06 / 05 / 2024

Vaillant iklimlendirme

Vaillant iklimlendirme

Yapı- Endüstri Merkezi tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen ve Vaillant'ın ana sponsorları arasında yer aldığı EKODesign Konferansı'nda konuşan Vaillant Group Strateji Direktörü Patrick Metzler, beyaz eşyada enerji verimliliğinin öne çıkacağını söyledi...

İbis Hotel Merter'in iklimlendirme ihtiyacını Mitsubishi Heavy VRF karşılıyor! 

Form Şirketler Grubu ve Japon teknoloji devi Mitsubishi Heavy Industries’in işibirliğiyle kurulan Form MHI Klima Sistemleri, Merter’de yeni açılacak olan İbis Hotel’in iklimlendirme ihtiyacını karşılıyor...

Büyükyalı İstanbul'un iklimlendirme çözüm ortağı Daikin oldu!

Emlak Konut güvencesiyle  Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul'un iklimlendirme çözüm ortağı Daikin oldu.

Koşuyolu Koru Evleri’nde Daikin VRV ile iklimlendirme konforu!

Daikin VRV sistemler, Koşuyolu Koru Evleri’ne de iklimlendirme konforu sağlıyor. Daikin, yeni projelerin iklimlendirme tercihi oldu.

Alc İklimlendirme Sistemleri Yapı Malzemeleri Organizasyon Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alc İklimlendirme Sistemleri Yapı Malzemeleri Organizasyon Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Bağcılar'da Sinan Uyanık imzasıyla kuruldu.

The Mandarins Acıbadem projesinde cep telefonu ile ev konforu!

Kadıköy’ün gözde rezidans projesi The Mandarins Acıbadem’de yer alan Sensehome teknoloji, iklimlendirme, havalandırma, aydınlatma ve güvenlik yönetimi gibi işleri akıllı telefonla uyumlu olarak yapma kolaylığı sağlıyor.

Aba Konut İnşaat İklimlendirme Havalandırma Metal Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aba Konut İnşaat İklimlendirme Havalandırma Metal Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sıddık Aba imzasıyla kuruldu.

S2OSB’nin ikonik yönetim binasında Daikin konforu!

Sakarya 2. OSB Yönetim Binası ve Konferans Salonu Projesi’nin de iklimlendirme tercihi Daikin’den yana oldu. Tasarımı BİNAA tarafından yapılan ikonik yapı, aynı anda ısıtma ve soğutma yapabilen VRV IV Heat Recovery sistemi ile yaz kış kesintisiz konfora kavuştu.

Pruva 34, Daikin'i tercih etti!

Marmara Denizi’ni ve yeşili kucaklayan bir proje olarak Bakırköy’de hayata geçirilen Pruva 34, iklimlendirme konusundaki tercihini Daikin Mini VRV sistemlerden yana yaptı

Mitsubishi Electric’ten yeni bir çevreci teknoloji hamlesi!

Dünyanın önde gelen teknoloji devlerinden Mitsubishi Electric, bir ilke imza atarak hibrid sistemleri iklimlendirme sektörüne kazandırdı.

Daikin Altherma, ısı pompalarında teknoloji lideri oldu!

Geliştirdiği çevreci ürün ve çözümlerle iklimlendirme sektörüne yön veren Daikin’in, dünyanın en çok tercih edilen ısı pompası Altherma 10. yaşını kutluyor.

Business İstanbul'un iklimlendirmesi Arçelik-LG'ye ait!

Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul'un iklimlendirme sistemleri, çevre dostu ve enerji verimliliği yüksek ürünleri mimari uygulamalara taşıyan Arçelik-LG tarafından gerçekleştirilecek.

Selenium Ataköy iklimlendirmede Daikin'i tercih etti!

Daikin VRV IV, Selenium Ataköy sakinlerine, akıllı enerji yönetiminden uzaktan internet erişimine kadar bir dizi ayrıcalıkla verimlilik ve tasarruf değerleri yüksek iklimlendirme keyfi yaşatacak.

Daikin, Babylon Çeşme’de serinleme odası açtı!

Kullanıcılarına iklimlendirme deneyimi yaşatabilmek için dünyanın en büyük iklimlendirme deneyim merkezi Fuha İstanbul’u açan Daikin, bu konudaki iddiasını şimdi de plajlara taşıyor.

Vaillant iklimlendirme Haberi

Vaillant iklimlendirme

İklimlendirme sektöründe tasarrufu ön plana çıkaracak olan ErP sistemli ürünler 2015'te Avrupa, 2017'de ise Türkiye'de piyasaya girecek. Yapı- Endüstri Merkezi tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen ve Vaillant'ın ana sponsorları arasında yer aldığı EKODesign Konferansı'nda konuşan Vaillant Group Strateji Direktörü Patrick Metzler, beyaz eşyada enerji verimliliğinin öne çıkacağını söyledi. Metzler, bu ürün grubunda A, A+,B.C... gibi enerji sınıfı etiketlerinin ErP düzenlemesiyle iklimlendirme sektöründeki cihazlarda da uygulanmaya başlayacağını...