28 / 04 / 2024

Vadistanbul otel

Vadistanbul otel

İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi olarak Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul bünyesindeki 5 yıldızlı otelin, Radisson Blu markasıyla hizmete açılması için ön hazırlıklar tamamlandı.

Vadistanbul Marriott Hotels and Resorts 29 Ekim'de açılacak!

Vadistanbul projesinde bulunan otel için Marriott Hotels and Resorts markasıyla hizmete açılması için ön hazırlıklar tamamlandı.

Körfez yatırımcısı Türkiye'de yatırım yapmaya devam ediyor!

Dubai’deki gayrimenkul fuarı Cityscape Global’de Türk firmaları ilgi odağı olurken gündemde terör olayları öne çıktı. Körfez yatırımcısı endişelerini dile getirdi ama yatırımdan da vazgeçmedi.

Vadistanbul projesi, 1.5 milyar TL hayata geçiriliyor!

İstanbul' un 24 saat yaşayan, hareketli, dünya kenti vizyonu, Vadistanbul projesinde gerçekleştiriliyor. Vadistanbul'un ofis, AVM, alışveriş caddesi ve otellerden oluşan ikinci etabı dikkatleri üzerine çekiyor...

Vadistanbul 5 Yıldızlı Otel projesi geliyor!

Artaş-Aydınlı-Keleşoğlu'nun oluşturduğu AKF Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen 250 odalı 4 Yıldızlı Otel, 215 oda kapasiteli 5 Yıldızlı Otel olarak inşa ediliyor..

Vadistanbul Marriott Hotels and Resorts 29 Ekim'de açılacak!

Vadistanbul projesinde bulunan otel için Marriott Hotels and Resorts markasıyla hizmete açılması için ön hazırlıklar tamamlandı.

Vadistanbul Bulvar 2017'de tamamlanacak!

Vadistanbul projesinde AVM, ofis ve otel gibi komplekslerden oluşan Bulvar etabında 2017 içinde teslimler başlıyor. Son etap Vadistanbul Park da 2017 Aralık ayında hazır olacak.

Vadistanbul projesi 2017'de tamam!

Vadistanbul projesinde AVM, ofis, alışveriş caddesi ve otel komplekslerinden oluşan ‘Bulvar’ etabında 2017 içinde teslimler başlıyor. Son etap Vadistanbul Park da 2017 Aralık’ta hazır olacak.

Vadistanbul Bulvar'a 2 ödül!

Vadistanbul projesinin, otel, AVM, alışveriş caddesi ve ofislerden oluşan Bulvar etabı European Properties Awards tarafından ödüllendirildi.

Vadistanbul'un ofis ve oteline talep yağdı!

Ayazağa'daki Vadistanbul projesinin otel ve ofisleri fuarda yoğun ilgi gördü. Projenin üçüncü etabı kapsamındaki 1.000 konutun lansmanı ilk kez bu fuarda gerçekleşti.

Vadistanbul Bulvar, Körfez yatırımcısından tam not aldı!

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul projesi, otel, AVM, alışveriş caddesi ve ofislerden oluşan “Bulvar” etabıyla Dubai Cityscape fuarında lanse edildi.

Vadistanbul yerli ve yabancı talebi topluyor!

Artaş, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul projesi yerli ve yabancıların yoğun taleple karşılaşırken inşa edildiği bölgenin gelişimine de ofis, AVM, otel gibi ünitelerle katkı sağlamayı hedefliyor.

Vadistanbul Bulvar satılık ofis fiyatları!

Vadistanbul Bulvar satılık ofis fiyatları kapsamında metrekaresi 3 bin 400 liradan başlıyor. Maslak Vadi İstanbul Bulvar etabında ofisler, alışveriş caddesi, restoranlar, otel, alışveriş merkezi bulunuyor...

Vadistanbul Bulvar Ofis fiyatları!

Vadistanbul Bulvar Ofis fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Vadi İstanbul Bulvar Ofis projesi alışveriş caddesi, alışveriş merkezi, ofis, otel, mağaza, restoran ve kafelerden meydana geliyor

Vadistanbul Bulvar satışa çıktı! Metrekaresi 3 bin 400 dolardan başlıyor!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul'un ofisler, restoranlar, otel, alışveriş caddesi ve alışveriş merkezinden oluşan 2. etabı Vadistanbul Bulvar 19 Şubat'ta düzenlenen lansmanda tanıtıldı...

16 mülk sahibi ikna olursa Nişantaşı'na 'hip otel' açılacak

ABD'li bir 'hip otel' yatırımcısı 16 mülk sahibi ikna edilirse 2010'da 120 odalı bir otel kuracak

Koç Grubu Çukurhan'ı butik otel olarak 2010'da açıyor!

Koç Grubu, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiraladığı Ankara Kalesi'ndeki Çukurhan'ı butik otel olarak 2010'da açacak

Vadistanbul otel Haberi

Vadistanbul otel

Artaş İnşaat, İnvest Eba İnşaat ve Evyap ortaklığıyla Ayazağa’da hayata geçirilenVadistanbul, Türkiye’nin en büyük karma projeleri arasında öne çıkıyor. İstanbul’un Maslak, Nişantaşı, İstiklal Caddesi gibi merkezlerinin alternatifi olarak geliştirilen Vadistanbul, projesi AVM’si, ofisleri ve konutlarıyla gündüz nüfusu 40 bin kişiyi bulan yeni bir şehir merkezi niteliğinde konumlanıyor.

Metropolün Kalbinde, Metrosu İçinde

Türkiye’de birçok “İlk”lere ve “En”lere imza atılan proje dâhilinde Türkiye’nin ilk Havaray projesi Vadistanbul için hayata geçirildi ve şehrin Metro ağına doğrudan özel bağlantı sağlandı. Yeni havalimanına yakın bir noktada yer alan Vadistanbul, TEM ve E-5 Otoyollarına da kolay ulaşım imkânıyla dikkat çekiyor.

Vadistanbul’un 4. Nesil AVM’si, ofisleri ve alışveriş caddesinin bulunduğu Bulvar etabında yer alan Vadistanbul Otelcilik A.Ş. tarafından inşaatı yapılan 5 yıldızlı otel, Radisson Blu Hotel kalitesiyle hizmete girecek.

Artaş Turizm...