30 / 04 / 2024

VakıfBank gayrimenkul satışı

VakıfBank gayrimenkul satışı

VakıfBank açıklamasına göre, Türkiye genelinde yer alan bankaya ait konut, iş yeri, arsa ve fabrika gibi gayrimenkul portföyü, www.vakifbanktansatilik.com ve http://vakifbank.intengo.com adreslerinden görüntülenebilecek.

VakıfBank, gayrimenkullerinin satışını, e-ihale sistemiyle yapacak!

VakıfBank açıklamasına göre, Türkiye genelinde yer alan bankaya ait konut, iş yeri, arsa ve fabrika gibi gayrimenkul portföyü, www.vakifbanktansatilik.com ve http://vakifbank.intengo.com adreslerinden görüntülenebilecek.

Vakıfbank Gayrimenkul'den 100 metrekare 2+1 konut fırsatı!

Vakıfbank Gayrimenkul, yeni bir konut projesi ile ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara fırsatlar sunuyor. Firma, müşterilerine uygun fiyatlar ile modern ve konforlu yaşam alanları sunmak amacı ile harekete geçtiğini duyurdu.

Ziraat ve Vakıfbank'tan satılık ucuz konutlar...

Ziraat ve Vakıfbank, ekonomik konut fırsatları sunarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yeni bir kapı aralıyor. Bankaların iş birliği ile yayımlanan satılık konutlar listesinde, 1.100.000 TL'ye 4+1 dubleks daire dikkat çekiyor. Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından sunulan satılık daireler.

Vakıfbank’ta taşıt kredisi fırsatı! 48 aya varan düşük faizli kredi seçenekleri 

El araç alım satım işlemlerinizi VakıfBank'ın güvenilir çözümleriyle yapabilirsiniz. Yenilikçi ön rehin teminat yöntemiyle hem satıcılar hem de alıcılar için süreç güvenli bir şekilde işliyor. Başvurularınızı kolayca VakıfBank Mobil uygulamamızdan ya da gass.vakifbank.com.tr adresinden yapabilirsini

Vakıfbank'tan 3 bin 900 TL taksitle satılık 2+1 daire!

Vakıfbank,  240 bin TL'ye 2+1 daire fırsatı sunuyor! Döviz kurlarındaki hareketlilik ve yüksek faiz oranları nedeniyle ev sahibi olmak isteyenler zorlanırken, Vakıfbank'ın uygun ödeme koşulları ve düşük faizli konut kredileri umut ışığı oluşturuyor. 

Son dakika: Bu sefer TOKİ değil Vakıfbank müjdeyi verdi! Aylık 5.175 TL taksitle 4+1 ev!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan Vakıfbank, 4+1 bir ev satışa çıkardı. Bankanın satışa sunduğu bu eve aylık 5.175 TL taksitle  sahip olabilirsiniz. İşte ayrınıtlar...

VakıfBank'tan 225 bin TL'ye satılık 3+1 daire!

VakıfBank tarafından sunulan cazip bir konut fırsatı ortaya çıktı. Banka, konut sahibi olmak isteyenlere 225 bin TL'ye satılık 3+1 daire imkanı sunuyor.

İstanbul'da 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla 7 gayrimenkul satılıyor!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Fatih, Eyüpsultan, Beyoğlu ve Sarıyer ilçelerinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. Peki İstanbul'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Vakıfbank'tan ikinci el taşıt kredisi! Bu fırsatı kaçırmayın, uygun faiz imkanı!

VakıfBank'ın yeni kampanyasıyla 2. el araç alım satımı güvenli ve kolay! İhtiyaçlarınızı karşılayacak cazip faiz oranları ve güvenceli ödeme seçenekleri sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Vakıfbank'tan ikinci el taşıt kredisi! 48 aya varan vade seçenekleri!

Vakıfbank, resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama gerçekleştirdi. Vakıfbank, ikinci el araç alım satımınızı güvenle yapabileceğinizi duyurdu. Üstelik 48 aya varan vade seçenekleriyle...

Vakıfbank hisselerinde neler oluyor? İlk saniyede 43 milyon lot

Borsadaki ani düşüşten payını alan Vakıfbank, hisse senedi seansın ilk saniyesinde beklenmedik bir şekilde 43 milyon lot satışla karşılaştı. Vakıfbank’taki bu düşüş Halkbank’ın da taban olmasına neden oldu. Geçtiğimiz hafta içinde borsada devre kesici uygulanmıştı.

İstanbul ve Tekirdağ'da 30 gayrimenkul satılıyor! 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa, dükkan ve ev fırsatı! 

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Şişli, Beyoğlu, Sarıyer, Eyüpsultan, Fatih ve Bakırköy ile tekirdağ Çorlu ilçesinde yer alan 30 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar...

Vakıf Gayrimenkul GYO 125 milyon TL'ye AC Yapı'dan Arsa satın aldı!

Vakıf Gayrimenkul GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 125 milyon TL'ye AC Yapı'dan arsa satın aldığını duyurdu.

Vakıf GYO, İUFM'deki 25 bin 718 metrekarelik ticari alanı 930 milyon TL'ye VakıfBank'a sattı!

Vakıf GYO, Vakıfbank'ın İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nden (İUFM) 25 bin 718 metrekare büyüklüğündeki ticari alanların satın almasına ilişkin satış vaadi sözleşmesi imzaladı. 

VakıfBank gayrimenkul satışı Haberi

VakıfBank gayrimenkul satışı


VakıfBank, gayrimenkullerinin satışını, e-ihale sistemiyle internet üzerinden yapmaya başladı. 


VakıfBank açıklamasına göre, Türkiye genelinde yer alan bankaya ait konut, iş yeri, arsa ve fabrika gibi gayrimenkul portföyü, www.vakifbanktansatilik.com ve http://vakifbank.intengo.com adreslerinden görüntülenebilecek. 


e-ihaleye katılarak teklif vermek isteyen müşterilerin, herhangi bir VakıfBank şubesine başvurarak teminat yatırması ve kullanıcı kaydını yaptırması gerekiyor. 


Daha sonra VakıfBank tarafından kendilerine SMS yoluyla şifre gönderilecek olan müşteriler, bu şifreyle http://vakifbank.intengo.com adresi üzerinden, ilgilendikleri gayrimenkulün ihalesine katılabilecekler. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Saydam, "Gayrimenkul satışlarının e-ihale sistemiyle yapılması sayesinde, müşterilerimiz birbirlerini görmeden, tekliflerini internet üzerinden verebilecekler. Böylece, daha şeffaf ve katılımı teşvik eden bir ihale süreci yaşanması sağlanacak ve daha kısa sürede, daha fazla kişi ihalelere katılabilecek" ifadelerini...