29 / 04 / 2024

Vakfıkebirde kiralık otel

Vakfıkebirde kiralık otel

Trabzon Vakfıkebir'de bulunan otel Vakfıkebir Belediye Başkanlığı tarafından 06 Şubat 2015 tarihinde Cuma günü saat 14:00’de ihaleye sunuluyor. Yap İşlet Modeli ile 25 yıllığına kiraya verilecek.

Kiralık villalara Kovid-19 rağbeti!

Yurt dışında daha fazla popüler olan ancak ülkemizde de son senelerde rağbet artan kiralık villa, otel veya pansiyonlarla karşılaştırıldığında sunduğu fırsatlarla dikkat çekiyor.

Kütahya'da 20 yıllığına kiralık otel!

Kütahya İli Emet Belediye Başkanlığı, Kütahya'da yer alan otel için kiralama ihalesi düzenliyor.

Koronavirüse karşı 'ev ve tatil bir arada olsun' trendi: Kiralık villalar!

Koronavirüsle beraber yaşam pratikleri ve tercihler değişiyor. Turizm sektörünün de normalleşmesiyle birlikte, vatandaşlar tatile çıkmaya başladı. Tatiller de ise otel trendi yerini kiralık villalara bıraktı. İzole olmak isteyen vatandaşlar villa kiralamayı tercih ediyor...

Turistlerin gözdesi günlük kiralık evler oldu!

Otel fiyatlarını yüksek bulan turistlerin yeni gözdesi günlük kiralık evler oldu. Beyoğlu/Galata bölgesi turistlerin en çok tercih ettiği bölgelerden biri haline geldi.

Günlük kiralık evlerde kapora tuzağına dikkat!

Bayram tatilini bulunduğu kentin dışına çıkarak sahil bölgelerinde geçirmek isteyenlerin otel fiyatlarının yüksekliğinden kaynaklı tercih ettiği günlük kiralık evlerde ciddi kaparo mağduriyetleri yaşanıyor.

Otel fiyatları arttı, tatilci kiralık eve yöneldi!

Otel fiyatların da meydana gelen artış tatilcileri sahil şeridinde bulunan kiralık, satılık yazlıklara yöneltti. Milyon liralara satılan yazlıkların günlük kirası, 200 ile 8 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Otel fiyatları uçtu, kiralık ev gözde oldu!

Otel fiyatlarındaki fahiş artış kiralık konuta talebi artırdı. Tatilcinin yeni trendi kiralık konut oldu. Günlük kiralık fiyatları yüzde 50 artsa da otele göre fiyat avantajı sunuyor.

Öğrencilerin kiralık ev sıkıntısı çözülecek!

Univa ve Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) tarafından üniversite öğrencilerinin konaklamasına yönelik beklentilerini ortaya çıkaran bir araştırma yayınlandı. Araştırmaya göre öğrencilerin yüzde 70'i kiralık ev sıkıntısı yaşıyor.

Murat Şen: Günlük kiralık evler turizme darbe vuruyor!

Denizli Turistik Otel ve İşletmecileri Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen, oteller açısından haksız rekabet, devlet açısından da büyük bir vergi kaybına neden olan günlük kiralık evler sorununa çözüm beklediklerini söyledi.

İzmir Alsancak’taki günlük kiralık evler isyan ettirdi!

İzmir Alsancak’ta sayıları her geçen gün artan günlük kiralık evler, sonunda otel ve pansiyon işletmecilerini isyan ettirdi. İşletmeciler, “Biz vergimizi ödeyip istihdam yaratırken, bu evlerin çoğu ahlaki olmayan işler için kullanılıyor” diye konuştu

Günlük kiralık evlere otel cezası!

Maliye Bakanlığı günlük kiralık evleri otel statüsünde değerlendirerek, gelir beyanına bakacak .Kiralamada internetin yanı sıra emlakçı tercihinin de yüksek olduğu tespit edildi. İlanlar takibe alındı.

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor!

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor. Konut, ofis, otel ve ticaret alanlarının yer aldığı Nef 12 Merter projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı satılık hastane binası arıyor!

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı, amacına ve hizmet konularına yönelik çalışmalarını sürdürebileceği TİSK Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi kurmak üzere, kiralık veya satılık bina arıyor.

Vakfıkebirde kiralık otel Haberi

Vakfıkebirde kiralık otel

Trabzon Vakfıkebir'de bulunan otel Vakfıkebir Belediye Başkanlığı tarafından Yap İşlet Modeli ile 25 yıllığına kiraya verilmesi işi 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 37’nci maddesine göre kapalı teklif usulü ile ihale edilecektir.


İhale 06 Şubat 2015 tarihinde Cuma günü saat 14:00’de Belediye Binasında belediye encümen salonunda encümen üyeleri huzurunda yapılacaktır.


Turistik Tesis niteliğindeki üzerinde teras katı bulunan 7 katlı, 40 yatak odalı Otel Binası, Çarşı Mahallesi 2 ada, 5 parselde kayıtlı olup Vakfıkebir Gülbaharhatun Caddesi'nde yer alıyor.


Aylık kira muhammen bedeli 14.000,00.-TL, yıllık 168.000,00.-TL, 25 yıllık 4.200.000,00.-TL’dir. Tadilat muhammen bedeli 2.118.458,27.-TL + KDV’dir. Tadilat bedeli kira toplam tutarından mahsup edilecektir. Geçici teminat tutarı 126.000,00.-TL’dir. (Toplam Kira Muhammen bedeli üzerinden alınacaktır.


Belediyemize ait Çarşı Mahallesi 2 ada, 5 parselde kayıtlı bulunan taşınmaz üzerinde Gülbaharhatun Caddesi...