06 / 05 / 2024

Vadiyaka Cadde ihale

Vadiyaka Cadde ihale

Fuzul İnşaat Vadiyaka Cadde dükkanları ihalesi 24 Ocak 2016 Pazar günü yapılacak. İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen projenin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Vadiyaka Cadde dükkan fiyatları!

Vadiyaka Cadde dükkan fiyatları metrekarelerine göre değişiyor. Metro İstasyonuna 2 dakika yakınlıkta olan proje 300 milyon TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Yalı Ataköy cadde dükkan satış fiyatları 2017!

Yalı Ataköy cadde dükkan satış fiyatları 2017 kapsamında dükkanlar 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Dükkanlar için ihale tarihi 9 Aralık 2017 olarak belirlendi...

Vadişehir cadde dükkanlarının yüzde 70'i satıldı!

Başakşehir’in iddialı projesi Vadişehir’in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkarıldı. Vadişehir cadde dükkanları ihalesi dün yapıldı.

Vadişehir'in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkıyor!

İstanbul’un en hızlı ve düzenli büyüyen merkezi Başakşehir’de hayata geçirilen Vadişehir projesindeki cadde dükkanları 23 Eylül’de yapılacak ihale ile satışa sunuluyor.

Vadişehir’in cadde dükkanları 23 Eylül'de satışta!

Başakşehir’in iddialı projesi Vadişehir’in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkıyor.Vadişehir Cadde dükkanlarında peşin indirimi yüzde 22 olarak uygulanarak yatırımcısına kazanç vadediyor.

42.Cadde ihale başvurusu için son gün yarın!

42.Cadde ihale başvurusu için son gün yarın. Konya 42.Cadde'de dükkan fiyatları 160 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Temaşehir 42.Cadde ihale katılım koşulları!

Temaşehir 42.Cadde ihale katılım koşulları haberimizde yer alıyor. 42.Cadde Konya'da dükkanların fiyatları 160 bin TL'den başlıyor...

42.Cadde'de 4 adımda ihale başvurusu!

Toplam 163 dükkandan meydana gelen 42.Cadde projesinde dükkan fiyatları 160 bin TL'den başlıyor. İşte 42.Cadde'de 4 adımda ihale başvurusu...

42. Cadde Torkam İnşaat dükkan fiyatları!

42. Cadde projesi Konya Temaşehir projesi kapsamında bulunuyor. Emlak Konut güvencesine sahip projede dükkanlar 14 Mayıs 2017 tarihinde ihale ile satışa sunuluyor...

42. Cadde Konya Temaşehir dükkan fiyatları!

Torkam İnşaat imzası taşıyan 42. Cadde projesi Konya'da hayata geçirilen Temaşehir projesi bünyesinde yer alıyor. 42. Cadde projesi kapsamında yer alan dükkanlar 14 Mayıs'ta ihale ile satışa sunuluyor...

Temaşehir Konya 42.Cadde dükkan ihalesi 14 Mayıs'ta!

Temaşehir Konya projesinin ticaret alanı 42.Cadde'de 163 dükkan 14 Mayıs'ta ihale ediliyor. 42.Cadde dükkan fiyatları 100 bin TL ile 4 milyon 950 bin TL aralığında değişiyor...

Cadde mağazaları konut projelerinden daha mı karlı?

Cadde mağazaları yatırımcılar için kira geliri yüksek bir kazanç sağlama şansını veriyor. Dükkan ve mağazalar çoğu kez ihale yoluyla sahiplerini teslim ediliyor.

Sakarya 54. Cadde projesi ihale aşamasında!

Sakarya Serdivan Belediyesi’nde meclis toplantısında alınan kararla vizyon projesi 54. Cadde için ihale aşamasına gelindi. Proje ile geleceğin planlandığı söylendi.

Vadiyaka Cadde Dükkanları’nın yüzde 70’i satıldı!

Vadiyaka Cadde Dükkanları ihalesi pazar günü ünlü müzayede firması Eskidji ile birlikte yapıldı. Mega projelerin kesişme noktası olan Başakşehir’in ticari değerini yükselten Vadiyaka Cadde Dükkanları’nın yüzde 70’i yatırımcılarını buldu.

Vadiyaka Cadde ihale Haberi

Vadiyaka Cadde ihale

Vadiyaka Residence'de 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan 361 adet daire ve 56 adet dükkan yer alıyor. Projede banka kredisiyle vade imkanı sunuluyor. 


Haziran 2017'de teslim edilecek Vadiyaka Evleri İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yükseliyor. Projede 24 ay vade farkı olmadan firma bünyesinde taksit yapılabiliyor. 

Fuzul İnşaat Vadiyaka Cadde dükkanları ihalesi!

50 adet dükkanın açık artırma usulüyle satışa sunulacağı Vadiyaka Cadde dükkan ihalesi 24 Ocak 2016 Pazar günü saat 10.00'da gerçekleşecek. Projede dükkan fiyatları 199 bin TL ile 2 milyon 500 bin TL arasında değişiyor. 


Arsa alanı 18 bin metrekareden oluşan Vadiyaka Başakşehir Fuzul İnşaat imzası taşıyor. Proje Botanik Parkı’na 5 dakika, metro İstasyonuna 2 dakika, Şehir Hastanesi'ne 1 dakika, Olimpa Alışveriş Merkezi’ne 3 dakikalık mesafede hayata geçiriliyor. 


Başakşehir Vadiyaka'nın sosyal yaşam alanları içerisinde; Türk Hamamı, sauna,...