vadistanbul Park da 2017 Aralık’ta hazır olacak.

Vadistanbul Park'ta metro bağlantı havaray hattıyla ulaşım çok kolay!

TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla güçlü ulaşım lokasyonunda yer alan Vadistanbul Park İstanbul Sarıyer Ayazağa Mahallesi'nde yükseliyor. Vadistanbul Park'ta teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Vadistanbul Park metrekaresi 9 bin TL'den satışa çıktı!

Türk inşaat sektörünün sembol projesi Vadistanbul’un son etabı Vadistanbul Park, 9 Şubat Salı günü Çırağan Sarayı’nda düzenlenen lansmanın ardından satışa çıktı. Fiyatlar metrekaresi ortalama 9 bin TL’den satışa sunuldu.

vadistanbul havaray son durum Haberi

vadistanbul havaray son durum


Artaş-Aydınlı-Invest-AFK Ortaklığı'nın dev projesi Vadistanbul'a havaray yapılacak. Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu-TT Arena Stadyumu arasına planlanan Vadistanbu Havaray projesi, Seyrantepe Metrosu'na bağlanacak.


750 metre uzunlukta planlanan Vadistanbul Havaray projesi ile Vadistanbul Alışveriş binasının ikinci katına giriş sağlanacak. Proje tamamlanıp, işletmeye alındıkran sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde devredilecek.


Vadistanbul Havaray projesi Ulaşım AŞ.’nin olan M2 Yenikapı-Hacıosman hattı duraklarından Sanayi İstasyonuna, GS TT Arena stadyumu tüneli ile entegre olacak.



Gülcihan...