28 / 04 / 2024

Vadistanbul projesi, 1.5 milyar TL hayata geçiriliyor!

Vadistanbul projesi, 1.5 milyar TL hayata geçiriliyor!

İstanbul' un 24 saat yaşayan, hareketli, dünya kenti vizyonu, Vadistanbul projesinde gerçekleştiriliyor. Vadistanbul'un ofis, AVM, alışveriş caddesi ve otellerden oluşan ikinci etabı dikkatleri üzerine çekiyor...



İstanbul'un 24 saat yaşayan, hareketli, dünya kenti vizyonu, Vadistanbul projesinde gerçekleştiriliyor. Vadistanbul'un ofis, AVM, alışveriş caddesi ve otellerden oluşan ikinci etabı dikkatleri üzerine çekiyor... 



TÜRKİYE'nin en gözde gayrimenkul projelerinden Vadistanbul'da 1111 konuttan oluşan ilk etapta kaba inşaat yıl sonunda tamamlanıyor. Çalışmaların hızla devam ettiği projenin, ofis, AVM, alışveriş caddesi ve otellerden oluşan Vadistanbul Bulvar etabı birçok ülkeden yatırımcıların ilgisini çekiyor. Gece gündüz yaşayan, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda dünyanın sayılı kentlerinden biri olacağı belirtilen İstanbul'un bu vizyonunu Vadistanbul projesi şimdiden hayata geçiriyor. 


ULUSLARARASI İLGİ 


Geleceğin İstanbul'unu inşa ediyorlar 1.5 milyar TL yatırımla hayata geçiriliyor 3 PARSELDEN oluşan ve toplamda 424 bin metrekarelik alanda geliştirilen projede; 3 bin konut, 55 bin metrekarelik alışveriş merkezi ve 700 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan 28 bin metrekarelik cadde mağazaları, restoranlar, 240 bin metrekare ofis alanı ile 48 bin metrekare toplam alana sahip 5 ve 4 yıldızlı oteller bulunacak. Proje özellikleriyle birçok ilke imza atılacak Vadistanbul, 1 milyon 100 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. 


İnşaat sektörünün devlerini bir araya getiren Vadistanbul arsa hariç 1 milyar 500 milyon TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Üç yıl içinde İstanbul'un en değerli, elit ve yüksek prim yapan lokasyonu haline geleceği belirtilen Vadistanbul'da 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks daireler yer alıyor. Fiyatlar ise 465.000 bin TL'den başlıyor. TEM Otoyolu'nun yanı başında konumlandırılan Vadistanbul, konumu itibarıyla Maslak ve Büyükdere Caddesi'nin alternatifi niteliğinde bir değere sahip. 


İstanbul'un en değerli bölgelerinden Ayazağa'da hayata geçirilen Vadistanbul, TEM, metro, üçüncü havaalanı ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla da her yöne ulaşım imkânı sağlayan bir yaşam merkezi olacak. Proje bünyesinde konut, ofis, otel ve AVM ile alışveriş caddesi, yürüyüş yolları, restoranlar, kafeler gibi sosyal yaşam alanlarının yer aldığı Vadistanbul, şehrin 24 saat yaşayan yeni buluşma merkezi olacak. 


1 + 1, 2 + 1 ve 3+1 tiplerindeki örnek dairelerin ziyarete açık olduğu projede dairelerin % 65'i sahiplerini buldu. Artaş Grubu Avrupa Konutları, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu Inşaat'ın ortaklığıyla hayata geçirilen projenin konut etabında kaba inşaat yıl sonunda tamamlanıyor. Vadistanbul'un ortaklarından Artaş Grubu ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya; "Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığıyla hayata geçirdiğimiz Vadistanbul projemizde inşa çalışmaları devam ediyor. Konut etabının kaba inşaatı yıl sonunda tamamlanıyor. Projenin konut etabmdaki dairelerin % 65'inin satışını gerçekleştirdik. Gelen talepten memnunuz. İç pazarın haricinde yabancı yatırımcılardan da yoğun ilgi görüyoruz. Geçtiğimiz ay Fransa'da düzenlenen MIPIM Fuarı'ndaki standımızda da ciddi anlamda talep aldık. Bununla birlikte projenin ofis, AVM, alışveriş caddesi ve otellerin yer aldığı etabı da uluslararası alanda faaliyet gösteren firmalar tarafından talep görüyor. Bu etap İstanbul'un en hareketli noktalarından biri olacak ve dünya şehri olarak öne çıkan İstanbul'un gelecekteki konumunu sembolize edecek" dedi. 



Habertürk Gazetesi 


Geri Dön