18 / 05 / 2024

vakıf bank kredi

vakıf bank kredi

VakıfBank, 59. kuruluş yıldönümünün mutluluğunu, müşterilerine sunduğu avantajlı ihtiyaç, otomobil ve konut kredileri ile paylaşıyor. 59. yıla özel % 0.74’ten başlayan konut kredileri ile VakıfBank, müşterilerinin yaza girmeden tüm eksiklerini tamamlıyor.

Akbank, Denizbank, Vakıf, Yapı Kredi’de hesabı olan vatandaşlar acil olarak baksın. Son dakika açıklaması geldi

Akbank, Denizbank, Vakıf, Yapı Kredi’de hesabı olan vatandaşlarla ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı. Son dakika açıklaması kısa bir süre önce geldi. İşte detaylar...

Otomobil sahibi olmak isteyenler hemen baksın! Vakıf Katılım 3 ay ertelemeli kredi verecek!

31 Ağustos'a kadar devam eden Taşıt Finansmanı Kampanyası ile Vakıf Katılım, hayalinizdeki araca ulaşmanız için fırsat sunuyor. Bu kampanya kapsamında, sıfır ve ikinci el araç sahibi olma şansını yüzde 2.99'dan başlayan faiz oranlarıyla elde edebilirsiniz.

Kendi evini almak isteyeneler! Vakıf Bank size imkan sunuyor! Bunu kimse yapmaz

Vakıf Bank'tan 'Sıfır Konutlara Özel Sarı Panjur Konut Kredisi' şartları ve detayları merak edilen kredinin detayları için İnsanlar araştırma yapıyor. Dilerseniz bu haberimizde Detaylara göz  atalım.

Vakıf, Ziraat, Halkbank'ı geçip İş Bankası'na kafa tutan Yapı Kredi'den yeni kampanya

Emekli promosyonlarına Vakıf, Ziraat ve Halkbank'a fark attıktan sonra İş Bankası'na kafa tutan Yapı Kredi, yeni kampanyasının detaylarını duyurdu.

Emekli promosyonunda çılgın yarış! En çok hangi banka veriyor? Şimdi hemen bakın! ING, Vakıf Bank, TEB, Akbank...

Emekli promosyonlarında bankalar fiyatları ardı ardına arttırmaya devam ederken bazı bankalar ise başvuru sürelerini uzattı. 9 bin 10 bin veren var! En çok hangi banka veriyor? Şimdi hemen bakın! ING, Vakıf Bank, TEB, Akbank...

Emekli promosyonları kızıştı, süre uzadı! Çılgınlıklar peş peşe geldi! Ziraat Bankası, Vakıf Bank, TEB, ING! Hemen bakın

Milyonlarca emekli tarafından merak edilen ve araştırılan promosyonlarda çılgınlıklar peş peşe geldi. İşte Ziraat Bankası, Vakıf Bank, TEB, ING açıkladı...Hemen bakın...

Vakıf GYO'nun kredi derecelendirme notları belli oldu!

Vakıf GYO'nun Uzun Vadeli Uluslararası Yerel Para Notu BB, Uzun Vadeli Ulusal Notu AAA, Kısa Vadeli Uluslararası Yerel Para Notu ve Kısa Vadeli Uluslararası Yabancı Para B olarak belirlendi.

Vakıf GYO kurumsal yönetim derecelendirme sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO ile Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. arasında Kurumsal Yönetim Derecelendirmesi Sözleşmesi imzalandı.

Vakıf GYO'nun ulusal kredi notu uzun vadeli A, kısa vadeli A-2!        

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kredi derecelendirme notu hakkında açıklama yaptı. 

Vakıf GYO, Kobirate ile anlaştı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı "Kredi Değerliliğinin Derecelendirmesi" amacıyla Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. ile anlaştı..

Vakıf Katılım konut kredi faizini yüzde 0,98'e indirdi!

Katılım bankacılığında referans kurum olma vizyonuyla faaliyetlerine devam eden Vakıf Katılım,  konut kredi faizini yüzde 0,98'e indirdi.

Vakıf Bank İFM'deki dev kule için imzayı attı!

Vakıf Bank’ın yeni genel müdürlük binası ile ilgili imzalar atıldı. Banka, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında inşa edilen 52 katlı kulenin 22 bin 900 metrekarelik bölümü 299 milyon 990 bin TL’ye satın aldı...

Vakıf Bank İFM'den 300 milyon TL'ye 23 bin metrekarelik ofis aldı!

Vakıf GYO tarafından inşa edilen İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi'nin T.Vakıflar Bankası T.A.O. Genel Müdürlük Hizmet Binası ve Tesisleri Projesi'nin 22 bin 900 metrekarelik bölümünü Vakıf Bank yaklaşık 300 milyon TL bedelle satın aldı...

vakıf bank kredi Haberi

vakıf bank kredi

VakıfBank’tan Beklenen

Geleneksel Kuruluş Yıldönümü Kredileri


VakıfBank, 59. kuruluş yıldönümünün mutluluğunu, müşterilerine sunduğu avantajlı ihtiyaç, otomobil ve konut kredileri ile paylaşıyor. 59. yıla özel %0.59’dan başlayan ihtiyaç, %0.76’dan başlayan otomobil ve % 0.74’ten başlayan konut kredileri ile VakıfBank, müşterilerinin yaza girmeden tüm eksiklerini tamamlıyor.


59 yıllık birikimiyle Türkiye’de bankacılık sistemine farklı bir anlayış getiren ve “halden anlayan” banka konseptiyle faaliyetlerini sürdüren VakıfBank, her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni yaşını müşterilerine sunduğu uygun koşullu kredilerle kutluyor. VakıfBank; otomobil, konut ve diğer tüm ihtiyaçlar için heyecanla beklenen kuruluş yıldönümüne özel geleneksel kredileriyle, müşterilerinin mutluluğunu artırmayı amaçlıyor.


59. yıl şerefine %0.59’dan başlayan faiz oranları

VakıfBank, “Geleneksel Kuruluş Yıldönümü Kredisi” ile müşterilerine, %0.59’dan başlayan faiz oranları ve 60 aya varan vade seçenekleriyle 40 bin TL’ye kadar...