06 / 05 / 2024

vakfılar değerlendirme toplantısı

vakfılar değerlendirme toplantısı

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan 2020-2023 Yatırım Değerlendirme Toplantısı’ndan sonra açıklama yaptı. Açıklamada camilerin büyük bir mülkiyeti bizde onları restore ediyoruz dedi.

2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı 4 Ocak'ta!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nin (TMB) ev sahipliğini üstlendiği “2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme” Toplantısı 4 Ocak tarihinde Türkiye Müteahhitler Birliği'nde gerçekleşecek. 

İstanbul'da arsalar öğrencilerin barınma ihtiyacı için değerlendirilecek!

İstanbul'daki devlet üniversitelerinin rektörleriyle öğrencilerin barınma ihtiyacının giderilmesi için arsa değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Süleyman Soylu'dan mülkiyet sahiplerine kentsel dönüşüm çağrısı!

İstanbul'un Afetlere Hazırlık Değerlendirme Toplantısı'na katılım sağlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kentsel dönüşüm çalışmalarında, özellikle mülkiyet sahiplerinden biraz daha fazla gayret sarf etmelerini istediklerini dile getirdi.

2020 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı yarın!

2020 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Balıkesir'de 15 bin konut dönüşecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İl Değerlendirme Toplantısı’nın ardından düzenlediği basın toplantısında il genelinde 15 bin konutun dönüşeceğini dile getirdi. 

Süleyman Soylu İzmir'de deprem değerlendirme toplantısı yaptı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlığında, İzmir'de deprem değerlendirme ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Süleyman Soylu'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığında (AFAD) yapılan İstanbul Afet Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Binalarımızı değerlendirirken lütfen iyimser olmayalım" dedi.

Birikimevim satış ekiplerine yeni araçlarını teslim etti!

Birikimevim her ay gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısını Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli ev sahipliğinde düzenledi. Boğaziçi Oteli’nde gerçekleşen değerlendirme toplantısında satış ekibine yeni araçları teslim edildi.

Kentsel dönüşüm çalışmaları vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre yürütülecek!

AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kentsel dönüşüm çalışmaları bölgelerin özelliklerine ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre yürütülecek" dedi

Süleyman Soylu: Depreme karşı tedbirli olmak durumundayız!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Afet Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. Bakan Soylu, AFAD İl Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda Elazığ depremini değerlendirdi.

Malatya'da depremzedeler için yapılacak konutlar masaya yatırıldı!

Elazığ'ın Sivrice ilçesi merkezli depremde konutları ağır hasar gören vatandaşlar için inşa edilecek konutlara ilişkin değerlendirme toplantısı düzenlendi.  

Malatya'da deprem değerlendirme toplantısı yapıldı!

24 Ocak tarihinde Malatya'yı da ciddi oranda etkileyen depremle ilgili deprem değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda bundan sonraki süreçte atılması gereken adımlar belirlendi.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun kalan kısımları 2020'de açılacak!

2019 Yılı Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kınalı-Odayeri ve Kurtköy-Akyazı kesimlerindeki kalan kısımlarının önümüzdeki aylarda hizmete açılacağını duyurdu.

vakfılar değerlendirme toplantısı Haberi

vakfılar değerlendirme toplantısı

Ahmet Misbah Demircan, Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "2020-2023 Yatırım Değerlendirme Toplantısı"dan sonra açıklama yaptı.

Vakıflar Genel Müdürlüğünün kendi uhdesinde 5 binden fazla vakıf barındırdığını söyleyen Ahmet Misbah Demircan, müdürlüğün ülkenin refahına, eğitimine, bilimine destek ve paylaşma duygusunun çoğalmasına gerekli katkıyı veren öncü kurum olduğunu kaydetti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; ellerindeki kaynaklarla ülkedeki gençlerin, insanların refahına katkı vermek istediklerini dile getiren Demircan, "Bu ülkede yaşayan insanların mutluluğunu artırma gibi misyonumuz var. Bu 2 günlük değerlendirme toplantısı Vakıflar Genel Müdürlüğünün 25 tane bölge müdürlüğüyle, elindeki ve gündemindeki işleri verimli bir şekilde nasıl yaparız, kültürümüzü nasıl koruruz, onları nasıl ihya ederiz, yardımlar gerçekleştiririz ve ülke tanıtımına nasıl pozitif değerler üretiriz? Bütün bunları değerlendirdiğimiz verimli bir toplantı oldu."şeklinde konuştu.

Gelecek yıllardaki hedefleri de tartıştıklarını ifade...