02 / 05 / 2024

Vahdettin Köşkü yanındaki evler yıkılacak mı

Vahdettin Köşkü yanındaki evler yıkılacak mı

İstanbul Çengelköy'de bulunan ve aslına uygun olarak yeniden inşa edilen Vahdettin Köşkü ilginç bir iddia ile gündeme geldi. Vahdettin Köşkü civarında gecekondu yıkımını Başbakan Erdoğan'ın istediği iddia edilmişti...

İslam Memiş'ten yastık altındaki gümüşler için uyarı geldi! Sisteme dahil edilmeli!

Son 10 yıldır yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması için bir çok projenin üstlenildiğini ancak gümüşle ilgili bu konuda bir gelişme olmadığını belirten İslam Memiş'ten uyarı geldi. 

EKK'dan yastık altındaki altınlar için ilk açıklama geldi! Yastık altında altını olanlar dikkat! Yeni model geliyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın başkanlığında toplanan EKK toplantısında yastık altındaki altın açıklaması geldi. Ekonomiye kazandırılması beklenen yeni modelle sistemin değiştirilmesi için çalışmalar devam ediyor. 

Altın toz duman oldu! Yastık altındaki altınlar eridikçe eridi! Acil bakın! 13 Eylül Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatlarında düşüş bugün de devam ediyor. Altın fiyatları adeta toz duman oldu. Yastık altındaki altınlar eridikçe eridi. Altın yatırımcıları acil bakın. 13 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Gram altında yeni rekor! Roket gibi fırladı! Yastık altındaki altınlar kabardıkça kabardı!

Altın fiyatları bir ayın en iyi haftasını kapatmaya hazırlanıyor. Haftanın son gününde gram altında yeni rekor göründü. Yastık altındaki altınlar kabardıkça kabardı!

1 doların ne kadar olacağı belli oldu! Yastık altındaki dolarlar kabardıkça kabaracak! Görmedim duymadım demeyin!

1 doların ne kadar olacağı belli oldu! Yastık altındaki dolarlar kabardıkça kabaracak! Görmedim duymadım demeyin!

Emlak Konut GYO, Florya'daki 40 dönümlük araziyi Galatasaray'a sattı! Tam 1 milyar 171 milyon 800 bin TL'ye!

Galatasaray, Florya'da Metin Oktay Tesisleri'nin yanındaki 40 dönümlük araziyi Emlak Konut GYO'dan satın aldı ve böylece büyük gelir sağlanması hedeflenen gayrimenkul projesi için büyük bir adım attı. İşte detaylar...

Yastık altındaki altınlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? İslam Memiş bir iyi bir de kötü haber verdi! Bunu yapmayın!

Altın fiyatları yılın son günlerinde yükselmeye devam ederken, ''Yastık altındaki altınlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi?'' sorusunun yanıtını merak edenler için Altın Kahini İslam Memiş bir iyi bir de kötü haber verdi! Bunu yapmayın!

Altın fiyatları o tarihte rekor kıracak! Yastık altındaki altınlarınız kabardıkça kabaracak! Hemen bu rakama bakın!

Altın fiyatları son zamanlarda hızlı bir şekilde yükselmeye başladı ve gram altın 1100 lirayı geçti. Altın fiyatları için analistlerden rekor açıklaması geldi. Yastık altındaki altınlarınız kabardıkça kabaracak! Hemen bu rakama bakın!

Yastık altındaki dolarlarımızı bozduralım mı? Dev banka yanıtladı! Doları olanlar planınızı yapın

Küresel merkez bankaları Fed'in faiz artışı temposuna yetişemezken doların yönünü belirleyecek olan gelişmeler yaşanıyor. Dolar son günlerde düşüş eğilimine geçerken vatandaşlar Yastık altındaki dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna yanıt aramaya başladı. 

Yastık altındaki euroları bozduralım mı, bekletelim mi? Euro kuru ne olacak? 

ABD doları karşısında değer kaybeden euo/TL kuru milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar bu düşüşler karşısında '' yastık altındaki euroları bozduralım mı, bekletelim mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki euro/TL ne olacak?

Yastık altındaki euroları bozduralım mı? Elinde euro olanlar acil bakmalısınız

Piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD enflasyon rakamlarında. Enflasyon rakamlarının belli olması ile piyasalarda hareketlilik yaşanacak. Euro bugün de değer kaybederken yatırımcılar ''yastık altındaki euroları bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını merak ediyor.

Yastık altındaki altınlarınız için yeni dönem: Altın ve dolar düşse de önemli değil

Yastık altındaki altınların korunması için yeni bir dönemi başlatan Merkez Bankası ile iş birliği yapan İstanbul Altın Rafinerisi yatırımcıları bilgilendirdi. Bu sistemle altın ve dolar düşse de önemli değil, yatırım korunacak...

Migros büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatlarını açıkladı! Kurban Bayramı'nda ücretsiz olacak

Miros kurbanlık fiyatlarını açıkladı. Kurban Bayramı’nda Anadolu’nun dört bir yanındaki yetiştiricilerden alınan kurbanlıklar en iyi fiyatlarla ve ücretsiz kasaplık hizmeti ile satışa sunulacak.. İşte Migros'un kurbanlık hayvan hisse fiyatları...

Vahdettin Köşkü yanındaki evler yıkılacak mı Haberi

Vahdettin Köşkü yanındaki evler yıkılacak mı

Vahdettin Köşkü civarında gecekondu yıkımını Erdoğan'ın istediği iddia edilmişti. Tapu sahiplerinin yıkım için geçen yıl karar aldırdığı ortaya çıktı.


İstanbul Çengelköy'de bulunan ve aslına uygun olarak yeniden inşa edilen Vahdettin Köşkü ilginç bir iddia ile gündeme geldi. Köşkün yakınındaki Yukarı Hasanpaşa Setti Sokak'taki 13 haneye İstanbul Büyükşehir Belediyesi encümen kararı ile gönderilen tebligatta, 7 bin 358 metrekarelik arazi üstündeki gecekonduların 17 Temmuz'a kadar yıkılması, aksi halde belediye tarafından yıkılacağı belirtiliyordu. 


'SATALIM DEDİK, İSTEMEDİLER' 

Tebligatı alan ailelerin yaşadığı tedirginlik bazı gazetelerde geniş yer buldu. Yıkım kararını gecekonduların yakınındaki Vahdettin Köşkü'ne bağlayan haberlerde özetle, Başbakan Erdoğan'ın köşkü çalışma ofisi olarak kullanacağı ve "rahatsız edilmemek için" çevredeki gecekonduları yıktırmak istediği iddiası dillendirildi. Bu iddia, "Burası tapulu yerimiz. 60 yıldır burada yaşıyoruz" diyen gecekondu sahiplerinin mağduriyetine...