08 / 05 / 2024

Vadistanbul Yüksek Derecede Tavsiye Edilir ödülü

Vadistanbul Yüksek Derecede Tavsiye Edilir ödülü

HERMES’ten 9 ödülle birden dönen Vadistanbul AVM, uluslararası bir ödülün daha sahibi oldu. Vadistanbul, “Highly Commended” (Yüksek Derecede Tavsiye Edilir) ödülüne layık görüldü..

Bu il için yüksek deprem riski uyarısı!

Samsun'un Atakum ilçesi için son dakika deprem uyarısı geldi. Konu ile ilgili önemli açıklamalar yapan uzmanlar, özellikle sahil bandının 1. ve 2. derecede yüksek deprem riski taşıdığını söyledi.

Ağaoğlu'na "yüksek derecede yatırım yapılabilir" notu!

Japon kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’nu yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirdi...

Vadistanbul uluslararası bir ödülün daha sahibi oldu!

HERMES’ten 9 ödülle birden dönen Vadistanbul AVM, uluslararası bir ödülün daha sahibi oldu. Vadistanbul, “Highly Commended” (Yüksek Derecede Tavsiye Edilir) ödülüne layık görüldü..

Japon JCR'den Ağaoğlu'na yüksek not!

JAPON Kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun inşaat firması Akdeniz inşaat'a "yüksek derecede yatırım yapılabilir" notu verdi.

JCR’dan Ağaoğlu'na 'yüksek derecede yatırım yapılabilir' notu!

Japon Kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun inşaat firması Akdeniz İnşaat’a “yüksek derecede yatırım yapılabilir” notu verdi. JCR raporunda notların ülke tavanı olduğuna dikkat çekti.

JCR'den Akdeniz İnşaat'a yüksek derecede yatırım yapılabilir notu!

Japon kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri A.Ş.'yi yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirerek, uzun vadeli ulusal notunu yükseltti.

Ağaoğlu'nun notu: Yüksek derecede yatırım yapılabilir!

Japon kredilendirme kuruluşu olan JCR Akdeniz İnşaat'a yatırım için yüksek not verdi. JCR, Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri' ni yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirdi.

JGR Akdeniz İnşaat'a yatırım için yüksek not verdi.

Japon kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu bünyesindeki Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetlerini yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirdi. Akdeniz İnşaat'a yatırım için yüksek not verdi.

JCR'den Ağaoğlu'na yatırım için yüksek not!

Japon kredi derecelendirme kuruluşu olan JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri A.Ş.’yi yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirdi...

JCR’den Ağaoğlu’na Yüksek Derecede Yatırım Yapılabilir notu!

Japon kredi derecelendirme kuruluşu olan JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri A.Ş.’yi yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirdi.

Çinliler, Dubai'deki Burç Halife'den de yüksek binayı 90 günde bitirecek!

Çin dünyanın en yüksek binasını inşa etmek için yola çıktı. Çinli mimar ve mühendisler 838 metrelik binayı 90 günde bitirebileceklerini iddia ediyor

Avrupa’nın en yüksek binası Shard gökdeleni ilk ziyaretçilerini ağırladı!

Londra’da yapılan Avrupa’nın en yüksek binası Shard gökdeleni, ilk ziyaretçilerini ağırladı

Shell'in acı günü: İnşaat Yüksek Mühendisi Azmi Fikret Tanel vefat etti!

Shell emeklilerinden İnşaat Yüksek Mühendisi Azmi Fikret Tanel, 07 Haziran 2012 Perşembe günü hayata veda etti

Vadistanbul Yüksek Derecede Tavsiye Edilir ödülü Haberi

Vadistanbul Yüksek Derecede Tavsiye Edilir ödülü

HERMES’ten 9 ödülle birden dönen Vadistanbul AVM, uluslararası bir ödülün daha sahibi oldu. Henüz açılışından bu yana geçen sekiz ay gibi kısa bir sürede dünya çapındaki ödül koleksiyonuna yenisini ekledi. 

Vadistanbul AVM, dünyanın en prestijli ödüllerinden sayılan RLI Ödülleri’nde ülkemizi başarıyla temsil ederek, 2018 Uluslararası Perakende ve Eğlence Destinasyonu Kategorisi’nde “Highly Commended” ödülünün sahibi oldu.

İngiltere’nin en saygın dergilerinden RLI (Retail and Leisure International)’nin düzenlediği, 2018 yılı RLI Global Awards ödülleri sahiplerine verildi. Alışveriş merkezleri ile perakende ve eğlence dünyasındaki en iyi projeleri ödüllendiren organizasyon bu yıl “Highly Commended” (Yüksek Derecede Tavsiye Edilir) ödülüne Vadistanbul AVM’yi layık gördü. Vadistanbul AVM adına ödül Oğuzhan Çetinsaya’ya takdim edildi.

Vadistanbul AVM, geçtiğimiz hafta Londra’daki Doğal Tarih Müzesi’nin büyülü atmosferinde gerçekleşen görkemli bir törenle aynı kategoride...