05 / 05 / 2024

Vakıfbank hılzı bitirme kredisi

Vakıfbank hılzı bitirme kredisi

KrediPazari.com'un verdiği bilgilere göre Vakıfbank, konut yapı kooperatiflerine, inşaatlarını hızlı bir şekilde tamamlamaları Hızlı Bitirme Kredisi veriyor. Kredi kullanacak konut yapı kooperatiflerinin özellikleri haberimizde bulunuyor.

Emekli promosyonunda ipler koptu! Ziraat, Halkbank, Vakıfbank peş peşe açıkladı! Duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen bakın!

Emekli promosyonunda resmen ipler koptu. Ziraat, Halkbank, Vakıfbank peş peşe açıkladı! Rakamları duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen bir bakın...

VakıfBank bir açıkladı, pir açıkladı! SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı emeklilerine bomba haber! Siz de hemen göz atın!

Emekli promosyon kampanyaları hız kesmeden devam ederken, bir bomba da Vakıfbank'tan geldi. VakıfBank bir açıkladı, pir açıkladı... SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı emeklilerine bomba haber...Siz de hemen göz atın...

Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank'tan anında düşük faizli kredi! Hemen bakın!

Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank hızlı kredi kampanyalarına başladı. TC kimlik kartını kapan hemen başvuruyor. 3 kamu bankası düşük faizli 10 bin, 15 bin, 20 bin TL ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyor.

3 kamu bankasında peş peşe deprem! Halk Bank, Ziraat ve Vakıfbank'tan emekliye kötü haber! Duyan inanamadı! Hemen bakın!

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren promosyon ödemelerinde rekabet hız kesmeden devam ederken, 3 kamu bankası Ziraat, halkbank ve Vakıfbank hala rakamları güncellemedi. İşte detaylar...

Konut kredisinde faizler düştü! Vakıfbank’tan çılgın kentsel dönüşüm konut kredisi 

Pandemi dönemiyle hız kazanan fiyat artışları ev hayali kuranlar için kabusa dönüştü. Konuttan otomobil fiyatlarına yaşanan fahiş fiyat artışlarını görmezden gelmeyen Vakıfbank ev hayali kuranlar için uygun koşullarda kredi desteği veriyor. İşte detaylar…

VakıfBank devlet destekli konut kredisi faizleri 0.58’den başlıyor!

Kamu Bankaları son günlerde devlet destekli kredi kampanyalarına hız verdi. VakıfBank’ta bu kapsamda devlet destekli konut kredisi ürünleri için faiz oranlarını aylık yüzde 0.58’e kadar düşürdü.

VakıfBank ile emlak vergisi ödemelerine hızlı çözüm!

Sektörde ilk kez ‘Yerel Yönetimler Bankacılığı’ hizmeti veren VakıfBank, dijitalleşmeyi merkeze alan çağdaş bankacılık uygulamalarıyla hem belediyelerin hem de vatandaşların hayatını kolaylaştırıyor...

Vakıfbank'ın 3 bin 369 konutu satışa çıkacak!

Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, bu yıl 3 bin 369 konutu yatırımcılar ve kurumlar için satışa çıkaracaklarını açıkladı. 

VakıfBank'tan Enflasyona Endeksli SarıPanjur Konut Kredisi!

VakıfBank, ev sahibi olmak isteyenlere yeni bir konut kredisi sunuyor. VakıfBank, enflasyona endeksli mevduat ürününden sonra ‘Enflasyona Endeksli SarıPanjur Konut Kredisi’ ile ev shaibi olmayı kolaylaştırıyor.

VakıfBank banka gayrimenkulü konut kredisi fırsatı!

Konut kredisi faiz oranlarını yüzde 2’nin üzerinde seyrederken VakıfBank banka gayrimenkulü konutlar için yüzde 1.30 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor.

VakıfBank kampanyalı konut kredisi faizlerini arttırdı!

VakıfBank banka gayrimenkulü konut kredisi kampanyasında sunduğu yüzde 0.98 faiz oranlarına son verdi. Banka konut kredisi faiz oranlarını 32 puan yükseltti.

VakıfBank yüzde 0.98 faizli konut kredisi kampanyası!

VakıfBank yükselen konut kredisi faiz oranlarına rağmen yüzde 0.98 faiz oranı ile konut kredisi kampanyası sürdürmeye devam ediyor. VakıfBank yüzde 0.98 faizli banka gayrimenkulü konut kredisi detayları nedir?

VakıfBank’ta konut kredisi faiz oranlarını yükseltti!

Bankaların konut kredisi faiz oranlarının peş peşe arttığı haftada VakıfBank’ta konut kredisi artışlarına dahil oldu. Banka konut kredisi faizlerini 24 puan birden yükseltti…

Vakıfbank hılzı bitirme kredisi Haberi

Vakıfbank hılzı bitirme kredisi

Vakıfbank, konut yapı kooperatiflerine, inşaatlarını hızlı bir şekilde tamamlamaları Hızlı Bitirme Kredisi veriyor. İnşaat gerçekleşme seviyesinin % 20 - % 80 aralığında olması durumunda kredi, düşük faizli Bankomat-7/24 Kredisi şeklinde dilimler halinde de kullanılabiliyor.


KrediPazari.com'un verdiği bilgilere göre, inşaat süresince, kredinin sadece aylık faizleri ödeniyor. İnşaat tamamlandıktan sonra ise kredi borcu, üyelere pay edilerek ferdileştirilebiliyor. Üyeler, paylarına düşen kredi borç tutarlarını nakden ya da bankadan kullanacakları Konut Finansman Kredisi ile ödeyebiliyor.


Kredi Kullanacak Konut Yapı Kooperatiflerinin Özellikleri


-Kooperatiflerin ortalama inşaat seviyesi, %20 ile %80 arasında olmalıdır.


-Kooperatif Üyeleri Konut Finansmanı kapsamında değerlendirilebilmeleri için gerekli şartları sağlamalıdır.


-Kooperatif inşaatları, belediye sınırları içerisinde olmalıdır.


-Arsa üzerinde kooperatif adına kat irtifakı tesisi sağlanmış...