30 / 04 / 2024

Vaditepe Gölevleri ulaşım

Vaditepe Gölevleri ulaşım

İstanbul Avrupa Yakası'nın en hızlı gelişen bölgesi Bahçeşehir'in merkezinde hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri'nde avantajlı fiyatlar devam ediyor.Yoğun ilgi gören Vaditepe Gölevleri yüzde 40'lık bölümü satıldı.

Vaditepe Gölevleri 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

KİPTAŞ'ın Bahçeşehir'de inşasına devam ettiği 4 bin konutluk Vaditepe projesinin yeni halkası Vaditepe Gölevleri, Binres İnşaat'ın yatırımlarıyla hayata geçiriliyor. Vaditepe Gölevleri'nde 357 konut ve 52 ticari ünite yer alacak.

Vaditepe Gölevleri teslim tarihi!

Vaditepe Gölevleri teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. Lansmana özel fırsatlar ile satışlarına devam eden proje 357 adet daire ve 52 adet ticari birimden oluşuyor.

Vaditepe Gölevleri Kiptaş iletişim!

Vaditepe Gölevleri Kiptaş iletişim için 0850 205 45 65 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılabilen proje 100 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Binres İnşaat Vaditepe Gölevleri!

Firma bünyesinde 24 ay 0 faiz imkanı sağlayan Binres İnşaat Vaditepe Gölevleri 'nde banka kredisi ile de ödeme yapılıyor. Proje Kanal İstanbul ve 3. Havalimanı güzergahına yakın bir bölgede bulunuyor.

Vaditepe Gölevleri ne zaman teslim?

Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen Vaditepe Gölevleri Konutları Kuzey Marmara Otoyolu, Kanal İstanbul'a yakın bir bölgede hayata geçiriliyor. Peki Vaditepe Gölevleri ne zaman teslim edilecek?

Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri nerede?

Kiptaş imzası ile hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri TEM Otoyolu'nun başında bulunuyor. Projede daire teslimlerinin 2017 yılı Eylül ayında yapılması planlanıyor. Peki Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri nerede?

Vaditepe Gölevleri ulaşım!

Vaditepe Gölevleri ulaşım bilgilerine göre proje TEM Otoyolu'nun başında, Kanal İstanbul, 3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu ve 3 Köprü güzergahına yakın bir bölgede yükseliyor. Proje İstanbul Bahçeşir'de yükseliyor.

Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri iletişim!

Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri iletişim numarası 0850 205 45 65 olarak belirlendi. Teslimlerinin 2017 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanan proje 100 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Vaditepe Gölevleri satılık!

Vaditepe Gölevleri satılık dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte sunuluyor. Daire alanlarının 69 ile 234 metrekare alan arasında değiştiği projede teslimler Eylül 2017'de gerçekleşecek.

Mansur Yavaş: "Ankara'da gün gelecek toplu ulaşım bedava olacak"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 5 senelik görev döneminde kente kazandırılan yatırım projelerini anlattı. Yavaş, "Gün gelecek Avrupa’da olduğu gibi Ankara’da da toplu ulaşım ücretsiz hale gelecek. Belediyecilik budur" diye konuştu.

Devlet, 25 yaş altındaki öğrencilere ulaşım desteği olarak 750 TL sunuyor!  Başvuru koşulları neler?

Belirli yaşın altında olanlar için devlet, ulaşım yardımı yapmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyurulan açıklamaya göre ulaşım desteği olarak 750 TL sunuluyor. Şart olarak belirlenen o yaşın altında olanlar bu destekten yararlanabilecekler.  İşte ulaşım desteği detayları…

Türkiye'de gıdaya ulaşım zorlaştı! En dip seviyeyi gördük

2023 yılı ile birlikte enflasyonunda yükselmesi gıda alımında ulaşımı zorlaştırdı. Türkiye, gıdada kendi kendine yetebilen ülkeler içinde Vietnam,  Ekvador ve Ürdün'ün akabinden 49'unculuğa düştü.

Güngören Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesi 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Merkez Mahallesi, Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Yeni Zigana Tüneli kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, inşaatı süren Yeni Zigana Tüneli ile ilgili "Ülkemizin en önemli, en büyük projelerinden bir tanesi, o da bölgeye çok büyük katkıda bulunacak. İnşallah kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak" diye konuştu.

Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri'nde yüzde 30 indirim fırsatı!

KİPTAŞ tarafından inşa edilen ve yaşamın başladığı Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri projelerinde hemen teslim evlerde yüzde 30'a varan indirim fırsatı ve 60 aya varan vade imkanı sunuluyor...

Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri’nde indirim kampanyası!

KİPTAŞ projesi olan Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri’nde indirim kampanyası başladı.Kampanya kapsamında satışa sunulan daireler hemen teslim ediliyor...

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Çınar Ulaşım Gıda İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Ulaşım Gıda İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed İşsever tarafından kuruldu.

Bgn Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Ulaşım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bgn Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Ulaşım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Arif Bilgen tarafından kuruldu. 

Yeni havalimanının ulaşım ihalesi salı günü yapılacak!

İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü, İstanbul genelinde Yeni Havalimanı toplu ulaşım entegrasyonu kapsamında, 18 hat üzerinde 150 otobüs ile 10 yıl süreli toplu taşıma yapmak üzere hat kiralama ihalesini 4 Eylül Salı günü yapacak.

Ata Ulaşım Turizm İnşaat Otomotiv Metal Hırdavat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Ulaşım Turizm İnşaat Otomotiv Metal Hırdavat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye ile kuruldu.

Hak Ulaşım Gıda İnşaat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hak Ulaşım Gıda İnşaat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Karaman tarafından kuruldu. 

Vaditepe Gölevleri ulaşım Haberi

Vaditepe Gölevleri ulaşım

Kiptaş  Binres İnşaat ortak yatırımı ile hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri'ne yoğun ilgi devam ediyor. Bahçeşehir'in kalbinde yer alan Vaditepe Gölevleri kısa bir süre içinde yüzde 40'lık satış rakamına ulaşarak yatırımcının şimdiden gözdesi oldu. 


CAZİP ÖDEME PLANLARI SUNULUYOR 

Alternatifli ödeme planlarının yer aldığı projede yatırımcıya 24 ay sıfır faiz taksit imkânının yanında, 48 ay 0, 55 faiz oranı, 60 ay 0, 61 faiz oranı ve 120 ay 0,78 faiz oranı gibi, uygun faizli kredi imkânı seçeneği de sunuluyor. 

İstanbul'un sürekli değer kazanan konut bölgeleri arasında yer alan ve son derece planlı bir şekilde gelişen Vaditepe Gölevleri'nde 357 konut ve 52 ticari ünite yer alıyor. 

Bahçeşehir merkezde 100 bin metrekarelik inşaat alam ve 18.500 metrekarelik arsa alanına sahip proje, yatırımcının ilgisini çekmeye devam ediyor. 

Proje bitiminde...