05 / 05 / 2024

Vakıf Katılım ihrac

Vakıf Katılım ihrac

Vakıf Varlık Kiralama AŞ aracılığıyla 350 milyon TL tutarındaki 3'üncü kira sertifikası ihracını gerçekleştirdi. 94 gün vadeli ihracın satışı aynı gün içinde tamamlandı.

Otomobil sahibi olmak isteyenler hemen baksın! Vakıf Katılım 3 ay ertelemeli kredi verecek!

31 Ağustos'a kadar devam eden Taşıt Finansmanı Kampanyası ile Vakıf Katılım, hayalinizdeki araca ulaşmanız için fırsat sunuyor. Bu kampanya kapsamında, sıfır ve ikinci el araç sahibi olma şansını yüzde 2.99'dan başlayan faiz oranlarıyla elde edebilirsiniz.

Vakıf Katılım'dan ikinci el araç alacaklara flaş kampanya!

Vakıf Katılım, müşterilerine sıfır kilometre ve 2. el araçlar için yüzde 2.99'dan başlayan kâr oranlarıyla taşıt finansmanı imkanı sunan kampanya başlattı. 3 ay ödemesiz dönemli finansman seçeneğiyle hayallerinizdeki araca daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Vakıf Katılım'dan son dakika EYT kampanyası!

Vakıf Katılım, emeklilik için gerekli şartları sağlamış fakat sigorta ve Bağkur prim ödemelerini yerine getiremediği için emekli olamayan müşterilere destek amacıyla "EYT Finansmanı" adlı bir kampanya başlattı. İşte ayrıntılar...

Vakıf Katılım'dan EYT müjdesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Vakıf Katılım Bankası, EYT Finansmanı ile emeklilik sürecinde destek sunuyor. Emeklilik hakkına sahip olmasına rağmen sigorta ve Bağkur prim borçlarını tamamlayamayan müşterilere finansman imkanı sağlanıyor. 

Osman Çelik açıkladı! Vakıf Katılım, 2023’te 600 yeni yeni istihdam sağlayacak!

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Vakıf Katılım Genel Müdürü Osman Çelik, Vakıf Katılım olarak 2023 yılı itibarıyla 1 milyonu aşkın müşteriye hizmet vermeyi ve 600 yeni istihdam sağlamayı hedeflediklerini bildirdi.

Togg için Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve katılım bankaları harekete geçiyor! Kar etmeden kredi…

Bakan Nebati, Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve katılım bankalarının Togg almak isteyenler için gerekli teşvikleri vereceklerini açıkladı. İşte o açıklamanın detayları… 

Vakıf GYO, Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO'nun bedelli sermaye artırımı işlemleriyle ilgili olarak aracılık hizmeti alınması amacıyla Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile sözleşme imzalandı.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'dan 150 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı! 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 63 gün vadeli 150 milyon TL tutarında, yurtiçi kira sertifikası ihracının nitelikli yatırımcıya satışı tamamlandı. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'dan üç adet 300 milyon TL kira sertifikası ihracı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın üç adet 300 milyon TL nominal tutarında kira sertifikaları ihracı için SPK'ya yapılan başvuru onaylandı. 

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 600 milyon TL'lik kira sertifikası ihracına onay!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere, 600 milyon TL tutarında, 100 gün vadeli kira sertifikaları ihracı onaylandı. 

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'dan 600 bin TL'lik kira sertifikası ihracı!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 600 bin TL tutarında, 98 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için SPK tarafından onaylanan Tertip İhraç Belgesi yayınlandı.

Ziraat Katılım, enflasyona endeksli ilk kira sertifikası ihracını yaptı!

Ziraat Katılım, enflasyona endeksli ilk kira sertifikası ihracını 30 Mart

Emlak Katılım Varlık Kiralama'dan 35 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olduğu, 62 gün vadeli, 35 milyon TL tutarında yurtiçi kira sertifikası ihracı tamam...

Vakıf Katılım ihrac Haberi

Vakıf Katılım ihrac

Vakıf Katılım Bankası, Türkiye'de bu zamana kadar yurt içi piyasada tamamlanan "en yüksek tutarlı" kira sertifikası ihracını gerçekleştirdi. 350 milyon TL tutarındaki 94 gün vadeli ihracın satışı aynı gün içinde tamamlandı.


Bankadan yapılan açıklamaya göre, Vakıf Katılım, iştiraki Vakıf Varlık Kiralama AŞ aracılığıyla 350 milyon TL tutarındaki 3'üncü kira sertifikası ihracını gerçekleştirdi. Vakıf Katılım'ın bu ihracı yurt içi yatırımcılara yönelik en yüksek tutarlı kira sertifikası ihracı olma niteliğini taşıyor.


Vakıf Katılım Bankası, 29 Ağustos'ta gerçekleştirilen ihraç ile 350 milyon TL yeni kaynak temin etmiş oldu. 94 gün vadeli ihracın satışı aynı gün içinde tamamlandı. Söz konusu ihraç, Sermaye Piyasası Kurulu'ndan 21 Nisan'da alınmış olan 2 milyar TL tutarlı ihraç tavanı kapsamında, nitelikli yatırımcılara tahsisli satış şeklinde gerçekleştirildi.


- "Ekonomimize verdiğimiz desteği sürdüreceğiz"


Açıklamada...