16 / 05 / 2024

vaillan Türk Demir Döküm

vaillan Türk Demir Döküm

Türk Demir Döküm fabrikaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Türk Demir Döküm, Vaillant Saunier Duval Iberica haricindeki ortaklarını ortaklıktan çıkarıyor.

Türk Müteahhitlerin 2024 hedefi 50 milyar dolar için 'Kalkınma Yolu Projesi' büyük önem taşıyor...

Basra Körfezi'nden Türkiye'ye kara ve demir yolu ağıyla ulaşacak Kalkınma Yolu Projesi'ne ilişkin değerlendirmelerde bulunan TMB Başkanı Erdal Eren, söz konusu projenin Türk müteahhitler için büyük önem taşıdığını belirtti.

Türk demir-çelik sektörü Avrupa’da toparlanmaya başladı

Türkiye demir-çelik sektörü, Afrika pazarındaki istikrarlı büyümesini devam ettirirken Avrupa pazarında da toparlanmaya başladığı kaydedildi. Türkiye’nin 2023 senesi Ekim ayı ihracatı yüzde 7,4 otranında artış ile 22,9 milyar dolar olarak gerçekleşti. İşte haberin ayrıntıları...

Türk demir-çelik endüstrisinde Yeşil Mutabakat dönüşümü 2025'e kadar yapılmalı!

Türk Demir Çelik Sanayisi AB Yeşil Mutabakatı'ndan en çok etkilenecek sektörlerden biri olacak. Bu nedenle sektörde Yeşil Mutabakat dönüşümünün 2025'e kadar tamamlanması gerektiği ifade ediliyor.

Türk gayrimenkul sektörü gurbetçilerle buluşacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteği, Demirören Medya ve İstexpo ortaklığında Almanya'da 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde düzenlenecek Evim Türkiye Fuarı, Türk gayrimenkul sektörünü gubetçilerle buluşturacak.

Türk gayrimenkul sektörü gurbetçi vatandaşlarla buluşacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğiyle, Demirören Medya ve İstexpo ortaklığında Almanya'da başlayacak Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı için çalışmalar başladı. Fuar, Türk gayrimenkul sektörünü gurbetçi vatandaşlarla buluşturacak.

Türk gayrimenkul sektöründen Almanya’ya dev çıkarma!

Demirören Medya ve İSTexpo Fuarcılık Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle gayrimenkul fuarları düzenleyecek. İlki 8-10 Şubat’ta Almanya’da gerçekleşecek Evim Türkiye Fuarı’nda Türk gayrimenkul sektörü gurbetçi vatandaşlarla bir araya gelecek.

Türk yatırımcılar Miami'ye demir attı!

Dünyaya açılan Türk yatırımcılarının son yıllardaki gözde yatırım yeri Miami. İş ve sanat dünyasının önde gelen isimleri Miami'ye demir atmış durumda...

Etiyopya'nın ulaşımına Türk imzası!

Türk şirket, Yapı Merkezi Etiyopya'nın demir yolu projesine imza atıyor. Bölgedeki rayları inşa eden firma tarafından projenin 2020 yılında tamamlanacağı aktarıldı.

Demir İnşaat'ın Türk Şehri projesine Ukraynalılardan yoğun ilgi!

Yurt dışındaki ilk projesini 80 milyon dolarlık yatırımla Ukrayna'da hayata geçiren Demir İnşaat'ın "Türk Şehri" projesine Ukraynalılar yoğun ilgi gösteriyor.Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, proje hakkında bilgi verdi.

Demir İnşaat yurtdışında Türk Şehri inşa edecek!

Demir İnşaat, yurtdışında ilk projelerini hayata geçirecek. Ukrayna'da 600 konut, otel ve AVM'den meydana gelen Türk Şehri'ni inşa edecek firma, Almanya'nın Potsdam kentinde de karma proje yapacak.

Demir İnşaat Ukrayna'da Türk Şehri projesini kuracak!

İlk adımı Ukrayna'da atacak olan şirket, 'Türk Şehri'ni kurmak için kolları sıvadı. Konut, otel ve AVM'den oluşacak proje için 25 milyon dolar yatırım yapılacak. İkinci durak ise Almanya olacak

Türkiye’nin demir çelik sektörünü Türk işi kurtarır!

CISDI ve Kok Fabrikası uzmanı ACRE’nin Türkiye temsilcisi Glomet Mümesssillik Sahibi Sarp Onataslan, “Türkiye’nin demir çelik sektörünün geleceğini hybrid veya Türk işi entegre tesisler kurtarır" dedi.

Melih Eren Türk Demir Döküm yatırımcı ilişkileri müdürü oldu!

Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Melih Eren Türk Demir Döküm yatırımcı ilişkileri müdürü oldu.

vaillan Türk Demir Döküm Haberi

vaillan Türk Demir Döküm

Türk Demir Döküm Fabrikaları tarafından yapılan açıklama şöyle;


1 Temmuz 2014 tarihi itibariyle, hakim ortağımız Vaillant Saunier Duval Iberica S.L ("VSDI"), Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş.'nin ("TDD") çıkarılmış toplam 54.000.000 TL sermayesinin 51.940.357,147 TL'sine dolayısıyla toplam sermayesinin ve oy haklarının %96.1858 'ine sahip idi ve Seri II 27.1 No.'lu Ortaklıktan Çıkarma ve Satma Hakları Tebliği ("Tebliğ") uyarınca hakim ortak konumunda bulunmaktaydı.


VSDI tarafından 2 Temmuz 2014 saat 17.31'de, (i) VSDI'nin 2 Temmuz 2014 tarihinde TDD'ye ait toplam 300 TL nominal değerli ek pay satın aldığı ve Tebliğ'in geçici 1. maddesi uyarınca TDD'nin diğer ortaklarını ortaklıktan çıkarmaya hak kazandığı ve (ii) yine 2 Temmuz 2014 tarihinde diğer ortaklarımızın ortaklıktan çıkarılması hakkını kullandığı hususlarında bilgilendirilmiş bulunuyoruz. Bu kapsamda, VSDI tarafından ortaklıktan çıkarma sürecinin...