11 / 05 / 2024

vakıfbank Enflasyon Endeksli Konut Kredisi

vakıfbank Enflasyon Endeksli Konut Kredisi

VakıfBank bugün ikinci enflasyon endeksli konut kredisi ürününü duyurdu. Banka kampanya kapsamında ilk 5 yıl sabit faizli sonraki 5 yıl ise enflasyon endeksli konut kredisi seçeneği sunuyor.

Nakit para ihtiyacı olanların aradığı kampanya! Vakıfbank’tan dev nakit desteği!

Artan enflasyon ile gelen zamlar vatandaşın belini bir hayli büktü. Bu durumda vatandaşların acil nakit ihtiyacı da günden güne artmaya başladı. İşte Vakıfbank’tan nakit paraya ihtiyacı olanları ilgilendiren kampanya!

Vakıfbank, Gelire Endeksli Senetler için talep topluyor! 22 Haziran'da sona erecek!

VakıfBank, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından ihraç edilen Gelire Endeksli Devlet İç Borçlanma Senetleri (GES) için talep toplama sürecini başlattı. 22 Haziran atrihine kadar sürecek talep toplama için asgari miktar 1.000 lira olarak açıklandı.

Enflasyon Endeksli Konut Kredisi faizleri düşecek mi?

Kamu Bankalarının uyguladığı Enflasyon Endeksli Konut Kredisi faiz oranları önümüzdeki hafta açıklanacak Haziran ayı enflasyon oranlarına bağlı olarak düşüş gösterebilir...

Garanti BBVA enflasyon endeksli konut kredisi kullandırıyor!

Kamu bankalarının enflasyon endeksli konut kredisi ürünlerinin ardından Garanti BBVA’da enflasyon endeksli düşüş gösterecek konut kredisi kullandırdığını açıkladı...

Ziraat Bankası Enflasyon Endeksli Konut Kredisi hesaplama 2019!

Ziraat Bankası Enflasyon Endeksli Konut Kredisi kampanyası faiz oranları ne kadar? Enflasyon Endeksli Konut Kredisi hesaplama ne kadar oluyor? 

VakıfBank’tan ikinci Enflasyon Endeksli Konut Kredisi!

VakıfBank bugün ikinci enflasyon endeksli konut kredisi ürününü duyurdu. Banka kampanya kapsamında ilk 5 yıl sabit faizli sonraki 5 yıl ise enflasyon endeksli konut kredisi seçeneği sunuyor.

Vakıfbank'ın 3 bin 369 konutu satışa çıkacak!

Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, bu yıl 3 bin 369 konutu yatırımcılar ve kurumlar için satışa çıkaracaklarını açıkladı. 

Ziraat Bankası enflasyon endeksli konut kredisi faizi ne kadar?

Ziraat Bankası Enflasyon Endeksli Konut Kredisi’nin TÜFE rakamlarına göre güncel faiz oranı ne kadar? Ziraat Bankası Enflasyon Endeksli Konut Kredisi hesaplaması ne kadar oluyor? 

VakıfBank'tan Enflasyona Endeksli SarıPanjur Konut Kredisi!

VakıfBank, ev sahibi olmak isteyenlere yeni bir konut kredisi sunuyor. VakıfBank, enflasyona endeksli mevduat ürününden sonra ‘Enflasyona Endeksli SarıPanjur Konut Kredisi’ ile ev shaibi olmayı kolaylaştırıyor.

VakıfBank banka gayrimenkulü konut kredisi fırsatı!

Konut kredisi faiz oranlarını yüzde 2’nin üzerinde seyrederken VakıfBank banka gayrimenkulü konutlar için yüzde 1.30 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor.

VakıfBank kampanyalı konut kredisi faizlerini arttırdı!

VakıfBank banka gayrimenkulü konut kredisi kampanyasında sunduğu yüzde 0.98 faiz oranlarına son verdi. Banka konut kredisi faiz oranlarını 32 puan yükseltti.

VakıfBank yüzde 0.98 faizli konut kredisi kampanyası!

VakıfBank yükselen konut kredisi faiz oranlarına rağmen yüzde 0.98 faiz oranı ile konut kredisi kampanyası sürdürmeye devam ediyor. VakıfBank yüzde 0.98 faizli banka gayrimenkulü konut kredisi detayları nedir?

VakıfBank’ta konut kredisi faiz oranlarını yükseltti!

Bankaların konut kredisi faiz oranlarının peş peşe arttığı haftada VakıfBank’ta konut kredisi artışlarına dahil oldu. Banka konut kredisi faizlerini 24 puan birden yükseltti…

vakıfbank Enflasyon Endeksli Konut Kredisi Haberi

vakıfbank Enflasyon Endeksli Konut Kredisi

VakıfBank konut kredisi seçeneklerini arttırıyor. Enflasyonun yakın zamanda düşmesini beklemeyen ya da ekonomideki dalgalı süreci atlatana kadar isk almak istemeyen tüketici için VakıfBank ilk 5 yılı sabit son 5 yılı enflasyona endeksli Önce Sabit Sonra Enflasyon Endeksli Konut Kredisi ürününü sunuyor. VakıfBank kampanya kapsamında ilk 5 yıl konut kredisi faiz oranlarını %1.75 olarak sabit tutuyor, sonraki 5 yıl için ise güncel tüfe rakamlarının üstüne bankanın kar marjı oranlarını ekleyerek değişken faiz sunuyor.

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre, VakıfBank ilk 5 yıllık vade dönemi için %1.75 faiz oranı sunarken sonraki 5 yıl içinde en yüksek %2.99 faiz oranı uyguluyor. Banka enflasyonun daha fazla yükselmesi halinde tüketiciyi koruyarak en yüksek %2.99 konut kredisi faiz oranı uygulayacağını bildiriyor.

VakıfBank Önce Sabit Sonra Enflasyon...