28 / 04 / 2024

vadistanbul iletişim

vadistanbul iletişim

Ayazağa’da doğayla kent yaşamını buluşturan Vadistanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin iletişim danışmanlığını Salt İletişim Grup yapacak...

Vadistanbul uluslararası bir ödülün daha sahibi oldu!

HERMES’ten 9 ödülle birden dönen Vadistanbul AVM, uluslararası bir ödülün daha sahibi oldu. Vadistanbul, “Highly Commended” (Yüksek Derecede Tavsiye Edilir) ödülüne layık görüldü..

Vadistanbul Park ödeme koşulları!

Toplam 120 bin metrekare arsa alanına yayılan proje Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı imzasıyla yer alıyor. Vadistanbul Park ödeme koşulları kapsamında 120 ay taksitlendirme sağlanıyor.

Vadistanbul yerli ve yabancı talebi topluyor!

Artaş, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul projesi yerli ve yabancıların yoğun taleple karşılaşırken inşa edildiği bölgenin gelişimine de ofis, AVM, otel gibi ünitelerle katkı sağlamayı hedefliyor.

Süleyman Çetinsaya: Vadistanbul'la Mıpım'de yoğun ilgi gördük!

Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, bu yıl MIPIM'de yabancı yatırımcılardan kayda değer bir ilgi gördüklerini aktardı.

Socar Vadistanbul'dan bir blok satın aldı!

AZERBAYCANLI petrol şirketi Socar, İstanbul Ayazağa’daki ‘Vadistanbul Bulvar’dan blok satın aldı.19 bin metrekare alan için 75 milyon dolar ödeyen Socar, aldığı bloğu merkez binası yapacak.

Vadistanbul'da son daireler satışta!

Vadistanbul'da; 3 bin konut, 70 bin metrekarelik alışveriş merkezi ve 29 bin metrekarelik cadde mağazaları, restoranlar, 180 bin metrekare ofis alanı ile 5 yıldızlı oteller bulunacak.

Sektör liderleri yatırım rotasını Vadistanbul'a çevirdi!

Evyap’ın Maslak Ayazağa’daki arazisi üzerinde inşasına başlanan Vadistanbul, Belgrad ormanları ile çevrili bir alan içinde inşa ediliyor. Sektör liderleri yatırım rotasını Ayazğa'da yer alan Vadistanbul'a çevirdi.

Vadistanbul projesinin ilk etabında teslimler temmuzda başlıyor!

Vadi İstanbul İcra Kurulu Üyesi Alpay Çepni, 3 etap halinde ilerleyen projede lansmanı 2012 Aralık ayında yapılan birinci etapta teslimlerin temmuz ayın içinde başlayacağını belirtti...

Vadistanbul'da satılık ve kiralık 180 bin metrekare ofis alanı mevcut!

Evyap’ın Maslak Ayazağa’daki arazisi üzerinde inşasına başlanan Vadistanbul, Belgrad ormanlarıyla çevrili bir alan içinde inşa ediliyor. Türkiye'nin en büyük ölçekli karma projesi olan Vadistanbul'da satılık ve kiralık 180 bin metrekare ofis alanı bulunuy

Vadistanbul'a Mıtsubishi Electric Klima Sistemleri imzası!

Artaş Grup, Aydınlı Grup ve de Keleşoğlu tarafından hayata geçirilen Vadistanbul’ un birinci etabı olan Vadistanbul Teras’ ta iklimlendirme çözüm ortağı olarak Klima Plus seçildi.

Vadistanbul projesinin tüm detayları!

Vadistanbul projesi, Aydınlı, Artaş ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığı tarafından İstanbul Avrupa Yakası Ayazağa'da hayata geçiriliyor. 3 etap halinde yükselen Vadistanbul projesinin tüm detayları haberimizde yer alıyor...

Vadistanbul’un Bulvar etabı satışa sunuldu!

Vadistanbul’un “Bulvar” etabı lanse edildi. 19 Şubat Çarşamba akşamı Çırağan Sarayı’nda düzenlenen lansmanda görücüye çıkan Vadistanbul Bulvar, yerli ve yabancı yatırımcıların yakın ilgisiyle satışa sunuldu...

Vadistanbul Rezidans'ta 772 bin liraya 2+1!

İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks konut tiplerinin bulunduğu ve İstanbul Ayazağa'da yükselen Vadistanbul Rezidans'ta 2+1 konutlar 772 bin liradan başlıyor...

Vadistanbul Bulvar etabı lansmanı yarın! 507 bin liraya 1+1!

İstanbul Avrupa Yakası Maslak'ta konumlandırılan ve yaklaşık 3 bin konutluk proje olan Vadistanbul Bulvar etabı lansmanı yarın yapılacak. Toplamda 3 etaptan oluşacak projede fiyatlar 507 bin liradan başlıyor...

Vadistanbul'un PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Ayazağa’da doğayla kent yaşamını buluşturan Vadistanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin iletişim danışmanlığını Salt İletişim Grup yapacak...

Vadistanbul Park Ayazağa iletişim!

Vadistanbul Park Ayazağa iletişim için 444 53 35 numaralı telefonu arayarak satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 762 daire ve ticari birimlerden oluşan projede banka kredisi kullanılabiliyor.

Vadistanbul Park Residence iletişim!

Vadistanbul Park Residence iletişim için 444 53 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 100 bin metrekarelik ofis alanına sahip projede 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire alternatifleri bulunuyor.

Kağıthane Vadipark Rezidans iletişim!

Kağıthane Vadipark Rezidans iletişim için 0212 939 55 33 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Satışların henüz başlamadığı proje Vadistanbul Teras etabının hemen yanında inşa edilecek.

Şişli Vadistanbul Park iletişim!

Şişli Vadistanbul Park iletişim için 444 53 35 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 120 bin metrekaresi ofis alanından oluşan projenin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor.

Vadistanbul Park iletişim bilgileri!

Toplam 120 bin metrekare ofis alanı olan proje Vadistanbul projesinin son etabı olarak yükseliyor. Vadistanbul Park iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 53 35 olarak belirlendi.

Vadistanbul Park Rezidans iletişim!

Vadistanbul projesinin son etabı olarak yükselen proje Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Vadistanbul Park Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 53 35 olarak belirlendi.

Vadistanbul Park iletişim!

Vadistanbul Park iletişim için 444 53 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 1.400 adet daire, ofis ve mağazalardan oluşan projenin Aralık ayı içerisinde satışa çıkması planlanıyor.

Vadistanbul Teras iletişim!

Vadistanbul Teras iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0212 444 53 35 olarak belirlendi. Toplam 1.111 adet daireden oluşan proje 250 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Vadistanbul Bulvar iletişim!

Vadistanbul Bulvar iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 180 bin metrekarelik kısmı ofis alanları için ayrılan Vadistanbul Bulvar projesinde; 760 metrelik alışveriş caddesi ve 70 bin metrekarelik alana sahip bir AVM de bulunuyor.

Vadistanbul Bulvar iletişim! Metrekaresi 3 bin 400 dolardan!

Vadistanbul Bulvar iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Eski Evyap Fabrikası arazisinde yükselen Vadistanbul Bulvar etabında metrekare birim fiyatı 3 bin 400 dolardan başlayarak değişiyor...

Koru Florya Evleri iletişim!

Florya'da 280 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Koru Florya Evleri iletişim için 444 8 252 numaralı telefonu arayabilirsiniz...

İnnovia Park Evleri iletişim!

Dairelerin minimum 95 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığı İnnovia Park Evleri iletişim bilgileri ve ulaşım detayları haberimizde yer alıyor...

vadistanbul iletişim Haberi

vadistanbul iletişim

Salt İletişim Grup, Vadistanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin iletişim danışmanlığını yapacak. İstanbul’un yeni cazibe merkezi Ayazağa’da doğayla kent yaşamını buluşturan Vadistanbul, Avrupa’nın en büyük freeform cam tavanıyla gün ışığı alan ferah alanlarda alışveriş imkanı sunuyor. 20 bin kişilik dev açık hava sahnesi ve Jolly Joker performans sahnesiyle İstanbul’un eğlence hayatına da ev sahipliği yapıyor.

Alışveriş, yaşam, kültür-sanat, moda ve gurme lezzetleri çatısında barındıran Vadistanbul, aynı zamanda toplam 1.350.000 metrekarelik ofis, konut, otel alanlarından oluşan dev bir karma proje olarak hizmet veriyor.Belgrad Ormanı’na komşu lokasyonuyla doğa ile iç içe bir yaşam sunan Vadistanbul, Avrupa Yakası’nın en büyüğü olan gösteri havuzunda su ve alev jetleri su perdesi ile misafirlerine müzik eşliğinde gün boyu muhteşem bir görsel şölen sunuyor. Vadistanbul kapalı alışveriş alanlarının...