02 / 05 / 2024

Vadistanbula özel havaray

Vadistanbula özel havaray

Vadistanbul ile Türkiye’nin ilk özel havarayı geliyor. Vadistanbul projesini hayata geçiren Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığının yatırımlarıyla inşa edilen havaray, tamamlandığında İBB’ye devredilecek.

Vadistanbul'un Bulvar etabına özel havaray geliyor!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul ile Türkiye’nin ilk özel havarayı geliyor. Vadistanbul’un ‘Bulvar’ etabından, Seyrantepe Metro hattına bağlanacak havaray hattının maliyeti ise 14 milyon Euro.

İlk özel havaray Vadistanbul'a geliyor!

Türkiye'nin ilk özel havarayı, Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat'ın girişimleriyle Vadistanbul projesinde hayata geçiriliyor.

Vadistanbul'a ‘Vadi-Ray’ geliyor!

Türkiye’nin ilk özel havaray sistemi, Vadistanbul projesi çerçevesinde Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat’ın girişimleriyle hayata geçiriliyor. Havaray sistemi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) devredilecek.

İlk özel havaray Vadistanbul ile geliyor!

Vadistanbul ile Türkiye’nin ilk özel havarayı geliyor. Vadistanbul projesini hayata geçiren Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığının yatırımlarıyla inşa edilen havaray, tamamlandığında İBB’ye devredilecek.

Türkiye'nin ilk özel havaray projesi Seyrantepe'ye yapılacak!

Türkiye’nin ilk özel ‘havaray’ı İstanbul Seyrantepe ile Sarıyer Cendere Vadisi arasına yapılacak. 750 metre uzunluğundaki havaray tamamlandığında İBB’ye devredilecek.

Amasya İl Özel İdaresi'nden kiralık otel arsası

Amasya İl Özel İdaresi asgari 106 yatak kapasiteli ve asgari 4 yıldızlı otel ve turistik tesis arsasını uzun süreli kiraya verecek

Erzincan İl Özel İdaresi ilköğretim okulu yaptırıyor

Erzincan İl Özel İdaresi Çayırlı Yazıkaya Köyüne ilk öğretim okulu yaptıracak

Didim Güzel Duygu Sitesi'nde 1000 TL taksitle!

Güzel Duygu Sitesi'nde fiyatlar 29 bin TL olarak belirlendi

Giresun İl Özel İdaresi sosyal tesis satıyor

Giresun İl Özel İdaresi 507 metrekare büyüklükte yüzölçümü olan sosyal tesisi satışa çıkardı

Van İl Özel İdaresi kat karşılığı inşaat yaptıracak

Van İl Özel İdaresi 4 bin 662 metrekare alana sahip taşınmazı kat katşılığı inşaat yaptıracak

Didim Güzel Duygu Sitesi'nde 29 bin TL'ye yazlık!

Güzel Duygu Sitesi'nde evler, bir oda içinde banyosu, tuvaleti ve mutfağı olan yaşam alanlarını barındırıyor

Malatya İl Özel İdaresi, 8 derslikli ilköğretim okulu yaptıracak

Malatya İl Özel İdaresi, İnönü Üniversitesi Kampüsü içerisinde 8 derslikli ilköğretim okulu yaptıracak

İl Özel İdaresi zihinsel engelli öğrencilere okul yapıyor

İstanbul İl Özel İdaresi örnek eğitim yatırımlarını sürdürüyor. Bakırköy Yeşilköy İlköğretim ve İş Okulu, İl Özel İdaresi'nin örnek eğitim yatırımlardan sadece biri

Vadistanbula özel havaray Haberi

Vadistanbula özel havaray

Türkiye’nin ilk özel havarayı, Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat’ın girişimleriyle Vadistanbul projesinde hayata geçiriliyor.


14 MİLYON EURO’YA MAL OLACAK

Vadistanbul’un, AVM, alışveriş caddesi, otel ve ofislerden oluşan “Bulvar” etabından, Seyrantepe Metro hattına bağlanacak havaray hattının mekanik maliyeti 7.5 milyon Euro tutarken, toplam maliyeti ise 14 milyon Euro’yu bulacak.


Havarayın tüm maliyetini yüklenen “Artaş, Aydınlı, İnvest” ortaklığı Türkiye’de bir ilke imza atacak. Proje tamamlandığında ise havaray, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) devredilecek.


ÇED BAŞVURUSU UYGUN BULUNDU

Havaray projesine ilişkin Ulaştırma ve Denizcilik Bakanlığı’na yapılan başvuru, Çevresel Etki Değerlendirme Yönetmeliği’nin 17. maddesi doğrultusunda incelenerek uygun bulundu ve ÇED süreci başladı.


Maslak, Nişantaşı, İstiklal Caddesi gibi şehrin merkezlerinin alternatif olacak şekilde geliştirilen Vadistanbul Bulvar, tamamlandığında İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezleri arasında yer alacak.


Gün içinde yüksek popülasyona...