19 / 05 / 2024

Vahap Akay özgeçmiş

Vahap Akay özgeçmiş

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay kimdir? Vahap Akay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Vahap Akay, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Vahap Akay...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Çerkezköy’e 52 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Çerkezköy’de toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Vahap Akay, projelerle ilgili bilgi verdi.

Çerkezköy yatırımları hız kesmiyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çerkezköy Belediyesini ziyaret etti. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile bir süre sohbet eden Başkan Albayrak Çerkezköy Belediyesinin yaptığı ve yapacağı projeleriyle ilgili bilgiler aldı.

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Çerkezköy Belediye Meclisi 1 Eylül'de toplanacak!

Çerkezköy Belediyesi Eylül ayı Meclis toplantısı Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı’nda Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Ceren Cihaner Kimdir?

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Peki Ceren Cihaner Kimdir? Ceren Cihaner bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ceren Cihaner'in özgeçmişi...

Çerkezköy'de Yarı Olimpik Yüzme Havuzu için yer teslimi yapıldı!

Çerkezköy İmar Sahası Taşkın Koruma İnşaatı açılış töreninde Yarı Olimpik Yüzme Havuzu projesi için yer teslimini yaptıklarını söyleyen Vahap Akay, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'tan bir an önce çalışmalara başlanmasını istedi.

Çerkezköy Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyelerini seçti!

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Nisan ayı Meclis toplantısının ilk oturumu bugün Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı’nda gerçekleştirilirken, Çerkezköy Belediyesi’nin 2014 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

Atakule GYO genel kurul bilgilendirme dokümanını yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'na İlişkin Bilgilendirme Dokümanı ve Yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini yayınladı.

Vahap Akay özgeçmiş Haberi

Vahap Akay özgeçmiş

Vahap Akay kimdir?

Vahap Akay, 1978 Çerkezköy doğumludur. Çerkezköy Cumhuriyet İlkokulunda öğrenim hayatına başladı, Orta Okulu Çerkezköy Lisesi'nde (Şimdiki adı 75. Yıl) tamamladıktan sonra Liseyi İstanbul Kabataş Erkek Lisesinde bitirdi.


Ankarada Bilkent Üniversitesinde iki yıl İngilizce eğitimi aldıktan sonra, Bilgisayar Teknolojileri Büro Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Daha sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun oldu.


Çerkezköyde 60 yılı aşkın süredir esnaflık  yapan ticaret ile uğraşan aile şirketinde ticaret 

hayatına devam ediyor. 1999 Yılında CHP Gençlik Kollarında siyasete başladı.


2002 Yılında Çerkezköy'de CHP üyesi oldu. Mahalle Delegeliği, İl Delegeliği görevlerinde bulundu.

2003 Yılında İlçe Yönetim Kurulu üyeliği, İlçe Sekreterliği görevlerine seçildi.


2006-2011 yıllarında Kızılay Çerkezköy Şubesinde Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 2011 Yılında Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Oldu.


2011 Yılı Genel Seçimlerinden sonra CHP Çerkezköy İlçe  Başkanı olarak atandı ve...