04 / 05 / 2024

Vahit Şafak Yapı ulaşım

Vahit Şafak Yapı ulaşım

Vahit Şafak Yapı Organizasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Melik Şafak ve Vahit Şafak tarafından 10 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da kuruldu.

Dr. Ferhan Vahit Benli kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Gübretaş’ta ne iş yapıyor?

Dr. Ferhan Vahit Benli, doktorasını nerede tamamladı? Ne zaman Genel Müdür ve CFO oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ferhan Vahit Benli’nin hayatı...

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi çiftçilere müjdeyi verdi! Ödemeler bugün yapıldı! Hemen paranızı alın!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi binlerce çiftçinin heyecanla beklediği tarımsal destek ödemelerinin bugün hesaplara geçtiğini açıkladı.

Bakan müjdeyi verdi: Hesaplarınızı kontrol edin, ödemeler bu ay yapılacak

Üreticileri heyecanlandıran son dakika açıklaması Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’den geldi. Bakan Kirişci, Mart 2023'te yapılması planlanan mazot ve gübre destek ödemelerinin bu ay gerçekleştirileceğini duyurdu.

Çiftçilere tarımsal destek ödemeleri yapılıyor! Bakan Kirişci resmen açıkladı, bugün hesaplara yatıyor!

Çiftçilere tarımsal destek ödemeleri yapılıyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımsal destekleme ödemeleriyle ilgili son dakika açıklamasında bulundu. İşte o açıklama...

Tarımsal destek ödemeleri yapıldı mı? 14 Mayıs 2022 tarihinde Bakan Kirişçi'den açıklama geldi

Tarımsal destek ödemeleri vatandaşların araştırma konusu haline gelmeye devam ediyor. Yaz dönemine yaklaştığımız bu günlerde hasat öncesi tarımsal destekleme ödemeleri çiftçilerin hesaplarına aktarılması bekleniyor. Peki Tarımsal destek ödemeleri yapıldı mı? Bakan Vahit Kirişci detayları paylaştı...

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gayrimenkul anlaşmazlığı iddiası!

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin emniyetten açıklama geldi. Yapılan açıklama ile birlikte cinayetle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gayrimenkul anlaşmazlığı iddiası gündeme geldi.

Afak İdeal Yapı Teknolojileri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afak İdeal Yapı Teknolojileri Dış Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulselam Durmaz tarafından kuruldu.

Şafak 2 İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Şafak 2 İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Vahit Şafak tarafından kuruldu.

Vkm Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vkm Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Vahit Karagöz tarafından kuruldu.

Pendel Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pendel Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 70 bin TL sermaye bedeli ile Şafak Özgöbek ve Umut Olcay ortaklığıyla kuruldu. 

Şafak1 Yapı Madencilik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şafak1 Yapı Madencilik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nail Şafak ve Vahit Şafak ortaklığında kuruldu..

Azal Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azal Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Şafak Yıldız tarafından kuruldu.

Sakarya Karasu'da kaçak yapıya geçit yok!

Sakarya Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, kamu arazilerinde izinsiz yapıların inşa edilmesine müsade etmeyeceklerini belirtti.

Vahit Şafak Yapı ulaşım Haberi

Vahit Şafak Yapı ulaşım

Vahit Şafak Yapı Organizasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Melik Şafak ve Vahit Şafak tarafından 10 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da kuruldu. 


Vahit Şafak Yapı Organizasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. ) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...